Νέα

Ναυάγιο στην Πύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Theodor73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πιο θλιβερό σχόλιο...ίσως και πραγματικότητα...δεν θα μπορούσε να υπάρχει....
Δεν απεχει απο την πραγματικοτητα ομως. Ετσι παρομοια το ειπε και ο Τσιπρας σημερα στον Σροιτερ.
<Οι Ελληνες αν δεν ειναι πλειοψηφικοι εναντιον των μεταναστων, σιγουρα ειναι σε μεγαλο ποσοστο.
Εμενα ομως δεν με ενδιαφερει το πολιτικο κοστος. Ποτε δεν με ενδιεφερε. Γι αυτο επι των ημερων μου περασαν χιλιαδες ανθρωποι.>

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
Ακου γερο απαντα οπως πρεπει και οχι οπως θελεις εσυ αλλα νταλον...Αλλο εγραψα αλλο απαντας...ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΥΟΝ ΠΡΟΓΕΡΟΣΟΥ Μ ΑΥΤΟΥΣ?Ηταν ποτε βιαστης η κλεφτης η φονιας η εβαλε τη γυναικα του σε αμπαρια??
Θα μπορουσε και ο προ-προπαππους μου να ηταν σε ενα σαπιοκαραβο και να φουνταριζε οταν πηγαινε κρυφα στην Σμυρνη. Τι δεν καταλαβαινεις;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Ακου γερο απαντα οπως πρεπει και οχι οπως θελεις εσυ αλλα νταλον...Αλλο εγραψα αλλο απαντας...ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΥΟΝ ΠΡΟΓΕΡΟΣΟΥ Μ ΑΥΤΟΥΣ?Ηταν ποτε βιαστης η κλεφτης η φονιας η εβαλε τη γυναικα του σε αμπαρια??
ρε τύπε αυτοί από τις χώρες τους δεν έφυγαν για να ξεφύγουν από τους φονιάδες που λες? :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Λαοι και ανθρωποι που δεν εχουν μνημη, πιθανον δεν εχουν και μελλον.
Ο προ-προ παππους μου "λαθρομεταναστης" στην Σμυρνη πηγε απο την Χιο. Ο παππους μου "λαθρομεταναστης" στην Ελευσινα γυρισε απο την Αιγυπτο οπου τον ειχαν αιχμαλωτο οι Τουρκοι και εστρωνε σιδηροδρομικες γραμμες 10 χρονια.:confused:
άκυρο,
στην ελλάδα ήλθε,
δεν πήγε στην ινδία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.426
Πόντοι
3.656
είναι και ένας από τους λόγους που δεν θα καταλάβει ποτέ γιατί μια ζωή θα πληρώνει τα ενοίκια στο θεό.
Έχεις δίκιο τύπε. Για τα αυξημένα ενοίκια, φταίει η απάθεια του έλληνα για το δράμα των μεταναστών .

Προσωπικά πιστεύω και για τα 50€ που χρεώνουν οι περισσότερες ct τον κώλο
φταίει ο ρατσισμός και η ξενοφοβία.

Αν δεν ήταν ρατσισταί οι ελληναράδες, μπορεί να έδιναν τσάμπα κώλοι οι ct ....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.474
Πόντοι
11.146
Λαοι και ανθρωποι που δεν εχουν μνημη, πιθανον δεν εχουν και μελλον.
Ο προ-προ παππους μου "λαθρομεταναστης" στην Σμυρνη πηγε απο την Χιο. Ο παππους μου "λαθρομεταναστης" στην Ελευσινα γυρισε απο την Αιγυπτο οπου τον ειχαν αιχμαλωτο οι Τουρκοι και εστρωνε σιδηροδρομικες γραμμες 10 χρονια.:confused:
...μαγκα μου σεβαστη η αποψη σου αλλα κρινοντας απο τις ηλικιες ο προ-προ-παπους σου πηγε απο την Χιο στην Σμυρνη υποθετω δεν ηταν μεταναστης μιας και η Χιος και η Σμυρνη ηταν και οι δυο στην οθωμανικη αυτοκρατορια τοτε, εσωτερικη μετακινηση εκανε. Επισης ο παπους σου ξεφυγε απο την αιχμαλωσια στην Αιγυπτο και γυρισε στην πατριδα του, δεν μεταναστευσε στην Αμερικη, αυτο δεν τον κανει μεταναστη, παλλινοστουντας ηταν.
Και για να μην πλατειαζω,
ναι αμεριστη αρωγη κ βοηθεια στους προσφυγες (πραγματικους προσφυγες, κατα των ορισμο της Υπατης Αρμοστειας του ΟΗΕ για τους προσφυγες).
Ναι υπο προυποθεσεις σε μεταναστες, οπως καταγραφη αναγκων της χωρας και προσκληση για συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων. Οι οποιοι μεταναστες θα καταγραφουν, θα περασουν ιατρικες εξετασεις, θα παρακολουθησουν προγραμματα γλωσσας, θα εχουν μονιμη κατοικια, θα εκδωσουν αδειες-ΑΦΜ ωστε να μπουν σωστα στην παραγωγικη διαδικασια, οπως κανουν ολες οι σοβαρες πολιτισμενες χωρες.
Οχι σε παρανομες εισοδους οπου καταληγουν ολοι σε μεγαλα αστικα κεντρα χωρις δουλεια, χωρις επαρκη καταγραφη και κατα πασα πιθανοτητα θα αναγκαστουν να κλεψουν κ να παρανομησουν για να ζησουν.
:hi:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Δεν απεχει απο την πραγματικοτητα ομως. Ετσι παρομοια το ειπε και ο Τσιπρας σημερα στον Σροιτερ.
<Οι Ελληνες αν δεν ειναι πλειοψηφικοι εναντιον των μεταναστων, σιγουρα ειναι σε μεγαλο ποσοστο.
Εμενα ομως δεν με ενδιαφερει το πολιτικο κοστος. Ποτε δεν με ενδιεφερε. Γι αυτο επι των ημερων μου περασαν χιλιαδες ανθρωποι.>
Όχι τύπε....έχει διαφορά...και να σου πω γιατί (κατα τη γνώμη μου πάντα)

Διότι όταν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να κρίνεις τα πάντα με την ηθική. Έχεις να φέρεις βόλτα τα οικονομικά και τα πρακτικά του θέματος. Άντε και τους έφερε όλους εδώ...πως τους διαχειρίζεσαι??? Δεν είναι απλό.

Αλλά όταν είσαι πολίτης...και δεν ενδιαφέρεσαι ή και χαίρεσαι που πνίγηκαν αυτοί επειδή ήταν μετανάστες....είναι διαφορετικό...διότι ο πολίτης δεν έχει καμία ευθύνη....εκφράζει μόνο την προσωπική του άποψη.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Θα μπορουσε και ο προ-προπαππους μου να ηταν σε ενα σαπιοκαραβο και να φουνταριζε οταν πηγαινε κρυφα στην Σμυρνη. Τι δεν καταλαβαινεις;
Βιασε η σκοτωσε η εκλεψε η εβαλε την γυναικα του σε αμπαρια?Δεν εισαι ο μονος που εχεις προγονους λαθρο να ξερεις...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο τύπε. Για τα αυξημένα ενοίκια, φταίει η απάθεια του έλληνα για το δράμα των μεταναστών .

Προσωπικά πιστεύω και για τα 50€ που χρεώνουν οι περισσότερες ct τον κώλο
φταίει ο ρατσισμός και η ξενοφοβία.

Αν δεν ήταν ρατσισταί οι ελληναράδες, μπορεί να έδιναν τσάμπα κώλοι οι ct ....
Εγώ μιλούσα για την κουλτούρα του ''δε πα να πεθαίνει η κατσίκα του γείτονα''

Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα εκτός από το τι γίνεται σπίτι σου αργά η γρήγορα η κολονοσκόπηση θα γίνει στο δικό σου κώλο για να το συνδέσω και με τα ct.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όχι τύπε....έχει διαφορά...και να σου πω γιατί (κατα τη γνώμη μου πάντα)

Διότι όταν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να κρίνεις τα πάντα με την ηθική. Έχεις να φέρεις βόλτα τα οικονομικά και τα πρακτικά του θέματος. Άντε και τους έφερε όλους εδώ...πως τους διαχειρίζεσαι??? Δεν είναι απλό.

Αλλά όταν είσαι πολίτης...και δεν ενδιαφέρεσαι ή και χαίρεσαι που πνίγηκαν αυτοί επειδή ήταν μετανάστες....είναι διαφορετικό...διότι ο πολίτης δεν έχει καμία ευθύνη....εκφράζει μόνο την προσωπική του άποψη.
Μονο που ο Τσιπρας, στο μυαλο του πλασμενα τα εχει ομορφα κι ωραια.
Αφηνει/αφησε ολους να εισελθουν στην Ελλαδα, με την προοπτικη στη συνεχεια να πανε σε χωρα της αρεσκειας τους !!, στην Ευρωπη.
Και πολυ ευστοχα ο πολυ καλος Σροιτερ του ειπε , <Αφου ξερετε πολυ καλα οτι οι ηγετες στην Ευρωπη δεν το δεχονταν αυτο. Εσεις διαπραγματευοσασταν μαζι τους και τα γνωριζετε καλυτερα.
Ευχολογιο ειναι αυτο που λετε>

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Τύπε .... εγώ επειδή είμαι βαθιά αντιρατσιστής .... αν κλείσετε .... εσείς το 55% των επαγγελματιών που καμαρώνει ο Άλεξ ....

και δίνετε κώλο για 50€ ......

θα δίνω 50ρικα σε μετανάστες .... για να σας τα δίνουν ..... με αντάλλαγμα ... τις υπηρεσίες σας ....
εσύ είσαι μισθωτός τύπε?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Συμφωνω μαζι σου και σιγουρα ο ελληνας μετα απο τοσα χρονια γαμησιου που ο ιδιος προκαλεσε στον εαυτο του, τωρα εχει γινει ενα αναισθητο ζωο. Αλλα ξερεις κατι; την αδιαφορια την δεχομαι. Οπως εγω χεστηκα αν πεθανε ενας πολιτικος μουνοπανο, ή ενας ασχετος ανθρωπος που δεν ηξερα στην τελικη, ο καθενας μπορει να αδιαφορησει για 500 νεκρους στην θαλασσα, οσο σκληρο κι αν ακουγεται. Δεν μπορω να απαιτησω στεναχωρια και δακρια, αν δεν τον νοιαζει, δεν τον νοιαζει και τελος. Στα αρχιδια μου που νιωθεις στα αρχιδια σου ενα πραμα.

Αλλα οταν χαιρεσαι και λες "καλα να παθουν", τοτε φαινεται τι σκουπιδι ανθρωπος εισαι. Δηλαδη, τα συμπλεγματα που κουβαλας για να χαρεις επειδη 500 (ή οσοι ηταν) φτωχοι ανθρωποι πνιγηκαν σε λιγα δευτερολεπτα ανημποροι, δεν ξερω, πρεπει να εισαι και δυνητικα επικινδυνος, δεν γινεται εκ των πραγματων να μην θελεις να κανεις κακο σε αλλους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Μονο που ο Τσιπρας, στο μυαλο του πλασμενα τα εχει ομορφα κι ωραια.
Αφηνει/αφησε ολους να εισελθουν στην Ελλαδα, με την προοπτικη στη συνεχεια να πανε σε χωρα της αρεσκειας τους !!, στην Ευρωπη.
Και πολυ ευστοχα ο πολυ καλος Σροιτερ του ειπε , <Αφου ξερετε πολυ καλα οτι οι ηγετες στην Ευρωπη δεν το δεχονταν αυτο. Εσεις διαπραγματευοσασταν μαζι τους και τα γνωριζετε καλυτερα.
Ευχολογιο ειναι αυτο που λετε>
Ναι αλλά εγώ δεν σχολίασα το τι κάνουν οι πολιτικοί αλλά την στάση των πολιτών. Δεν με απασχολεί τι είπε ο τσίπρας.

Αν μαθαίναμε ποτέ τι πραγματικά γίνεται με τη δουλειά των μεταναστών μπορεί να μας πέφτανε τα σαγόνια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
ενσωματώθηκε.

οι μουσουλμάνοι/ες βλέπεις να ενσωματώνονται;
στη γαλλία;
στο ΗΒ;
στην κομοτινή;
Οχι, δεν ενσωματωνονται. Ισως οι περισσοτεροι οχι. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να πανηγυριζουμε επειδη φουνταρισε ενα σαπιοκαραβο και πνιγηκαν τοσοι ανθρωποι επειδη καποιοι απο αυτους ισως να ηταν επιδοξοι βιαστες και δολοφονοι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ενσωματώθηκε.

οι μουσουλμάνοι/ες βλέπεις να ενσωματώνονται;
στη γαλλία;
στο ΗΒ;
στην κομοτινή;
Το εχω πει μερικες φορες, ας το πω αλλη μια, αφου απαντηση δεν πηρα.
Τα εκκλησακια στα πεζοδρομια, στους δρομους, τα εικονοστασια, στην επαρχια που τοποθετουν οσοι χανουν σε τροχαια συγγενεις τους.
Ποιοι τα βανδαλιζουν; Που δεν εχει μεινει σταυρος πανω. Που η εικονα Αγιου εχει ξυστει με μανια.
Ποιοι το εχουν κανει και το κανουν συστηματικα αυτο; Αμερικανοι τουριστες;
Η καποιοι εχουν παρωπιδες η δεν βγαινουν απο το σπιτι τους και δεν το βλεπουν.

Ετσι σεβονται οι μουσουλμανοι τον τοπο;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Οχι, δεν ενσωματωνονται. Ισως οι περισσοτεροι οχι. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να πανηγυριζουμε επειδη φουνταρισε ενα σαπιοκαραβο και πνιγηκαν τοσοι ανθρωποι επειδη καποιοι απο αυτους ισως να ηταν επιδοξοι βιαστες και δολοφονοι.
δεν πανηγυρίζω.
αλλά δεν προτιμώ να τους είχαν πάρει όλους στην καλαμάτα,
θα ήταν σήμα "ελάτε"
θα ζούσαμε ξανά μέρες του 2015...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.426
Πόντοι
3.656
δεν πανηγυρίζω.
αλλά δεν προτιμώ να τους είχαν πάρει όλους στην καλαμάτα,
θα ήταν σήμα "ελάτε"
θα ζούσαμε ξανά μέρες του 2015...
Ευτυχώς τύπε.
Από Ιούλιο του 2019 που έπεσε ο σύριζα, δεν ήρθε κανείς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Συμφωνω μαζι σου και σιγουρα ο ελληνας μετα απο τοσα χρονια γαμησιου που ο ιδιος προκαλεσε στον εαυτο του, τωρα εχει γινει ενα αναισθητο ζωο. Αλλα ξερεις κατι; την αδιαφορια την δεχομαι. Οπως εγω χεστηκα αν πεθανε ενας πολιτικος μουνοπανο, ή ενας ασχετος ανθρωπος που δεν ηξερα στην τελικη, ο καθενας μπορει να αδιαφορησει για 500 νεκρους στην θαλασσα, οσο σκληρο κι αν ακουγεται. Δεν μπορω να απαιτησω στεναχωρια και δακρια, αν δεν τον νοιαζει, δεν τον νοιαζει και τελος. Στα αρχιδια μου που νιωθεις στα αρχιδια σου ενα πραμα.

Αλλα οταν χαιρεσαι και λες "καλα να παθουν", τοτε φαινεται τι σκουπιδι ανθρωπος εισαι. Δηλαδη, τα συμπλεγματα που κουβαλας για να χαρεις επειδη 500 (ή οσοι ηταν) φτωχοι ανθρωποι πνιγηκαν σε λιγα δευτερολεπτα ανημποροι, δεν ξερω, πρεπει να εισαι και δυνητικα επικινδυνος, δεν γινεται εκ των πραγματων να μην θελεις να κανεις κακο σε αλλους.
Ακόμα και όταν πεθαίνει ένας μησητός πολιτικός...εκτός αν είναι δικτάτορας φονιάς...τον λυπάσαι. Όταν έβγαζαν για παράδειγμα στον αέρα τις φωτογραφίες του Τσοχατζόπουλου να μπαινοβγαίνει στη φυλακή με το αναπηρικό καροτσάκι ραμολί έτοιμος να πεθάνει....ήταν για να τον λυπάσαι...άσχετα αν ήταν μουνόσκυλο.

όταν κάποιος αδιαφορεί και φαφτίζει πατριωτισμό το να θεωρεί υπάνθρωπους αυτούς που έρχονται επειδή είναι από υποανάπτυκτες χώρες....απλά μας δείχνει πόσο υπάνθρωπος είναι ο ίδιος. Το αστείο είναι ότι η Ελλάδα είναι τίγκα τέτοιους που δηλώνουν χριστιανοί :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom