Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 19.644
Γιατί θεωρείς ότι σε αντιπαθώ?Ξεκιναω να μαθαινω να φτιαχνω κεικ καροτου.
Μπορείς πάντα να με αφήσεις να σε στήσω ως εναλλακτική χαχαχα
Γιατί θεωρείς ότι σε αντιπαθώ?Ξεκιναω να μαθαινω να φτιαχνω κεικ καροτου.
Δεν χαλάω εγώ χατίρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαυρακι μαρινάτο και χταποδακι
Εκτός από κουκλαρα και χρυσοστομη είσαι και χρυσοχερα!Εξαιρετικα ενδιαφερον πακέτο θα έλεγα!Σε φαγητό θα έλεγα μακαρονάδα με σολωμό και κανελόνια με σπανάκι. Σε γλυκό τσιζκεικ salted caramel και carrot cake
Πολυπράγμων χαχαχαχαχαΑαα ρε Αννουλα και μας καυλωνεις και μας ανοίγεις και την όρεξη!!
Εκτός από κουκλαρα και χρυσοστομη είσαι και χρυσοχερα!
Εντελώς τι θα φάμε, τι θα πιούμε και τι θα γαμήσουμε το μπου. Μια απέραντη παιδική χαρά για ενήλικους.
I mean ξέρω αλλά είναι πολύς κόπος μωρέΦύλλο χωριάτικο να ξέρει να ανοίγει και όλα θα πάνε ταμάμ.
Αυτά που γράφω δεν είναι για την Άννα γιατί απλά όταν λέω μαύρο το εννοώ , το δις εξαμαρτείν το δουλεύω χρόνια .Σπάσιμο είναι παιδιά το καταλαβαίνω αλλά συμβαίνουν Κ αυτά δεν είναι ότι εξαφανίστηκα χωρίς δικαιολογία
Και προφανώς και στο επόμενο θα είχα προσπαθήσει έξτρα για να επανορθώσω.
Ο καθένας πράττει όπως νομίζει tho
Σπαγγετι σπανακιου με σολωμο σε σαλτσα κρεμα γαλακτος και μετα με παντρευεσαι με κλειστα ματια…..Σε φαγητό θα έλεγα μακαρονάδα με σολωμό και κανελόνια με σπανάκι. Σε γλυκό τσιζκεικ salted caramel και carrot cake
...μαγκα μου εδω νομιζω το εχασες! Εφοσον κατανοεις κ δεχεσαι τον λογο ακυρωσης,, δεν χρειαζοταν να γινεις εμπαθης!Προφανώς είναι ανθρώπινο να συμβεί κάτι σε κάποιον είτε οικογενειακό , είτε υγείας , είτε να θέλει να χαριεντίζεται στο site για παστίτσια και μουσακάδες .
Πάμε παρακάτω .
Η ειρωνία αχρειαστη τελείως. Μου έτυχε κάτι που δεν μου επέτρεπε να βγω από το σπίτι. Σου πρότεινα ότι περνούσε από το χέρι μου για να επανορθώσω την κατάσταση. Δεν ήθελες κομπλέ. Το να τύχει η στραβή είναι πιθανό ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι και νομίζω έκανα ότι μπορούσα.Αυτά που γράφω δεν είναι για την Άννα γιατί απλά όταν λέω μαύρο το εννοώ , το δις εξαμαρτείν το δουλεύω χρόνια .
Προφανώς ήρθε άλλη κοπέλα , γιατί πάντα με τις ανεξάρτητες όλων των ειδών κρατάω πισινές .
Για τους νέους εδώ μέσα που έσπευσαν να πουν για αποζημιώσεις και λοιπά.
Το χρόνο μου και τη διάθεσή μου δεν την αποζημιώνει κανείς και με τίποτα .
Προφανώς είναι ανθρώπινο να συμβεί κάτι σε κάποιον είτε οικογενειακό , είτε υγείας , είτε να θέλει να χαριεντίζεται στο site για παστίτσια και μουσακάδες .
Πάμε παρακάτω .
Εσύ καλά τα λες ποιός ακούειΓνώμη μου επειδή διάβασα τα παραπάνω σχόλια είναι ότι αρχικά είναι σίγουρα άσχημο και στενάχωρο να έχεις πάρει δωμάτιο , να έχεις αφιερώσει τον χρόνο σου , να περιμένεις και τελικά να πάει κάτι στραβά και να μην γίνει το ραντεβού. Το έχω πάθει , ξέρω καλά πως ειναι οπότε καταλαβαίνω . Και εγώ θα έγραφα την εμπειρία μου αν ήταν αυτή, οπως και έχω κάνει σε άλλα νήματα. Απλώς μιλώντας για μένα πάντα, δεν θα έβαζα μαύρο, αν έχει προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση ,πόσο μάλλον αν προσφέρθηκε η κοπέλα να πληρώσει και το δωμάτιο ( δεν θα το δεχόμουν ποτέ αυτό, αλλά η κίνηση μετράει για μένα). Μαύρο και κατάμαυρο θα έβαζα σε κάποια που με έστησε χωρίς καν να ενημερώσει και απλά εξαφανίστηκε. Μου έχει συμβεί και οχι μια φορά. Οπως επίσης να μου λένε οτι ανεβαίνουν την σκάλα του μπιλ εδώ και μια ώρα, λες και το μπιλ είναι σε κανέναν ουρανοξύστη ξέρω εγώ..
Για μένα θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και απο τις δυο πλευρές σε περίπτωση έκτακτης ακύρωσης ή άλλου απρόσμενου θέματος. Και βάζω και εμάς και τις κοπέλες μέσα καθώς έχω δει πολλά. Πχ μιλώντας για κοπέλες έχω δει να σε βάζουν μπλακ λιστ αν ακυρώσεις ή αργήσεις με ενημέρωση να πας στο ραντεβού , ή να σου λένε οτι δεν θα έχεις προτεραιότητα επειδή ακύρωσες μια φορά και το κορυφαίο ever που μου έχει συμβεί είναι να ενημερώσω κοπέλα για ακύρωση 3 ώρες πριν και να θυμώσει λέγοντας μου οτι την ακυρώνω τελευταία στιγμή και που θα βρει τώρα άλλο ραντεβού και δεν ειναι ωραία πράγματα αυτά κλπ . Φυσικά και δεν ξαναεστειλα για ραντεβού.
Που θέλω να καταλήξω. Κάτι έκτακτο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, καθώς οπως λέει και η παροιμια οταν εμείς κάνουμε σχέδια , ο Θεός γελάει. Η ζωή μας δεν ειναι μόνο οι επισκέψεις στο μπιλ , υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Οπότε ας έχετε υπόψιν και κάποια -ες άλλες περιπτώσεις κοριτσιών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή να έχετε χρόνο μπροστά σας για να περιμένετε άλλη κοπέλα και σας το λέει κάποιος που κάνει το αντίθετο βασικά και προτιμάει να φεύγει αγάμητος απο το ξενοδοχείο.
Αν θες 15 λεπτά πριν το ραντεβού δωμάτιο και ακυρώνεις 30 λεπτά πριν , μιλάμε για 15 λεπτά χρόνο αντίδρασης .Εσύ καλά τα λες ποιός ακούει
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν βάζω Μπλακ λιστ κανέναν που ακυρώνει έγκαιρα, έγκαιρα εννοώντας πριν την ώρα του ραντεβού.
Τις προάλλες κάποιος έπαθε λάστιχο ένα τέταρτο πριν τι έπρεπε να τον βρίσω?
Μόνο οι περιπτώσεις ghosting είναι καταπτυστες.
Τώρα για όποιον δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του οκ δεν πειράζει, ίσως Κ καλύτερα γιατί μάλλον δεν θα ταίριαζαν και τα χνωτα μας
Νομίζω έχεις αποδείξει ότι είσαι από τα πιο σπαθιά άτομα εδώ μέσα (παρόλο που δεν έχουμε συναντηθεί), και το έκανες για ακόμα μια φορά. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι νομίζω στο τελευταίο που είπες. Εσύ έκανες ότι περισσότερο μπορούσες να επανορθώσεις, τώρα άνθρωποι είμαστε συμβαίνουν αυτά.Εσύ καλά τα λες ποιός ακούει
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν βάζω Μπλακ λιστ κανέναν που ακυρώνει έγκαιρα, έγκαιρα εννοώντας πριν την ώρα του ραντεβού.
Τις προάλλες κάποιος έπαθε λάστιχο ένα τέταρτο πριν τι έπρεπε να τον βρίσω?
Μόνο οι περιπτώσεις ghosting είναι καταπτυστες.
Τώρα για όποιον δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του οκ δεν πειράζει, ίσως Κ καλύτερα γιατί μάλλον δεν θα ταίριαζαν και τα χνωτα μας
Η ειρωνία αχρειαστη τελείως. Μου έτυχε κάτι που δεν μου επέτρεπε να βγω από το σπίτι. Σου πρότεινα ότι περνούσε από το χέρι μου για να επανορθώσω την κατάσταση. Δεν ήθελες κομπλέ. Το να τύχει η στραβή είναι πιθανό ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι και νομίζω έκανα ότι μπορούσα.
Δεν εξαφανίστηκα και με έψαχνες. Κάτι συνέβη στο είπα και προσπάθησα να βρω λύση. Καλή σου μέρα και καλο μήνα
Παλαίμαχε το ότι κάνεις χρόνια αυτό το σπορ δεν έχει να κάνει διότι ούτως ή άλλως ο καθένας μας εδώ έχει το δικό του background στον εν λόγω χώρο. Είπες τη στραβή που σου έτυχε. Δεκτόν. Με το να βγάζεις μια τέτοια στάση απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα χάνεις το δίκιο σου. Και απ΄τη στιγμή που όπως είπες σε παραπάνω σου σχόλιο ότι βολεύτηκες με κάποια άλλη όλα καλά λοιπόν. Γιατί είναι και κάποιοι άλλοι που δεν το δουλεύουν σαν εσένα. Να'χουν δηλαδή έτοιμη κάποια καβάτζα για το αν στραβώσει η φάση με το οποιοδήποτε call girl που έχουν ήδη κανονίσει. Να ξέρεις όμως ότι η αναποδιά δε σε προειδοποιεί. Σου σκάει ξάφνου. Και για το ότι δε σου απάντησε εγκαίρως έχεις ένα δίκιο αλλά όταν αντιμετωπίζει κάτι τόσο σοβαρό μιας κι έχει να κάνει με την οικογένειά της λογικό είναι ότι δε θ'ασχοληθεί με το κινητόΑν θες 15 λεπτά πριν το ραντεβού δωμάτιο και ακυρώνεις 30 λεπτά πριν , μιλάμε για 15 λεπτά χρόνο αντίδρασης .
Αυτό για εσένα τώρα είναι έγκαιρο , όταν 2 ώρες πριν στέλνεις για να σιγουρέψεις τη δική σου πλευρά .
Προφανώς δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου , όταν μάλιστα στέλνω μήνυμα ότι είμαι στο ξενοδοχείο με την πρόθεση να ρωτήσω αν είναι να σε περιμένω ή να φύγω και λαμβάνω απάντηση μετά από 40 λεπτά .
Μάγκες το άθλημα το κάνω πολλά χρόνια και δε χρειάζομαι ούτε υποδείξεις ούτε νουθεσίες .
Ακυρώσεις έχω φάει ακόμα σε πολυήμερα από εξωτερικό και η Άννα μπορεί για 1000 λόγους να μην έκανε το ραντεβού .
Το να αγνοούν όμως μήνυμά μου και να εμφανίζονται μετά και θιγμένες δεν το τρώω .
Καλά λες,σε καταλαβαινω και εγω,γιατι είτε σε εμάς είτε στους πελάτες κάτι μπορεί να τύχει,και σε εμένα εχουν ακυρώσει,οπως και εγώ εχω ακυρώσει. Και ίσα ίσα που θα βαλω και σε προτεραιότητα οσους ακυρωσαν,γτ εκκρεμούν. Έχει τυχει να ακυρώσω και 1 ώρα πριν ακόμα ,γτ είχε τύχει να μου έρθει περίοδος σε ραντεβου,και ευτυχώς υπήρχε κατανοησηΗ ειρωνία αχρειαστη τελείως. Μου έτυχε κάτι που δεν μου επέτρεπε να βγω από το σπίτι. Σου πρότεινα ότι περνούσε από το χέρι μου για να επανορθώσω την κατάσταση. Δεν ήθελες κομπλέ. Το να τύχει η στραβή είναι πιθανό ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι και νομίζω έκανα ότι μπορούσα.
Δεν εξαφανίστηκα και με έψαχνες. Κάτι συνέβη στο είπα και προσπάθησα να βρω λύση. Καλή σου μέρα και καλο μήνα
Δεν σε αγνοησα ποτέ?Αν θες 15 λεπτά πριν το ραντεβού δωμάτιο και ακυρώνεις 30 λεπτά πριν , μιλάμε για 15 λεπτά χρόνο αντίδρασης .
Αυτό για εσένα τώρα είναι έγκαιρο , όταν 2 ώρες πριν στέλνεις για να σιγουρέψεις τη δική σου πλευρά .
Προφανώς δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου , όταν μάλιστα στέλνω μήνυμα ότι είμαι στο ξενοδοχείο με την πρόθεση να ρωτήσω αν είναι να σε περιμένω ή να φύγω και λαμβάνω απάντηση μετά από 40 λεπτά .
Μάγκες το άθλημα το κάνω πολλά χρόνια και δε χρειάζομαι ούτε υποδείξεις ούτε νουθεσίες .
Ακυρώσεις έχω φάει ακόμα σε πολυήμερα από εξωτερικό και η Άννα μπορεί για 1000 λόγους να μην έκανε το ραντεβού .
Το να αγνοούν όμως μήνυμά μου και να εμφανίζονται μετά και θιγμένες δεν το τρώω .