BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.522
- Πόντοι
- 2.356
Είμαι στην 585 έχει φώτο ή βίντεο μέχρι την 590 ή μόνο μαδομουνι..?
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Χαλάρωσε. Ξεφύλλισε. Η ζωή είναι μπροστά σου.
Είμαι στην 585 έχει φώτο ή βίντεο μέχρι την 590 ή μόνο μαδομουνι..?
Πάνε στην 595 απευθείας.Είμαι στην 585 έχει φώτο ή βίντεο μέχρι την 590 ή μόνο μαδομουνι..?
Με έπεισεςΠάνε στην 595 απευθείας.
Η ακρόαση αργεί ακόμα.
Έγινε η κατάθεση από τους μάρτυρες , μίλησε ο εισαγγελέας της έδρας θα δευτερελογήσει ο κατήγορος στην συνέχεια ο της υπεράσπισης , φαντάζομαι έχει κάποιες σελίδες ακόμα.
Αν σε μία και μοναδική περίπτωση συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο μέσος μπουρδελιάρης, θα πίεζε για πρωκτικό (υπηρεσία που δεν προσφέρεται ) μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!οκ, συ είπας!
Ο μέσος μπουρδελιάρης θα καλυπτόταν ας πούμε, με το να του πεις, οκ μου ετυχε αυτό, μπορώ να σου προσφέρω μόνο στοματικό, αν θες έρχομαι με τα μισά λεφτά
Εγώ πάλι προσωπικά, επειδή δεν τελειώνω με στοματικό με ΤΙΠΟΤΑ, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και πεπεισμένος για την αλήθεια σου, αν μου έλεγες απλά, αφού είμαι από κάτω έρχομαι να σου πω ένα γεια, να μιλήσουμε 10 λεπτά να γνωριστούμε από κοντά, έτσι κι αλλιώς δε θα είχες κάτι άλλο να κάνεις, και θα ανανεώναμε το ραντεβού μας για επόμενη φορά.
Καμία κατάχρηση σαν το σπίτι σου κουκλάρα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πίνω καφεεε
Να και σε ένα που ταιριάζουμε ρε κούκλες. Έχω δυσανεξία στην καφεϊνη. Να φανταστώ κι εσείς το ίδιο;Να και άλλη που δεν πίνει καφε,συμφωνούμε,ουτε και εγώ πίνω
Οχι,απλά δεν μου αρέσει σαν γεύσηΝα και σε ένα που ταιριάζουμε ρε κούκλες. Έχω δυσανεξία στην καφεϊνη. Να φανταστώ κι εσείς το ίδιο;
Εμένα μου βγάζει άγχοςΝα και σε ένα που ταιριάζουμε ρε κούκλες. Έχω δυσανεξία στην καφεϊνη. Να φανταστώ κι εσείς το ίδιο;
Να και σε ένα που ταιριάζουμε ρε κούκλες. Έχω δυσανεξία στην καφεϊνη. Να φανταστώ κι εσείς το ίδιο;
Οχι,απλά δεν μου αρέσει σαν γεύση
Εμένα μου βγάζει άγχος
Αφήστε τα παιδιά εμένα μου κάνει χοντρή ζημιά. Με χτυπάει στο ΚΝΣ και με κάνει σμπαράλια όλη μέρα σχεδόνΎποπτοι βέβαια οι άνθρωποι που δεν αντέχουν τον καφέ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
Εσύ φτιάξε μου έναν βαρύ σκέτο μερακλήδικο και πάμε να τα πούμε στο δικό σου νήμα!!!Οχι,απλά δεν μου αρέσει σαν γεύση
ειναι το διαδικτυακο καφενειο της αννας τυπεΕλάτε να το αναλύσουμε άλλες 50 σελίδες.
Μωρό μου το τηλ σου πκοιο ειναι η καποιο τσατ νσ μιλήσουμε για ραντεβούΟχι,απλά δεν μου αρέσει σαν γεύση
Trademarkειναι το διαδικτυακο καφενειο της αννας τυπε
Μια και τι έγραψες και στα ελληνικά, να συμπληρώσω οτι σε όλες τις συμβάσεις και σε όλα τα δικαστήρια διεθνώς , η οποιαδήποτε η τήρηση υποχρεώσεων λόγω ανωτέρας βίας δεν επιφέρει ποινές!!!Ανωτέρα βία
Γιατί βαφτίζεις τα σκατα-σπανακοριζο ρε παίκτη, το σπανακοριζο με μπόλικο λεμόνι και μια πλάκα φέτα, γαμαει, χωριά που είναι Φούλερ δυναμωτικό.Οσοι επιμενουν να ερθει η κοπελα στο ραντεβου ενω εχει καποιο θεμα πρεπει να εχουν στο κεφαλι τους μεσα σπανακορυζο.Απο τη στιγμη που εχουν ορμες ας καλεσουν ενα γραφειο να τους φερει μια κοπελα στη πορτα τους μεσα σε ενα 20λεπτο.