Σχετικά με σύγκριση στουντιοκόριστων και Ναόμι. Την Ναόμι δεν της έχω δει παρά μόνο από τις φωτογραφίες που βάζει εδώ. Μπράβο της που όσες φωτογραφίες έχει βάλει είναι χωρίς φότοσοπ.
Από την άλλη, σχεδόν όλες οι φωτογραφίες από στουντιοκόριτσα είναι φουλ φτιαγμένες σε φωτοσοπ. Αν κάποιος πήγαινε τακτικά βόλτες σε στούντιο θα αντιλαμβανόταν ότι το 50-60% των περιπτώσεων εμφανισιακά είναι κάτω του μετρίου εως και μπάζα! Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένα στούντιο για να μην κάνω διαφήμιση ή δυσφήμιση, αλλά ελάχιστες περιπτώσεις είναι αυτές που μπορείς να τις χαρακτηρίσεις μουνάρες. Τώρα πρόσωπο της Ναόμι δεν έχω δει (που για μένα είναι πολύ σημαντικό) αλλά από αυτά που έχω δει στα στούντιο, πάλι το ποσοστό μετρίων-μπάζων ξεπερνάει το 50%. Βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά και αν σε κάποιον αρέσουν χοντρές, με 'πιασίματα', με κυτταρίτιδες κλπ τότε τα ποσοστά αλλάζουν.
Το να λες όμως ότι το 90% των στουντιοκόριτσων είναι καλύτερο από την Ναόμι δεν είναι μόνο υπερβολή, είναι δήλωση εκτός πραγματικότητας που εκφράζει εμπάθεια, κόμπλεξ και εχθρότητα.
Τώρα σχετικά με τον διάλογο και τον τρόπο που εκφράζονται κάποιοι... Εμένα προσωπικά με χαλάνε οι βρισιές και οι χοντράδες όσο δίκιο και να έχει κάποιος. Μάλιστα, αυτός είναι και λόγος να χάσεις το δίκιο σου καθώς δεν ασχολούμαστε με την συζήτηση αλλά με το πόσο βρίζει ο καθένας. Ναόμι καμιά φορά το χιούμορ και η ειρωνεία είναι πολύ πιο δυνατά από οποιαδήποτε βρισιά!
Επίσης πέρα από αυτά πρέπει να σεβαστούν όλοι τον χώρο που τους φιλοξενεί, τα μέλη που ενδιαφέρονται για ενημέρωση και μόνο και που δεν έχουν καμία διάθεση να μπαίνουν σε τόπικ και να διαβάζουν πρωινιάτικα γαμωσταβρίδια.
Καλημέρα σε όλους!