Ακομα και το χασμουρητο σου κρυβει ενα βαθυστοχαστο νοημα.
Εισαι adorable... :-*
;)
Ακομα και το χασμουρητο σου κρυβει ενα βαθυστοχαστο νοημα.
Εισαι adorable... :-*
Και εμένα.....αλλά ήταν αριστεροί μπάτσοι όπως λέει ο tomito.Και όμως εμένα οι πληροφορίες μου, λένε ότι στις εξεγέρσεις του 2008, ήταν μέσα και μπατσοκούναβα.
Και εμένα.....αλλά ήταν αριστεροί μπάτσοι όπως λέει ο tomito.
Πςςςς αρθρά,οι μπάτσοι δεν είναι αρκετά δεξιοί εν ολίγοις...άλλος ένας ψυχωτικός τύπου Γεωργιάδη κ σία που νομίζει πως ζει στην σοβιετική ένωση κ ο Σαμαράς/Μπενύ/Κουβέλης είναι γ'γ' του κομμουνιστικού κόμματος.Πάρτο νιανια τότε
17-18 χρόνα ανώριμα που σήμερα είναι μπάτσοι ήταν.Παρακρατικοί ήταν...
Καποιος δηλαδη που ειναι εν ζωη ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,παυει να ειναι οταν τον χωσουνε,μαλιστα.Για την απρέπειά σου να αποκαλέσεις τον νεκρό "μαλάκα" θα ζηρήσεις συγγνώμη να τελειώνουμε, ή είναι κι αυτό δείγμα "συντηρητικοποίησης-αστικοποίησης" οπότε το αποφεύγεις;
Tου Πασχου Μανδραβελη
Πασχος?Μεγαλη μορφη...καθε καλος δεκσος τον λατρευει,οι υπολοιποι λατρευουν να τον μισουν.Tου Πασχου Μανδραβελη
Για πες ρε τομίτο το άρθρο πως τεκμηριώνεται;;;Καλώς τον Λάκη. Κάποια αντίρρηση στο άρθρο έχεις η απλά σου χαλάει το φαντασιακό μοτίβο της επαναστατημένης νεολαίας που έχεις κατα νού;
Πςςςς αρθρά,οι μπάτσοι δεν είναι αρκετά δεξιοί εν ολίγοις...άλλος ένας ψυχωτικός τύπου Γεωργιάδη κ σία που νομίζει πως ζει στην σοβιετική ένωση κ ο Σαμαράς/Μπενύ/Κουβέλης είναι γ'γ' του κομμουνιστικού κόμματος.
Στο ενα ταμπ Πασχος,στο αλλο indymedia,μονον οι ελληνες δεκσοι αυτα!Καλώς τον Λάκη. Κάποια αντίρρηση στο άρθρο έχεις η απλά σου χαλάει το φαντασιακό μοτίβο της επαναστατημένης νεολαίας που έχεις κατα νού;
Για πες ρε τομίτο το άρθρο πως τεκμηριώνεται;;;
Εσύ τί κατάλαβες δηλαδή ντόκτορ εκτός από το ότι κ για την κακή αστυνομία που έχουμε φταίει ο Σύριζα;;;;ΑΥΤΟ κατάλαβες εσύ από το άρθρο; :o :o
Δεν παραξενεύομαι! ΣΥΡΙΖΑ ψήφισες...
Στο ενα ταμπ Πασχος,στο αλλο indymedia,μονον οι ελληνες δεκσοι αυτα!
που ειναι λακης?Καλώς τον Λάκη. Κάποια αντίρρηση στο άρθρο έχεις η απλά σου χαλάει το φαντασιακό μοτίβο της επαναστατημένης νεολαίας που έχεις κατα νού;
Τί θα έπρεπε να μου πει,ότι οι αριστεροί διαβάζουν κ περνάνε μπάτσοι κ στρατιωτικοί,οι δεξιοί-συντηρητικοί δεν διαβάζουν;;;;Το συνεχές ανέβασμα των βάσεων σου λεει κάτι ;
Εδω βρεθηκαν καμμια τριανταρια χιλιαδες ταγματασφαλιτες το '43-'44,τι να κλασουν οι μπατσοσχολες?Το συνεχές ανέβασμα των βάσεων σου λεει κάτι ;