amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
Που? Σε ποια σελίδα? Σε αυτήν?
Δές καί κάτι θεικά μουνόχειλα πού εχει τό μωρό ........
[/quote
άντε ρε βαλτέ κι εσύ 3 φορές ανέβασα, ντροπή σου να συκοφαντείς
Τίποτα το ιδιαίτερο δεν θέλω. Πολύ ωραία η φώτο by the way.
η φωτο σου δεν εχει ανεβει η την εβγαλαν.συμφωνείς λοιπόν γι' αυτά που λένε για τη φάτσα μου σύμφωνα με τη φωτό?
Καμία σχεση ;)
Aχικά να σας ευχαριστήσω και χωρίς καμία δόση ειρωνείας που με βοηθάτε να δουλέψω καλύτερα. Πιστέψτε με σε αυτό.
Το αναγνωρίζω αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω τα κάτωθι.
Μόνο η Καλλιέργεια κολπικού υγρού κοστίζει χωρίς ασφάλιση περί τα 110 ευρώ και από 40 εώς 60 τα περί ηπατήτιδας, HIV και αφριδισίων έκαστη.
περί κλίβανου.....
προσπαθώ να κολλήσω από wikipedia, wiktionary, livepedia, glosbe, wordreference τα links που λένε ό, τι Ο ΚΛΙΒΑΝΟΣ είναι αρσενικό ουσιαστικό, αλλά δεν γίνεται εδώ, δεν ξέρω γιατί.
Να το ψάξεις καλύτερα λέω γω.
Oσον αφορά στο κινητό, ό, τι είναι συλλεκτικό, ροζ, απόλυτα θυληκό, και μπορώ να το αγοράσω, το αγοράζω.
Τέλος......όταν μιλάω σοβαρά για τη δουλειά μου ή οτιδήποτε άλλο, δεν έχω χιούμορ. Οποιος θεωρεί ό, τι μπορουμε να κάνουμε χιούμορ σε αυτά, κάνει λάθος, πάντα σε συνάρτηση με μένα.
η φωτο σου δεν εχει ανεβει η την εβγαλαν.
Πως βλεπουμε την φοτο ρε παιδια??
η κοπέλα είναι αστέρι τι να την κανεις την φώτο πάρε τηλ να την δεις από κοντα
Πως βλεπουμε την φοτο ρε παιδια??
Ρε παιδιά μην τσιμπάτε για αυτό γίνετε όλο το παιχνίδι. Το ίδιο γίνεται κάθε τόσο. Κάνα μήνα το νήμα δεν είχε κίνηση. Αρπάζεται αυτή με έναν μαζεύονται οι δικοί της και δημιουργούν ντόρο, αν δει κάποιος επάνω που λέει μέλη και επισκέπτες που παρακολουθούν το θέμα τίγκα στους περιέργους.
Κοπανάει και μια θολή φωτογραφία που βγάζει αμέσως, τσιμπάνε κορόιδα τσιμπάει και αυτή πελάτες.
Και εγώ έτσι την πάτησα. Η εμφάνιση είναι μπουρδέλου, όποιος γαμάει εκεί εντάξει και αυτό δεν το γράφω για κακό όπου μπορεί και όπου θέλει ο καθένας. Όμως όποιος ψάχνει εμφανίσιμο call girl δεν λέει, από υπηρεσίες πάντως κάτι λέει όντως.
Υπάρχουν 3-4 κριτικές που αξίζει να προσεχτούν για να σχηματίσει κάποιος σωστή άποψη.
Εγώ την ξέρω και από το ανταγωνιστικό σαιτ και επειδή είχε γράψει γνωστός παίκτης μαυρολεων νομίζω για το χάλια πρόσωπο, την χαλαρή κοιλιά κ.λπ. την είχα γλυτώσει αλλά είπαμε η περιέργεια νικά στο τέλος.
Τα ίδια έκανε και εκεί φυσικά μέχρι που την μάζεψε ο admin. Είχε γράψει ότι αυτό το τόπικ δεν λέγετε Ελενα's Fun είναι και για αυτούς που δεν την γουστάρουν σταματήστε να την πέφτετε σε όποιον γράφει κάτι αρνητικό.
Από τα νεύρα της αυτή διέγραψε το προφίλ και εμφανίστηκε σαν επισκέπτης LERA, έτσι είχε κάνει εγγραφή και μετά το είχε αλλάξει Έλενα-Βιβη. Λέρα πάντως όνομα και πράγμα γιατί την άλλη μέρα εμφανίστηκε πάλι με νέο προφίλ.
Ήρθα πάλι έγραψε γιατί δεν γίνεται να μιλάνε χωρίς να μπορώ να απαντώ.
Μιλάμε για μεγάλο σούργελο!
Ρε παιδιά μην τσιμπάτε για αυτό γίνετε όλο το παιχνίδι. Το ίδιο γίνεται κάθε τόσο. Κάνα μήνα το νήμα δεν είχε κίνηση. Αρπάζεται αυτή με έναν μαζεύονται οι δικοί της και δημιουργούν ντόρο, αν δει κάποιος επάνω που λέει μέλη και επισκέπτες που παρακολουθούν το θέμα τίγκα στους περιέργους.
Κοπανάει και μια θολή φωτογραφία που βγάζει αμέσως, τσιμπάνε κορόιδα τσιμπάει και αυτή πελάτες.
Και εγώ έτσι την πάτησα. Η εμφάνιση είναι μπουρδέλου, όποιος γαμάει εκεί εντάξει και αυτό δεν το γράφω για κακό όπου μπορεί και όπου θέλει ο καθένας. Όμως όποιος ψάχνει εμφανίσιμο call girl δεν λέει, από υπηρεσίες πάντως κάτι λέει όντως.
Υπάρχουν 3-4 κριτικές που αξίζει να προσεχτούν για να σχηματίσει κάποιος σωστή άποψη.
Εγώ την ξέρω και από το ανταγωνιστικό σαιτ και επειδή είχε γράψει γνωστός παίκτης μαυρολεων νομίζω για το χάλια πρόσωπο, την χαλαρή κοιλιά κ.λπ. την είχα γλυτώσει αλλά είπαμε η περιέργεια νικά στο τέλος.
Τα ίδια έκανε και εκεί φυσικά μέχρι που την μάζεψε ο admin. Είχε γράψει ότι αυτό το τόπικ δεν λέγετε Ελενα's Fun είναι και για αυτούς που δεν την γουστάρουν σταματήστε να την πέφτετε σε όποιον γράφει κάτι αρνητικό.
Από τα νεύρα της αυτή διέγραψε το προφίλ και εμφανίστηκε σαν επισκέπτης LERA, έτσι είχε κάνει εγγραφή και μετά το είχε αλλάξει Έλενα-Βιβη. Λέρα πάντως όνομα και πράγμα γιατί την άλλη μέρα εμφανίστηκε πάλι με νέο προφίλ.
Κρατήθηκες 4 χρόνια χωρίς να ποστάρεις και κάνεις το πρώτο ποστ για τη Ναόμι τύπε; Μιλάμε για πολύ απωθημένο!Ρε παιδιά μην τσιμπάτε για αυτό γίνετε όλο το παιχνίδι. Το ίδιο γίνεται κάθε τόσο. Κάνα μήνα το νήμα δεν είχε κίνηση. Αρπάζεται αυτή με έναν μαζεύονται οι δικοί της και δημιουργούν ντόρο, αν δει κάποιος επάνω που λέει μέλη και επισκέπτες που παρακολουθούν το θέμα τίγκα στους περιέργους.
Κρατήθηκες 4 χρόνια χωρίς να ποστάρεις και κάνεις το πρώτο ποστ για τη Ναόμι τύπε; Μιλάμε για πολύ απωθημένο!