Νέα

Ναυάγιο στην Πύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Theodor73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Ποιητης εισαι ρε πουστη μου , ΠΟΙΗΤΗΣ

Δεν μπορω να κλαψω τυπε , εχω να παω στους φίλους μου στο Κοστα Ναβαρινο φετος, τοσες φορες με εχουν καλέσει, ειναι ντροπη να μην παω
Έχει και κάμπινγκ το Ναβαρινο φέτος????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και άλλα τέτοια να κάνουν και τους βλέπω αργά, αλλά σταθερά να επανέλθουν εκεί που αρχικά βρισκόντουσαν, δηλαδή στο 3%.
Καπου στο 8% θα φρεναρουν στις επόμενες ευρωεκλογές
Ολη την αντιδραση θα την πάρει ο κασιδας που τότε θάχει από φυλακιστει

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.302
Πόντοι
7.195
Πένθος; Ναι. Εθνικό Πένθος και μάλιστα, τριήμερο από που και ως που; Ακόμη και οι λέξεις χάνουν σιγά-σιγά το νόημά τους. Ένα συμβάν που έγινε στα διεθνή ύδατα, οι επιβαίνοντες ήταν ξένοι από διάφορες χώρες. Εδώ δε κήρυξαν ή δε τόλμησαν να κηρύξουν Εθνικό Πένθος όταν βυθίστηκε το πλοίο "Εxpress Samina" με 80 νεκρούς και το αεροπορικό δυστύχημα με το "Helios" που χάθηκαν ΄τόσες ψυχές. Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς! Απίθανοι και ανεκδιήγητοι!!!...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Αγοραίο έχω , Θα κατεβάσω κάτι τουρίστες από το Βενιζέλος
Τωρα τοπιασα.. Παρε ενα τεσλα y εχει παει στα 40 με την επιδότηση και βγάζει 450χλμ..ασε πουβθα το παίζεις επιχηρηματιας οταν δεν εισαι βάρδια

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.302
Πόντοι
7.195
Και αυτοι στο καΐκι στην Πύλο για να μαζεψουν ελιες στην Ιταλια πηγαιναν.

Ειναι καλα διαβασμενοι ολοι τους, εισβολή κανουν, η ευρώπη εάλω. Να κλεψουν χωρες ερχονται για να επιβαλουν τις υποκουλτουρες τους ερχονται, εγιναν και στο παρελθον αυτα.
Δούρειοι ίπποι ειναι
Ερχεται ενας και μετα ακολουθει ολο το κωλοχώρι του .
Παρανομοι εισβολεις ειναι .

Και μετα θα μπει ο αρχηγος των λαθρολαγνων του μου και θα μας λεει οτι το 15 μπηκε ενα μυριο.
Φίλε, η λύση είναι απλή για να παύσει όλη αυτή η ιστορία με τις "καραβιές" αυτών των ανθρώπων.
1. Ισόβια στους λαθροδιακινητές σταματώντας επιτέλους αυτή τη μπίζνα.
2. Κλείσιμο και λουκέτο σε όσες ΜΚΟ ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες.
3. Ασφαλή σύνορα.
Μόνο έτσι θα σταματήσει αυτό το χάλι, αφού δε θα έχουν πια με τι να ασχολούνται αυτές οι ΜΚΟ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.986
Πόντοι
6.946
Πένθος; Ναι. Εθνικό Πένθος και μάλιστα, τριήμερο από που και ως που; Ακόμη και οι λέξεις χάνουν σιγά-σιγά το νόημά τους. Ένα συμβάν που έγινε στα διεθνή ύδατα, οι επιβαίνοντες ήταν ξένοι από διάφορες χώρες. Εδώ δε κήρυξαν ή δε τόλμησαν να κηρύξουν Εθνικό Πένθος όταν βυθίστηκε το πλοίο "Εxpress Samina" με 80 νεκρούς και το αεροπορικό δυστύχημα με το "Helios" που χάθηκαν ΄τόσες ψυχές. Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς! Απίθανοι και ανεκδιήγητοι!!!...
Δεν είναι ούτε απίθανοι ούτε ανεκδιήγητοι αλλά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ νεοταξιτες λαθρολαγνοι και λ-τζι-μπι-το-λαγνοι , μπλεγμένοι σε ΜΠΙΖΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ και εκτελώντας εντολές των αφεντικών τους. Πιθανώς όλοι τους στην βουλή.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
895
Πόντοι
96
Να διαβάσει τι, για να έχουμε καλό ερώτημα; Τα μυθιστορήματα για τη νεκρή 5χρονη Μαρία, από δάγκωμα σκορπιού; Που έκαναν σημαία οι διάφοροι κατευθυνόμενοι εντός και εκτός χώρας; Με πρωταγωνίστρια την πράκτορα της ΜΙΤ;
Ακριβώς για αυτόν και για άλλους λόγους πρότεινα να μη φθείρεται διαβάζοντας, όπως προτείνω το αυτό και για σένα. Αυτονόητα πράγματα.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
895
Πόντοι
96
Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου! Πιθανόν να με βρίσκεις μπροστά σου.. θα δείξει
"Πιθανόν να με βρίσκεις μπροστά σου". Πιθανόν, όλοι μας πρέπει να ελέγξουμε τις... σαδομαζοχιστικές μας τάσεις (μιας και το κανάλι είναι και σχετικό...).

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.302
Πόντοι
7.195
Δεν είναι ούτε απίθανοι ούτε ανεκδιήγητοι αλλά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ νεοταξιτες λαθρολαγνοι και λ-τζι-μπι-το-λαγνοι , μπλεγμένοι σε ΜΠΙΖΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ και εκτελώντας εντολές των αφεντικών τους. Πιθανώς όλοι τους στην βουλή.
Συμφωνώ απόλυτα. Τα κόμματα στο Κοινοβούλιο σίγουρα εκτελούν πιστά τις διαταγε΄ς της ΕΕ και των αφεντικών τους, όμως, υπάρχει ένα κόμμα που απ' ότι έχω καταλάβει και διαπιστώσει, έχει μείνει πιστά στον αντίθετο δρόμο απ' αυτόν που έχουν διαλέξει οι άλλοι 4, η Ελληνική Λύση. Είναι το μόνο κόμμα που μιλά για το τρίπτυχο "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια" σταθερά και αταλάντευτα.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.302
Πόντοι
7.195
Θα βοηθανε ψυχολογικα τις κατσαριδες στην εμμηνοπαυση
Αυτό μπορούν να το κάνουν και αυτοί που ασχολούνται με απεντομώσεις...Δεν τους χρειαζόμαστε, δεν τους θέλουμε! Ο ΟΑΕΔ "ρωτά" γι' αυτούς...

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
895
Πόντοι
96
Α, συγγνώμη. Δεν κατάλαβα ότι είσαι αναγνώστης του Σπίγκελ.
Είμαι αναγνώστης πολλών και διάφορων, τα οποία για κάποιο λόγο μου κινούν το ενδιαφέρον ή επειδή φωτίζουν την πλευρά μιας κατάστασης ή ενός γεγονότος με τρόπο πρωτότυπο και διαφορετικό, κατά την άποψή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με την εκάστοτε πηγή. Αυτά ως γενική αρχή για μένα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.986
Πόντοι
6.946
Συμφωνώ απόλυτα. Τα κόμματα στο Κοινοβούλιο σίγουρα εκτελούν πιστά τις διαταγε΄ς της ΕΕ και των αφεντικών τους, όμως, υπάρχει ένα κόμμα που απ' ότι έχω καταλάβει και διαπιστώσει, έχει μείνει πιστά στον αντίθετο δρόμο απ' αυτόν που έχουν διαλέξει οι άλλοι 4, η Ελληνική Λύση. Είναι το μόνο κόμμα που μιλά για το τρίπτυχο "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια" σταθερά και αταλάντευτα.
Ως προς το πρώτο σκέλος, συμφωνούμε.

Για το δεύτερο σκέλος, ναι, μιλάει, όπως μιλούσε και ο καμμενος, Καρατζαφέρης, και άλλοι.
Τώρα, πόσο πραγματικά τα εννοεί αυτά που λέει, και ολοι θελουν τα βουλευτικα χρήματακαι λεφτά, ποιος ξέρει.

Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ όμως, οι υπόλοιποι νεοταξιτες του Δημοκρατικού Τόξου, δεν κάνουν κουβέντα για κανέναν όρο του τρίπτυχου "πατρίς θρησκεία οικογένεια ", πόσο μάλλον ΟΛΟ το τρίπτυχο ΜΑΖΙ ( και το λέω εγώ, που είμαι άθεος, αλλά όχι απατρις και κατά της φυσιολογικής οικογένειας - μην εξηγήσω το τελευταίο, αυτονόητο) .

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Φίλε, η λύση είναι απλή για να παύσει όλη αυτή η ιστορία με τις "καραβιές" αυτών των ανθρώπων.
1. Ισόβια στους λαθροδιακινητές σταματώντας επιτέλους αυτή τη μπίζνα.
2. Κλείσιμο και λουκέτο σε όσες ΜΚΟ ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες.
1. ηδη στις ελληνικες φυλακες υπαρχουν περι τους χιλιους διακινητες με κακουργημα, τους ταιζουμε, τους ποτιζουμε

2. δεν μπορει να γινει γιατι τα ιδρυματα σωρρος που ειναι ο βασικος χρηματοδοτης του δουλεμποριου ελεγχουν κατα ενα ποσοστο τα 2 τουλαχιστον μεγαλα κομματα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.302
Πόντοι
7.195
Ως προς το πρώτο σκέλος, συμφωνούμε.

Για το δεύτερο σκέλος, ναι, μιλάει, όπως μιλούσε και ο καμμενος, Καρατζαφέρης, και άλλοι.
Τώρα, πόσο πραγματικά τα εννοεί αυτά που λέει, και ολοι θελουν τα βουλευτικα χρήματακαι λεφτά, ποιος ξέρει.

Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ όμως, οι υπόλοιποι νεοταξιτες του Δημοκρατικού Τόξου, δεν κάνουν κουβέντα για κανέναν όρο του τρίπτυχου "πατρίς θρησκεία οικογένεια ", πόσο μάλλον ΟΛΟ το τρίπτυχο ΜΑΖΙ ( και το λέω εγώ, που είμαι άθεος, αλλά όχι απατρις και κατά της φυσιολογικής οικογένειας - μην εξηγήσω το τελευταίο, αυτονόητο) .
Κοίταξε να δεις. Δε θέλω να κάνω τον υπερασπιστή της Ελληνικής Λύσης και προσωπικά του Βελόπουλου, αλλά απ' όσα έχει πει δεν έχει παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο. Σε όσα έχει πει στη Βουλή, αλλά και σε συνεντεύξεις του, λέει τα ίδια! Είναι ίσως ο μόνος με σοβαρό και ποιοτικό πολιτικό-επιχειρηματικό λόγο, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που τους θεωρώ "καφενεία"! Το μόνο debate (τηλεμαχία) που έγινε στην ΕΡΤ, ο Βελόπουλος έκανε "πε΄ρίπατο", τους ισοπέδωσε! Γι' αυτό το λόγο, η ΝΔ βρήκε μία ωραία δικαιολογία αναβολής της τηλεμαχίας, επειδή πολύ απλά δε θέλει να έχει "απώλειες" στις 25 του Ιούνη...Αν γινόταν, είναι σίγουρο ότι θα είχε και δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom