Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 19.726
No why?η κοπελα ειναι θεσ/νικια
No why?η κοπελα ειναι θεσ/νικια
Ψοφάς ρε κουφάλα για κάτι τέτοιαΤρελαινόμαστε για γραφικότητες.
Συνέχισε.
η κοπελα ειναι θεσ/νικια
δεν φταιω εγω οι πραξεις μιλανε φιλτατεΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!! Είσαι ΜΕΓΑΑΑΛΛΛΛΗΗΗΗ ΚΟΥΦΑΛΑ τελικά!
δεν φταιω εγω οι πραξεις μιλανε φιλτατε
Καλά λες,δυστυχώς η περίοδος δεν μας ρωτάει πότε θα ερθει,και ακόμα χειρότερα εμένα προσωπικά σε ραντεβου ενω βρίσκομαι,2 φορές μου εχει ερθει,και ένιωσα και άσχημα π αναγκαστηκα κ εγω να ακυρώσω ραντεβου τελευταία στιγμήΑγάπη καταλαβαίνω αλλά τι θα προτιμούσες να σου έρθω με τα αίματα? Από τη στιγμή που συμβαίνει κάτι ΑΠΡΌΒΛΕΠΤΟ το οποίο από μόνο του σημαίνει ότι δεν είχα τρόπο να σε ενημερώσω επί αυτού πιο έγκαιρα δεν μπορούν να γίνουν πολλά παρά damage control.
Πολύ σεβαστό κάποιος να έχει ξενερώσει αρκετά ώστε να μην θέλει να ξαναπροσπαθήσει απλά αυτό που λες κ εσύ να υπάρχει ΛΙΓΗ κατανόηση γιατί οοοτι μπορω το κάνω για να γλυκανω την κατάσταση σε περίπτωση που προκύψει κάτι τέτοιο
Άννα στείλε του και ένα κουτί παστες μήπως γλυκαθει...Και πολύ ασχολείσαι όμορφηΝομίζεις είπες κάτι τώρα? Θα έπρεπε νομίζεις να με ενδιαφέρει για κάποιον που εξαρχής και μέχρι τώρα δεν ψήνεται να προσπαθήσει καθόλου να meet me halfway? Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει και φυσικά και έχω την συνείδηση μου καθαρή γιατί έγινε κάτι πέρα από τον έλεγχο μου και το διαχειρίστηκα όσο πιο καλά μπορούσα κ αν δεν έκανες λες και σου έκανα το ύψιστο κακό θα τα είχαμε βρει και θα περνούσες ζαχαρη. Δεν ήθελες βεβαίως σεβαστό ΚΑΙ αυτό αλλά τι άλλο θα έπρεπε να με νοιάζει δηλαδή?
Αν νομίζεις ότι πήρε κάποιος κάποιο μήνυμα τι να σου πω οκ δεν χαλάω φαντασιώσεις εγώ :')
Λογικό είναι τι θα κάτσεις με τα αίματα να σκέφτεσαι να σε πηδήξει ο άλλος;Καλά λες,δυστυχώς η περίοδος δεν μας ρωτάει πότε θα ερθει,και ακόμα χειρότερα εμένα προσωπικά σε ραντεβου ενω βρίσκομαι,2 φορές μου εχει ερθει,και ένιωσα και άσχημα π αναγκαστηκα κ εγω να ακυρώσω ραντεβου τελευταία στιγμή
Τελικά καποιοι θελουν να κοψουμε το λαιμό μας και να τσακιστουμε να έρθουμε οτι και αν γίνεται
Είναι αυτό που λένε άντρα θέλω τώρα τονε θέλω. Ε σ'αυτούς όμως ισχύει το γυναίκα θέλω τώρα τηνε θέλωΤελικά καποιοι θελουν να κοψουμε το λαιμό μας και να τσακιστουμε να έρθουμε οτι και αν γίνεται
''Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ?'' φυσικα και ειμαι με την μερια της Αννουλας(μικρη σημασια εχει)...αλλα Μαλβινα μου αγαπημενη ...εδω τσουβαλιαζεις.........οχι καλο...........Προφανώς και θα πας στο ραντεβού με 40 πυρετό από το πρωί, με ίωση, με περίοδο που ήρθε ξαφνικά, με κάποιο έκτακτο οικογενειακό, με,με,με... Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ? Δεν σε αναγνωρίζω πια @Anna24
Εννοείται θα πας ακόμα και να πεθαίνεις και θα τα ακούσεις κιόλας ακόμα κι εάν ακυρώσεις πολλές ώρες πριν ή μέρες.
Force Majeure, έννοια που δεν υπάρχει εδώ. Εδώ έχει υπάρξει περίπτωση να μην μπορώ λόγω πόνου και να σου λέει "δεν πειράζει, ας πονάς."
Να'χαμε να λέγαμε.
Δυστυχως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα οτι και να πούμε. Λες και θα πεθάνουν αν μας γαμήσουν μια άλλη φοράΠροφανώς και θα πας στο ραντεβού με 40 πυρετό από το πρωί, με ίωση, με περίοδο που ήρθε ξαφνικά, με κάποιο έκτακτο οικογενειακό, με,με,με... Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ? Δεν σε αναγνωρίζω πια @Anna24
Εννοείται θα πας ακόμα και να πεθαίνεις και θα τα ακούσεις κιόλας ακόμα κι εάν ακυρώσεις πολλές ώρες πριν ή μέρες.
Force Majeure, έννοια που δεν υπάρχει εδώ. Εδώ έχει υπάρξει περίπτωση να μην μπορώ λόγω πόνου και να σου λέει "δεν πειράζει, ας πονάς."
Να'χαμε να λέγαμε.
Αγαπημένε δεν τσουβάλιασα κανέναν.''Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ?'' φυσικα και ειμαι με την μερια της Αννουλας(μικρη σημασια εχει)...αλλα Μαλβινα μου αγαπημενη ...εδω τσουβαλιαζεις.........οχι καλο...........
Οσοι επιμενουν να ερθει η κοπελα στο ραντεβου ενω εχει καποιο θεμα πρεπει να εχουν στο κεφαλι τους μεσα σπανακορυζο.Απο τη στιγμη που εχουν ορμες ας καλεσουν ενα γραφειο να τους φερει μια κοπελα στη πορτα τους μεσα σε ενα 20λεπτο.Προφανώς και θα πας στο ραντεβού με 40 πυρετό από το πρωί, με ίωση, με περίοδο που ήρθε ξαφνικά, με κάποιο έκτακτο οικογενειακό, με,με,με... Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ? Δεν σε αναγνωρίζω πια @Anna24
Να'χαμε να λέγαμε.
Πρώτον μας τσουβαλιασες όλους!!! Δεύτερον ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω και τι όχι... Τρίτον όπως ξέρεις καλύτερα την πλευρά σας έτσι ξέρω και εγώ την δική μας... Ανέφερες για ορμές... Ναι οκ που κολλάει το ένα με το άλλο... Σόρυ Μαλβίνα μου ξέρεις πόσο σε γουστάρω αλλά εδώ είσαι λάθος... Δεν μπορεί ένας τύπος να έγραψε κάτι και τσουπ να πέφτει τσουβάλιασμα.... Είπαμε όλα με μέτρο.....Αγαπημένε δεν τσουβάλιασα κανέναν.
Άσε με να γνωρίζω την πλευρά μας πολύ καλύτερα.
Ανέφερα για ορμές και όχι για επιθυμίες, να προσέχουμε τι διαβάζουμε.
Η πιο φυσιολογική απάντηση.Οσοι επιμενουν να ερθει η κοπελα στο ραντεβου ενω εχει καποιο θεμα πρεπει να εχουν στο κεφαλι τους μεσα σπανακορυζο.Απο τη στιγμη που εχουν ορμες ας καλεσουν ενα γραφειο να τους φερει μια κοπελα στη πορτα τους μεσα σε ενα 20λεπτο.