Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Θα ηθελα να ρωτησω κατι...
Τι καταφερε τωρα αυτος ο 29χρονος?
Κατεστρεψε τη ζωη του και τη ζωη ενος ανθρωπου που δεν γνωριζε.
Για ποιο λογο?
Στο ονομα ποιας κουλτουρας και ιδεολογιας δηλαδη?
Ας μας απαντησει καποιος...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
...!!!

Συνημμένα

• elchegetsthemickey1000x800.png
    elchegetsthemickey1000x800.png
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 29

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις ανόητες αυταπάτες κάποιων νεοσταλινικλων για αναβίωση του υπαρκτού, πάρτε το χαμπάρι πως μας τελείωσε οριστικά παγκοσμίως! Τον ξεπάτωσε ο Ρόνυ με τον πόλεμο των άστρων!

Ευτυχώς βέβαια στην Ελλάδα είχαμε γλυτώσει ενωρίτερα, το 45-49.
Ας αναπαύονται εν ειρήνη οι στρατηγοί των συμμάχων Σκόμπυ και Βαν-Φλητ για την τεράστια προσφορά τους στον Ελληνικό λαό.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Και για οσους δε γνωριζετε ακομη...

[size=15pt]Χυδαία αναφορά αναρχικών στο νεκρό της Πάρου[/size]

Με κυνισμό και ωμότητα αναφέρεται στην δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα στην Πάρο ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο Athens Indymedia στις 16 Αυγούστου (πρόκειται για κείμενο-ανάληψη ευθύνης για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε γραφεία της Trastor στις 13 Αυγούστου).

Υπογεγραμμένο από την «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Μονάδα: Φωτιά στα κάτεργα», το κείμενο κλείνει με το εξής υστερόγραφο:

«Και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα».

Τα σχόλια περιττεύουν...

Πηγή:
απο το ΥΓ. του παρακατω...

Αντε να αρχισουν την Τζιχαντ τα Πακια να ξεπαστρεψουμε και τους αριστερους θρασυδειλους. 

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φίλε το indymedia πρέπει επιτέλους να το σταματήσουν και οι συντάκτες να πάνε φυλακή.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εν το μεταξύ, σε ένα από τα άρθρα του indymedia, κλείνει με την εξής υπογραφή:

"Πόλεμος στον πολιτισμό, ζήτω η αναρχία".

Καταλάβατε κύριοι; Ο τύπος που χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που ο δυτικός πολιτισμός του επέτρεψε να αναπτυχθεί για να τον έχει στα χέρια του (μη μου πείτε πως θα είχαμε Η/Υ αν ήμασταν Σοβιετία) μιλάει πίνοντας την φραπεδιά του, μάλλον δεν έχει δουλέψει ποτέ επειδή ο πατέρας του είναι συνδικαλιστής από Ανδρέα Παπανδρέου εποχή και κάνει και κοινωνική κριτική και θέλει και αναρχία.

Ρε τι μαλάκες βγάζει αυτή η χώρα;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ο άλλος καραγκιόζης αποκαλεί τον πεθαμενο "μαλάκα", ενώ τον μαλάκα που λήστεψε απλά συλληφθέντα.
Ούτε καν σεβασμό για κάποιον που πέθανε πριν λίγες μέρες!

Κατά τα λοιπά του είναι και οι δύο αδιάφοροι, αλλά δήλωσε επίσης πως οι ανοησίες από το μπλογκ του μαλάκα του φάνηκαν και εδιαφέρουσες!  :jerking: :jerking: :jerking:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο άλλος καραγκιόζης αποκαλεί τον πεθαμενο "μαλάκα", ενώ τον μαλάκα που λήστεψε απλά συλληθφέντα.

Κατά τα λοιπά του είναι και οι δύο αδιάφοροι, αλλά δήλωσε επίσης πως οι ανοησίες από το μλογκ του μαλάκα του φάνηκαν και εδιαφέρουσες!  :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν είδες το άλλο το ζώο την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:
Έλεος πια με τους αριστεροθολοκουλτουριάριδες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο άλλος καραγκιόζης αποκαλεί τον πεθαμενο "μαλάκα", ενώ τον μαλάκα που λήστεψε απλά συλληθφέντα.

Κατά τα λοιπά του είναι και οι δύο αδιάφοροι, αλλά δήλωσε επίσης πως οι ανοησίες από το μλογκ του μαλάκα του φάνηκαν και εδιαφέρουσες!  :jerking: :jerking: :jerking:

Μου ειναι αδιαφορη η μοιρα του απο εδω και στο εξης
Μου ειναι αδιαφορη η ενεργεια του
Αλλα βρηκα ενδιαφερον στα γραπτα του
Βλεπεις? Καμια αντιφαση επι της ουσιας!

Παρεμπιπτοντως, η τελευταια γενια τρομοκρατων (μηδενιστες), γραφει ΠΟΛΥ καλυτερα απο τη 17Ν, αν και οι αριστεροι εχουν αντιθετη αποψη (αποκαλουν τους καινουριους "απολιτικ" και "καφρους", ενω τη 17Ν την ειχαν, σχεδον ολοι, σε μεγαλη εκτιμηση)
Αν και αυτοπροσδιοριζομαι ως αριστερος, νομιζω πως οι νεου τυπου τρομοκρατες μου ταιριαζουν πολυ περισσοτερο στο στυλ
Μαλλον ειναι θεμα ηλικιας. Δεν εχω προλαβει να συντηρητικοποιηθω ακομα και να γινω τυπικος αστος αριστερουλης
Ισως παλι να φταιει το οτι απολαμβανω το εκκεντρικο χιουμορ. Και οι πυρηνες, οπως κι η Σεχτα, διακατεχονται απο χιουμορ στα κειμενα τους (και μια ελαφροτητα στα ορια του αυτοσαρκασμου)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η διαισθηση που ειχε λιγο καιρο πριν του στραβωσει η δουλεια..ωραια μυαλα εχει παντως..με τετοια λογικη θα ειχα κλεψει και εγω και ο οποιοσδηποτε μπορουσε..υπαρχει ομως και η προσωπικη μας αξιοπρεπεια και παμε για εργασια αντι να κλεβουμε επαναστατη του κωλου..τεμπελχανεια αγαμητα μαλακισμενα που καιγεστε με κανα 2 μπαφια και συντροφικοτητες του πρωκτου.΄.
Διαβαστε τι εγραφε ο φονιας της Παρου...μαλακα ευχομαι να την πουτσισεις.,...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
ευτηχώς δεν ζει αυτός

Συνημμένα

• 62441461090big6ui.gif
    62441461090big6ui.gif
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 17

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Kάποια ανακοίνωση από κανένα κόμμα της Αριστεράς για το θέμα μήπως;
Γιατί αν ο φονιάς ήταν Χρυσαυγίτης θα εξεδιδε ανακοίνωση μέχρι κ η Διεθνής Αμνηστία

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν είμαι πολύ σίγουρος πως θέλουν. Αν βγούνε αυτοί, θα τους κρεμάσουν σε 5 μέρες.

Προφανώς βέβαια αυτό δεν είναι καλό για το πολιτικό σύστημα, διότι στοιχειώδης προϋπόθεση για την σωστή λειτουργεία του κοινοβουλευτικού συστήματαος είναι η εναλλαγή στην εξουσία.
Τώρα ποιον σκατά θα ψηφίσει ο κόσμος αν δεν θέλει άλλο (λογικό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα) τον Αντωνάκη;
Τον Αλέξη με τον Στρατούλη και την Δούρου; Δεν κάνουμε ομαδικό χαρακίρι καλύτερα!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μου ειναι αδιαφορη η μοιρα του απο εδω και στο εξης
Μου ειναι αδιαφορη η ενεργεια του
Αλλα βρηκα ενδιαφερον στα γραπτα του
Βλεπεις? Καμια αντιφαση επι της ουσιας!

Παρεμπιπτοντως, η τελευταια γενια τρομοκρατων (μηδενιστες), γραφει ΠΟΛΥ καλυτερα απο τη 17Ν, αν και οι αριστεροι εχουν αντιθετη αποψη (αποκαλουν τους καινουριους "απολιτικ" και "καφρους", ενω τη 17Ν την ειχαν, σχεδον ολοι, σε μεγαλη εκτιμηση)
Αν και αυτοπροσδιοριζομαι ως αριστερος, νομιζω πως οι νεου τυπου τρομοκρατες μου ταιριαζουν πολυ περισσοτερο στο στυλ
Μαλλον ειναι θεμα ηλικιας. Δεν εχω προλαβει να συντηρητικοποιηθω ακομα και να γινω τυπικος αστος αριστερουλης
Ισως παλι να φταιει το οτι απολαμβανω το εκκεντρικο χιουμορ. Και οι πυρηνες, οπως κι η Σεχτα, διακατεχονται απο χιουμορ στα κειμενα τους (και μια ελαφροτητα στα ορια του αυτοσαρκασμου)
Να ξερεις οτι εχω σταματησει τα παντα εδω, και θαυμαζω τα γραφομενα σου.
Ρουφαω σαν τον σπογγο το νερο, τις αναλυσεις και τις κρυφες ερμηνειες των κειμενων σου.
Αν ημουν γυναικα, θα σε ειχα ερωτευθει... :-*

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
στην ελλάδα επικρατεί η εξής άποψη, η δεξιά είναι του σατανά και αριστερά του καλού θεούλη...οι αριστεροί βέβαια είναι άθεοι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kάποια ανακοίνωση από κανένα κόμμα της Αριστεράς για το θέμα μήπως;
Γιατί αν ο φονιάς ήταν Χρυσαυγίτης θα εξεδιδε ανακοίνωση μέχρι κ η Διεθνής Αμνηστία
εχεις ένα δίκιο.

πάντως 2 μπορεί να ισχύουν....
ή το όλο σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο ή εάν έχουμε τέτοιους αντάρτες πόλεων ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ειδικά το ντισγκάιζ στην τράπεζα και το κινητό που έπεσε και το καλούσαν μετά μιλάμε για οργάνωση επιπέδου χ(γ)αμάς. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom