Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.297
Καλησπέρα καλή ΚυριακουλαααΚαλημέρα Άννα! Η μάλλον καλησπέρα!!!
Καλησπέρα καλή ΚυριακουλαααΚαλημέρα Άννα! Η μάλλον καλησπέρα!!!
Καλησπέρα όμορφηΚαλησπέρα καλή Κυριακουλααα
Πράγματι θέλω να σε γνωρίσω, έτσι ώστε να κανονίσουμε ραντεβού κάποια στιγμή.Λίγο απ όλα η αλήθεια είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει θέλει να με γνωρίσει λίγο το παιδί αμαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι δεν μαρεσουν οι μελιτζάνες
Καλησπέρα καλή Κυριακουλααα
Καλημέρα φίλε. Η Ιωαννα34 είναι τοπ. Η καλύτερη από όλες και με διαφορά από την δεύτερη οποία και αν είναι αυτήΑφήστε τις φώτο αυτή την καβλα την @Anna24 την απολαμβάνεις μόνο από κοντά. Η γνώμη μου ειναι οτι εκ πείρας δεν πιάνει μία μπροστά της η Ιωαννα34
Φίλε μου.... Ακύρο το σχόλιο... Δεν ξέρω αν είμαι ο μεγαλύτερος φαν της Ιωάννας34.... Αλλά κάθε κοπέλα είναι διαφορετική... Και η Αννουλα είναι και παίδαρος και πολύ σωστή σαν προσωπικότητα... Οπότε είσαι λάθος με αυτήν την τοποθέτηση!!!Αφήστε τις φώτο αυτή την καβλα την @Anna24 την απολαμβάνεις μόνο από κοντά. Η γνώμη μου ειναι οτι εκ πείρας δεν πιάνει μία μπροστά της η Ιωαννα34
Είσαι πολύ λάθος. Το να έχεις μία ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο call girl εννοείται πως είναι δικαίωμά σου. Το να ισοπεδώνεις τις υπόλοιπες μιλώντας έτσι είναι τεράστια φάουλ. Το μέλος @pastelios απάντησε σωστά και συμφωνώΚαλημέρα φίλε. Η Ιωαννα34 είναι τοπ. Η καλύτερη από όλες και με διαφορά από την δεύτερη οποία και αν είναι αυτή
Δεν ισοπεδώνω. Προφανώς υπάρχουν και άλλες αξιόλογες αλλά την γνώμη μου είπα.Είσαι πολύ λάθος. Το να έχεις μία ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο call girl εννοείται πως είναι δικαίωμά σου. Το να ισοπεδώνεις τις υπόλοιπες μιλώντας έτσι είναι τεράστια φάουλ. Το μέλος @pastelios απάντησε σωστά και συμφωνώ
Τόσο όμορφη είναι πια αυτή η Ιωάννα 34 και την εκθειάζουν όλοι;Το ιδανικό call girl εκτός από εξαιρετικές υπηρεσίες και κορμί,έχει και προσωπάρα.Και είναι μέχρι 30-35.Αυτή έχει κολλήσει στα 34 και επειδή όλες σχεδόν κόβουν τουλάχιστον 2 χρόνια,θα έχει σαρανταρίσει.Σώνει και καλά επειδή δίνει κωλο,να την ανακηρύξουν καλύτερη.Φίλε μου.... Ακύρο το σχόλιο... Δεν ξέρω αν είμαι ο μεγαλύτερος φαν της Ιωάννας34.... Αλλά κάθε κοπέλα είναι διαφορετική... Και η Αννουλα είναι και παίδαρος και πολύ σωστή σαν προσωπικότητα... Οπότε είσαι λάθος με αυτήν την τοποθέτηση!!!
Να την πεις τη γνώμη σου αλλά σε νήμα που έχει γενικά για τα call girls αφού έκανες σύγκριση. Εδώ είναι νήμα συγκεκριμένης κοπέλας και χτύπησε άσχημα έτσι όπως το'πεςΔεν ισοπεδώνω. Προφανώς υπάρχουν και άλλες αξιόλογες αλλά την γνώμη μου είπα.
Ναι είναι... Απλά και όμορφα... Μην το κάνουμε όμως αυτό στο νήμα της Αννουλας...Τόσο όμορφη είναι πια αυτή η Ιωάννα 34 και την εκθειάζουν όλοι;Το ιδανικό call girl εκτός από εξαιρετικές υπηρεσίες και κορμί,έχει και προσωπάρα.Και είναι μέχρι 30-35.Αυτή έχει κολλήσει στα 34 και επειδή όλες σχεδόν κόβουν τουλάχιστον 2 χρόνια,θα έχει σαρανταρίσει.Σώνει και καλά επειδή δίνει κωλο,να την ανακηρύξουν καλύτερη.
Εγώ φίλε μου προσπαθώ να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορώ...Είσαι πολύ λάθος. Το να έχεις μία ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο call girl εννοείται πως είναι δικαίωμά σου. Το να ισοπεδώνεις τις υπόλοιπες μιλώντας έτσι είναι τεράστια φάουλ. Το μέλος @pastelios απάντησε σωστά και συμφωνώ
Φίλε οκ δεκτο. Απλώς απάντησα στο φίλο πιο πάνω που έκανε αναφορά.Να την πεις τη γνώμη σου αλλά σε νήμα που έχει γενικά για τα call girls αφού έκανες σύγκριση. Εδώ είναι νήμα συγκεκριμένης κοπέλας και χτύπησε άσχημα έτσι όπως το'πες
Και πολύ καλά κάνεις. Έτσι πρέπειΕγώ φίλε μου προσπαθώ να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορώ...
Μην το παίρνεις ότι σε μαλώνω καλώς έκανες και απάντησες στο παιδί πιο πάνω. Απλά η σύγκριση ήταν ανώφελη που έκανες μεταξύ των 2 κοριτσιών. Φιλικά στο λέωΦίλε οκ δεκτο. Απλώς απάντησα στο φίλο πιο πάνω που έκανε αναφορά.
Καλησπέρα και χρόνια πολλάΚαλησπέρα καλή Κυριακουλααα
Ευχαριστώ για την προτίμηση αλλά η κάθε κοπέλα έχει τον τύπο της τα δυνατά της σημεία και το κοινό της! Δεν χρειάζονται συγκρίσεις!!Αφήστε τις φώτο αυτή την καβλα την @Anna24 την απολαμβάνεις μόνο από κοντά. Η γνώμη μου ειναι οτι εκ πείρας δεν πιάνει μία μπροστά της η Ιωαννα34
Θα μπορούσες να το πεις αυτό στο δικό της νήμα, εδώ είναι λιγάκι άκομψοΚαλημέρα φίλε. Η Ιωαννα34 είναι τοπ. Η καλύτερη από όλες και με διαφορά από την δεύτερη οποία και αν είναι αυτή
Nεαρα μου, παλιότερες φωτό σου για κάποιο λόγο αδικούσαν την υποψία που είχα για το πρόσωπο σου, πλέον φαίνεσαι πως είσαι μια κούκλα, συγχαρητήρια στα γονίδια!Βρε μωράκι ούτε που φαίνομαι χαχαχ
Ευχαριστώ πολυυυNεαρα μου, παλιότερες φωτό σου για κάποιο λόγο αδικούσαν την υποψία που είχα για το πρόσωπο σου, πλέον φαίνεσαι πως είσαι μια κούκλα, συγχαρητήρια στα γονίδια!