Γνώμη μου επειδή διάβασα τα παραπάνω σχόλια είναι ότι αρχικά είναι σίγουρα άσχημο και στενάχωρο να έχεις πάρει δωμάτιο , να έχεις αφιερώσει τον χρόνο σου , να περιμένεις και τελικά να πάει κάτι στραβά και να μην γίνει το ραντεβού. Το έχω πάθει , ξέρω καλά πως ειναι οπότε καταλαβαίνω . Και εγώ θα έγραφα την εμπειρία μου αν ήταν αυτή, οπως και έχω κάνει σε άλλα νήματα. Απλώς μιλώντας για μένα πάντα, δεν θα έβαζα μαύρο, αν έχει προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση ,πόσο μάλλον αν προσφέρθηκε η κοπέλα να πληρώσει και το δωμάτιο ( δεν θα το δεχόμουν ποτέ αυτό, αλλά η κίνηση μετράει για μένα). Μαύρο και κατάμαυρο θα έβαζα σε κάποια που με έστησε χωρίς καν να ενημερώσει και απλά εξαφανίστηκε. Μου έχει συμβεί και οχι μια φορά. Οπως επίσης να μου λένε οτι ανεβαίνουν την σκάλα του μπιλ εδώ και μια ώρα, λες και το μπιλ είναι σε κανέναν ουρανοξύστη ξέρω εγώ.

.
Για μένα θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και απο τις δυο πλευρές σε περίπτωση έκτακτης ακύρωσης ή άλλου απρόσμενου θέματος. Και βάζω και εμάς και τις κοπέλες μέσα καθώς έχω δει πολλά. Πχ μιλώντας για κοπέλες έχω δει να σε βάζουν μπλακ λιστ αν ακυρώσεις ή αργήσεις με ενημέρωση να πας στο ραντεβού , ή να σου λένε οτι δεν θα έχεις προτεραιότητα επειδή ακύρωσες μια φορά και το κορυφαίο ever που μου έχει συμβεί είναι να ενημερώσω κοπέλα για ακύρωση 3 ώρες πριν και να θυμώσει λέγοντας μου οτι την ακυρώνω τελευταία στιγμή και που θα βρει τώρα άλλο ραντεβού και δεν ειναι ωραία πράγματα αυτά κλπ . Φυσικά και δεν ξαναεστειλα για ραντεβού.
Που θέλω να καταλήξω. Κάτι έκτακτο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, καθώς οπως λέει και η παροιμια οταν εμείς κάνουμε σχέδια , ο Θεός γελάει. Η ζωή μας δεν ειναι μόνο οι επισκέψεις στο μπιλ , υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Οπότε ας έχετε υπόψιν και κάποια -ες άλλες περιπτώσεις κοριτσιών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή να έχετε χρόνο μπροστά σας για να περιμένετε άλλη κοπέλα και σας το λέει κάποιος που κάνει το αντίθετο βασικά και προτιμάει να φεύγει αγάμητος απο το ξενοδοχείο.