Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Κρατήθηκες 4 χρόνια χωρίς να ποστάρεις και κάνεις το πρώτο ποστ για τη Ναόμι τύπε; Μιλάμε για πολύ απωθημένο!
Κρατήθηκες 4 χρόνια χωρίς να ποστάρεις και κάνεις το πρώτο ποστ για τη Ναόμι τύπε; Μιλάμε για πολύ απωθημένο!
Δεν είναι απωθημένο ρε φίλε. ο λόγος που δεν πόσταρα είναι ακριβώς αυτός. Ορισμένοι φέρονται σαν να πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνείς μαζί τους. Δεν αρέσει κάτι που γράφετε πέφτουν να το φάνε τον άλλον. Έτσι μακριά και αγαπημένοι. Αλλά επειδή εδω βλέπω τι παίζει έσπασα την σιωπή μου. Ο καυγάς είναι στημένος του κερατά από την Nayomi. Ο Κρίστιανο είχε δίκιο σε αυτό που έγραψε. Είχε απαντήσει σε άλλο μέλος γενικώς και αυτή βρήκε ευκαιρία να στήσει νταβαντούρι γράφοντας Κρίστιανο και σια. Έλεος με το κάθε τσόκαρο.
ΟΚ, να δεχτώ την άποψή σου ότι το πρόσωπό της είναι "χάλια", αφού οι απόψεις περί ομορφιάς είναι υποκειμενικές. Τη "χαλαρή κοιλιά" μπορείς να μου πεις πού την είδες; Μήπως αναφέρεσαι σε άλλη κοπέλα και όχι στη Nayomi;
Τύπε 4 χρόνια σιωπής και τον σπας για την Ναόμι; Μεγάλη η χάρη της...
Άσε μας ρε φίλε.
Οκ αν και καταλαβαίνεις σίγουρα ότι φαίνεται περίεργο.Δεν είναι απωθημένο ρε φίλε. ο λόγος που δεν πόσταρα είναι ακριβώς αυτός. Ορισμένοι φέρονται σαν να πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνείς μαζί τους. Δεν αρέσει κάτι που γράφετε πέφτουν να το φάνε τον άλλον. Έτσι μακριά και αγαπημένοι. Αλλά επειδή εδω βλέπω τι παίζει έσπασα την σιωπή μου. Ο καυγάς είναι στημένος του κερατά από την Nayomi. Ο Κρίστιανο είχε δίκιο σε αυτό που έγραψε. Είχε απαντήσει σε άλλο μέλος γενικώς και αυτή βρήκε ευκαιρία να στήσει νταβαντούρι γράφοντας Κρίστιανο και σια. Έλεος με το κάθε τσόκαρο.
Εσύ γίγαντα είσαι από αυτούς που ανάφερα προηγουμένως. Αν δεν σε αρέσουν τα γραφόμενα υπάρχει λύση.
Ξύδι στον Ξύδη
Δεν είναι απωθημένο ρε φίλε. ο λόγος που δεν πόσταρα είναι ακριβώς αυτός. Ορισμένοι φέρονται σαν να πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνείς μαζί τους. Δεν αρέσει κάτι που γράφετε πέφτουν να το φάνε τον άλλον. Έτσι μακριά και αγαπημένοι. Αλλά επειδή εδω βλέπω τι παίζει έσπασα την σιωπή μου. Ο καυγάς είναι στημένος του κερατά από την Nayomi. Ο Κρίστιανο είχε δίκιο σε αυτό που έγραψε. Είχε απαντήσει σε άλλο μέλος γενικώς και αυτή βρήκε ευκαιρία να στήσει νταβαντούρι γράφοντας Κρίστιανο και σια. Έλεος με το κάθε τσόκαρο.
Παράνοια!!!
1. Λες «ο λόγος που δεν πόσταρα είναι ακριβώς αυτός. Ορισμένοι φέρονται σαν να πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνείς μαζί τους». Διαφώνησα με αυτό που έγραψες και αρχίζεις τα ξύδι και τις γελοίες κατηγορίες, με λίγα λόγια κάνεις ακριβώς αυτό που δεν σε άφηνε να ποστάρεις 4 χρόνια...
2. Γιατί είμαι από αυτούς που ανέφερες; Σε κάθε συζήτηση παίρνω το μέρος εκείνου που πιστεύω ότι έχει δίκιο ανεξαρτήτως αν είναι μέλος, call girl ή οτιδήποτε άλλο. Στην δεδομένη στιγμή είναι πολύ λογικό να σχολιάσω αυτό που σχολίασαν και άλλοι... Εσύ κρίνεις από ένα σχόλιο ή γενικά όλα αυτά τα χρόνια δεν έγραφες αλλά παρακολουθούσες και κρατούσες σημειώσεις για το που/πως/τι γράφει ο καθένας;
Οκ αν και καταλαβαίνεις σίγουρα ότι φαίνεται περίεργο.
Όσο για τους υπόλοιπους που δε γουστάρουν τον τρόπο της Ναόμι ή και την ίδια ακόμη, δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο και γράφουν εξυπνάδες ή γράφουν μόνο και μόνο για να την τσιτώσουν. Προφανώς αισθάνονται ωραία για τον εαυτό τους και επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους ερχόμενοι σ' αντιπαράθεση μ' ένα κορίτσι που κάνει αυτήν τη ΔΟΥΛΕΙΑ με αξιοπρέπεια και, κατά γενική ομολογία, με πολλή επιτυχία. Μάλλον πέφτει πολύ παντόφλα στο σπίτι και ξεσπαθώνουν τα αγόρια εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει.
Εσύ γίγαντα είσαι από αυτούς που ανάφερα προηγουμένως. Αν δεν σε αρέσουν τα γραφόμενα υπάρχει λύση.
Ξύδι στον Ξύδη
Το καταλαβαίνω ότι φαίνεται περίεργο αλλά για αυτό ακριβώς πόσταρα. Γιατί ήξερα ότι όλοι θα ασχοληθούν με το γιατί πόσταρα και όχι τι πόσταρα.
Και επειδή παρακολουθώ αυτό το θέμα έτσι γίνετε συνέχεια. Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι συνέχεια οι μόνιμοι υπερασπιστές της Nayomi που έχει το δικαίωμα να βρίζει μέλη που δεν της επιτίθενται καν. Για το τελευταίο ντόρο κανένας δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με αυτήν.
Αυτή ξεκίνησε το καυγά.
Όσο για τους υπόλοιπους που δε γουστάρουν τον τρόπο της Ναόμι ή και την ίδια ακόμη, δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο και γράφουν εξυπνάδες ή γράφουν μόνο και μόνο για να την τσιτώσουν. Προφανώς αισθάνονται ωραία για τον εαυτό τους και επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους ερχόμενοι σ' αντιπαράθεση μ' ένα κορίτσι που κάνει αυτήν τη ΔΟΥΛΕΙΑ με αξιοπρέπεια και, κατά γενική ομολογία, με πολλή επιτυχία. Μάλλον πέφτει πολύ παντόφλα στο σπίτι και ξεσπαθώνουν τα αγόρια εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει.
πολύ κουβέντα για το τίποτα..υπάρχουν γυναίκες-θηλυκά και γυναίκες-φορτηγατζηδες..περί ορέξεως τα γνωστα..Αυτό που έγραψες είναι σαν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη.
Στη Julie ας πούμε που δεν έγραψε κιχ και ας την είπαν χοντρή, κωλαρού, ψώνιο που στην αρχή ζητούσε φωτογραφίες, ειρωνείες για το φοιτήτρια ή για το ότι ζητούσε ραντεβού στον Σκαραμαγκά.
Το μόνο που έγραψε μετά από πικρόχολα σχόλια ήταν:
Είναι φόρουμ ενημέρωσης μη το μετατρέπουμε σε φόρουμ κατινιάς.
Για την εδώ οικοδέσποινα μετά από τόσο υβρεολόγιο που συνήθως αυτή ξεκινά, μοιάζει υπερβολικό.
Αυτό που έγραψες είναι σαν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη.
Στη Julie ας πούμε που δεν έγραψε κιχ και ας την είπαν χοντρή, κωλαρού, ψώνιο που στην αρχή ζητούσε φωτογραφίες, ειρωνείες για το φοιτήτρια ή για το ότι ζητούσε ραντεβού στον Σκαραμαγκά.
Για την εδώ οικοδέσποινα μετά από τόσο υβρεολόγιο που συνήθως αυτή ξεκινά, μοιάζει υπερβολικό.
Τι σχέση έχει άνθρωπέ μου αυτό που γράφω μ' αυτό που λες εσύ; Εγώ λέω ότι 'κάνει αυτήν τη ΔΟΥΛΕΙΑ με αξιοπρέπεια' δεν αναφέρθηκα στη συμπεριφορά της σ΄αυτό ή σε άλλο φόρουμ. Καμία σχέση δεν έχει η παρουσία της στα φόρουμ με το αν είναι αξιοπρεπής στη δουλειά της. Βέβαια άλλη άποψη μπορεί να έχεις οπότε με γεια σου με χαρά σου. ;)Αυτό που έγραψες είναι σαν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη.
Ρε παιδιά μην τσιμπάτε για αυτό γίνετε όλο το παιχνίδι. Το ίδιο γίνεται κάθε τόσο. Κάνα μήνα το νήμα δεν είχε κίνηση. Αρπάζεται αυτή με έναν μαζεύονται οι δικοί της και δημιουργούν ντόρο, αν δει κάποιος επάνω που λέει μέλη και επισκέπτες που παρακολουθούν το θέμα τίγκα στους περιέργους.
Κοπανάει και μια θολή φωτογραφία που βγάζει αμέσως, τσιμπάνε κορόιδα τσιμπάει και αυτή πελάτες.
Και εγώ έτσι την πάτησα. Η εμφάνιση είναι μπουρδέλου, όποιος γαμάει εκεί εντάξει και αυτό δεν το γράφω για κακό όπου μπορεί και όπου θέλει ο καθένας. Όμως όποιος ψάχνει εμφανίσιμο call girl δεν λέει, από υπηρεσίες πάντως κάτι λέει όντως.
Υπάρχουν 3-4 κριτικές που αξίζει να προσεχτούν για να σχηματίσει κάποιος σωστή άποψη.
Εγώ την ξέρω και από το ανταγωνιστικό σαιτ και επειδή είχε γράψει γνωστός παίκτης μαυρολεων νομίζω για το χάλια πρόσωπο, την χαλαρή κοιλιά κ.λπ. την είχα γλυτώσει αλλά είπαμε η περιέργεια νικά στο τέλος.
Τα ίδια έκανε και εκεί φυσικά μέχρι που την μάζεψε ο admin. Είχε γράψει ότι αυτό το τόπικ δεν λέγετε Ελενα's Fun είναι και για αυτούς που δεν την γουστάρουν σταματήστε να την πέφτετε σε όποιον γράφει κάτι αρνητικό.
Από τα νεύρα της αυτή διέγραψε το προφίλ και εμφανίστηκε σαν επισκέπτης LERA, έτσι είχε κάνει εγγραφή και μετά το είχε αλλάξει Έλενα-Βιβη. Λέρα πάντως όνομα και πράγμα γιατί την άλλη μέρα εμφανίστηκε πάλι με νέο προφίλ.
Ήρθα πάλι έγραψε γιατί δεν γίνεται να μιλάνε χωρίς να μπορώ να απαντώ.
Μιλάμε για μεγάλο σούργελο!
Αν διαβάσεις προσεκτικά ανάφερα τι είχε γράψει ένας άλλος του οποίου η άποψη με είχε αποτρέψει τότε να την συναντήσω. Η δίκη μου είναι ότι για την ηλικία της καλά κρατιέται αλλά όχι και κορμάρα που την πλασάρουν.
άντε ρε τρισάθλια πατσαβούρα καμια στροφή, που έρχονται και μου λένε, ρε συ, περιμέναμε να δούμε καμία θεία, εσύ είσαι μικρή. Ρε σα δε ντρέπεσαι.
ρε σεις πάτε καλά? θα αφήνω τον κάθε βλάκα να με συκοφαντεί και να επηρεάζει αρνητικά τη δουλειά μου? κάθομαι και απολογούμαι στιυς πελάτες γιατί δεν είμαι τελικά άσχημη, ή 40 χρονών θεία όπως με περιγράφουν οι νταβάδες εδώ? σοβάρα? θα τους χιλιοβρίσω και ας με σβήσει ο admin. Αντε τώρα, έχει παραγίνει το κακό με δαύτους. ερχονται παλιά κι αξιότιμα μέλη εδώ και πιστεύουν τις βλακείες των.