dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
Μπορεί να έχεις δουλειά το κορίτσιΤο τηλέφωνο το έχουμε. Δεν απαντάει όμως
Μπορεί να έχεις δουλειά το κορίτσιΤο τηλέφωνο το έχουμε. Δεν απαντάει όμως
πως εισαι σιγουρος;Έχει σταματήσει.
Μου το έγραψεπως εισαι σιγουρος;
Έχει σταματήσει.
Νομίζω αν ήταν να το ανακοινώσει εδώ , θα το ειχε κάνει. 2 μήνες έχει γραφτεί αυτη η πληροφορία, φήμη, οτι ειναι τελος πάντων . Καλά να είναι το κορίτσι.. Αλλωστε και άλλες κοπέλες σταμάτησαν ή σταματούν χωρίς να μας πουν κάτι.Καλό θα είναι να το ανακοινώσει κι εδώ
Καλό θα είναι να το ανακοινώσει κι εδώ
Επίσης, να παραδώσει αχρησιμοποιητες καπότες, λιπαντικά και Listerine. Τέλος, να προβεί σε παρθενοραφη, με υποβολή σχετικής βεβαίωσης γυναικολόγου, ώστε να διασφαλιστεί το σώμα των χυστων του μπου ότι δεν το "κάνει" πίσω από την πλάτη του...Σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να βγάλει δελτίο τύπου στις ιστοσελίδες του χώρου και να κάνει αίτηση διαγραφής από το μητρώο εκδιδομένων γυναικών του Υπουργείου Υγείας.
Επίσης, να παραδώσει αχρησιμοποιητες καπότες, λιπαντικά και Listerine. Τέλος, να προβεί σε παρθενοραφη, με υποβολή σχετικής βεβαίωσης γυναικολόγου, ώστε να διασφαλιστεί το σώμα των χυστων του μπου ότι δεν το "κάνει" πίσω από την πλάτη του...
Ζώνες αγνότητας και άλλα μεσαιωνικα μέτρα... Καλά λένε οι ζαιοι περί χούντας Κουλη. Και εσείς προς επιβράβευση, του δώσατε 41%. Αλλά, αυτοί είστε...Με πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ κρίθηκε ότι το τελευταίο μέτρο είναι αντισυνταγματικό διότι πρόκειται για εξαναγκασμό σε ιατρική πράξη. Μαθαίνω δε ότι τα περισσότερα κόμματα έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους την αντικατάσταση του μέτρου αυτού με ζώνη αγνότητας τριπλού λουκέτου και το πιστοποιητικό θα χορηγείται από κλειδαρά του Σωματείου Επαγγελματιών Κλειθροποιών, με περιοδικό έλεγχο 3μηνου για το πρώτο έτος και 6μηνου για τα επόμενα.
Εμένα ήρθε ειδοποίηση ότι είναι ξανα στο Viber
είναι τόσο καλή; Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία να μας πει; Κάποια πρόσφατη φωτό υπάρχει;Η κοπέλα είναι top. Διαλέγει, δεν την διαλέγουν
Έλεος, άλλοι βρίζουν δίχως αυριο τις κοπέλες χωρίς να πρέπει, κι άλλοι γράφουν βλακείες...Η κοπέλα είναι top. Διαλέγει, δεν την διαλέγουν