Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 23.398
Πως δεν έχειΔεν έχει κιμά ο μουσακας;;;
Πως δεν έχειΔεν έχει κιμά ο μουσακας;;;
Παψατε να ειστε pescatarian??Πως δεν έχει
Ζαχαροπλαστική; Ενδιαφέρον. Πες μου μόνο ότι φτιάχνεις κορμό σοκολάτας και προφιτερόλ που είναι απ΄τα αγαπημένα μου να σε λατρέψω!Το κάνω επειδή μαρεσει, με χαλαρώνει, ειδικά η ζαχαροπλαστική
Ναι ναι εδώ και κανένα εξάμηνο!Παψατε να ειστε pescatarian??
Τρελαίνομαι για το μοσχαράκι γιουβέτσι. Το πετυχαίνεις;Ναι αμέ, πολύ καλά κατά γενική ομολογία
Προφιτερόλ όχι εκτός αν δεν σε πειράζει να πάρω έτοιμα σουδακια. Κορμό αμέ ναι εύκολοΖαχαροπλαστική; Ενδιαφέρον. Πες μου μόνο ότι φτιάχνεις κορμό σοκολάτας και προφιτερόλ που είναι απ΄τα αγαπημένα μου να σε λατρέψω!
Αχ όχι δεν μαρεσει το γιουβέτσι, σιχαίνομαι την υφή από το κριθαράκιΤρελαίνομαι για το μοσχαράκι γιουβέτσι. Το πετυχαίνεις;
Κανένα πρόβλημα. Εφόσον ξέρεις να το φτιάχνεις έστω και με έτοιμα σουδάκια και ξέρεις και κορμό είσαι άψογη. Κρίμα όμως που δεν είσαι του γιουβετσιού αλλά τι να γίνει γούστα είναι αυτά. Άντε και μ'ένα καλό παιδί χρυσοχέραΠροφιτερόλ όχι εκτός αν δεν σε πειράζει να πάρω έτοιμα σουδακια. Κορμό αμέ ναι εύκολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ όχι δεν μαρεσει το γιουβέτσι, σιχαίνομαι την υφή από το κριθαράκι
Δυστυχώς μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε... πολύ τίμια και σωστή η συμπεριφορά σου... δείχνει άνθρωπο με αρχές!!Προέκυψε κάτι οικογενειακό που δεν μπορούσα να προβλέψω και σου πρότεινα και να σου δώσω τα χρήματα για το ξενοδοχείο. Άνθρωποι είμαστε και συμβαίνουν αυτά
Πολύ σωστή η κίνηση σουΤο πρότεινα ήδη αυτό από μόνη μου. Και να καθίσω παραπάνω ώρα. Τι άλλο να έκανα??
Κάνω ωραίο ραγου όμως!Κανένα πρόβλημα. Εφόσον ξέρεις να το φτιάχνεις έστω και με έτοιμα σουδάκια και ξέρεις και κορμό είσαι άψογη. Κρίμα όμως που δεν είσαι του γιουβετσιού αλλά τι να γίνει γούστα είναι αυτά. Άντε και μ'ένα καλό παιδί χρυσοχέρα
Δυστυχώς μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε... πολύ τίμια και σωστή η συμπεριφορά σου... δείχνει άνθρωπο με αρχές!!
Ακριβώς! Χαίρομαι που με καταλαβαίνετε πραγματικά!Πολύ σωστή η κίνηση σου
Σίγουρα άνθρωποι είμαστε μπορεί να τύχει κάτι εντελώς απρόβλεπτο
Δε είμαι φαν του ραγού. Μόνο γιουβέτσι άντε το πολύ μέχρι λεμονάτο!Κάνω ωραίο ραγου όμως!
Ευχαριστώ για τις ευχέςςς![]()
Σε φαγητό θα έλεγα μακαρονάδα με σολωμό και κανελόνια με σπανάκι. Σε γλυκό τσιζκεικ salted caramel και carrot cakeΔε είμαι φαν του ραγού. Μόνο γιουβέτσι άντε το πολύ μέχρι λεμονάτο!
Ποιες είναι όμως οι σπεσιαλιτέ σου σε φαγητό και σε γλυκό αντιστοίχως;
Δεν τα βρήκαμε και πολύ στο διατροφικό κομμάτι. Δεν πειράζει. Εύχομαι να τα βρούμε στον ερωτικό τομέα και να'χουμε χημεία ούτως ώστε να περάσουμε τέλεια σε μελλοντική συνάντησή μας....Σε φαγητό θα έλεγα μακαρονάδα με σολωμό και κανελόνια με σπανάκι. Σε γλυκό τσιζκεικ salted caramel και carrot cake
Α εσύ είσαι καλή...Κέικ καρότου θα ήθελα να δοκιμάσωΣε φαγητό θα έλεγα μακαρονάδα με σολωμό και κανελόνια με σπανάκι. Σε γλυκό τσιζκεικ salted caramel και carrot cake
Να το κανονίσουμε!Α εσύ είσαι καλή...Κέικ καρότου θα ήθελα να δοκιμάσω
Αννα ωραια ιδεα. Με καθε ραντεβου δωρο δυο κομματια κεικ καροτου.Να το κανονίσουμε!
Μόνο αν σας έχω στήσει η αν σας συμπαθώ χαχαχαχαχαχΑννα ωραια ιδεα. Με καθε ραντεβου δωρο δυο κομματια κεικ καροτου.
Αλλωστε απο το στομαχι περναει πρωτα.![]()
Ξεκιναω να μαθαινω να φτιαχνω κεικ καροτου.Μόνο αν σας έχω στήσει η αν σας συμπαθώ χαχαχαχαχαχ
Γιατί θεωρείς ότι σε αντιπαθώ?Ξεκιναω να μαθαινω να φτιαχνω κεικ καροτου.![]()