O καθένας μας έχει φάει στησίματα κατά καιρούς. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει ο καθένας.
Κι εγώ προσωπικά δεν έχω δει την Άννα και ο λόγος είναι ότι την εποχή που είχα αποφασίσει να διαθέσω το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ζητάει κι έκλεισα ραντεβού μαζί της μου το ακύρωσε τελευταία στιγμή. Ενώ είχαμε μιλήσει μέχρι 15-20 λεπτά πριν το ραντεβού και μου είχε πει ότι ήταν στο ταξί , μου στέλνει μετά μηνυμα ότι της ήρθε περίοδος και πρέπει να ακυρώσουμε. Δεν μπορώ να ξέρω αν είπε αλήθεια ή ψέματα! Θέλω να πιστεύω ότι μάλλον είπε αλήθεια. Το θέμα είναι ότι με πείραξε πολύ γιατί δεν είχα καβάτζα κι έμεινα σα μαλακας στο δωμάτιο του Bill μόνος καμιά ώρα.
Προς τιμήν της όμως, μου ζήτησε 2-3 φορές συγνώμη, και να κανονίσουμε ξανά και θα έβαζε αυτη το ξενοδοχείο, και θα με αποζημίωνε και με το παραπάνω στο σεξ.
Τελικά δεν το εκμεταλλεύτηκα και δεν ξαναζήτησα ραντεβού, αλλά η εξήγησή της με κάλυψε.
Κοινώς μαλακίες συμβαίνουν! Αν είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας πρέπει να υπάρχει συγχωροχάρτι και από εμάς προς τις κοπέλες όπως και το ανάποδο, καθότι άνθρωποι είμαστε και συμβαίνουν διάφορα!