Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μου ειναι αδιαφορη η μοιρα του απο εδω και στο εξης
Μου ειναι αδιαφορη η ενεργεια του
Αλλα βρηκα ενδιαφερον στα γραπτα του
Βλεπεις? Καμια αντιφαση επι της ουσιας!

Παρεμπιπτοντως, η τελευταια γενια τρομοκρατων (μηδενιστες), γραφει ΠΟΛΥ καλυτερα απο τη 17Ν, αν και οι αριστεροι εχουν αντιθετη αποψη (αποκαλουν τους καινουριους "απολιτικ" και "καφρους", ενω τη 17Ν την ειχαν, σχεδον ολοι, σε μεγαλη εκτιμηση)
Αν και αυτοπροσδιοριζομαι ως αριστερος, νομιζω πως οι νεου τυπου τρομοκρατες μου ταιριαζουν πολυ περισσοτερο στο στυλ
Μαλλον ειναι θεμα ηλικιας. Δεν εχω προλαβει να συντηρητικοποιηθω ακομα και να γινω τυπικος αστος αριστερουλης
Ισως παλι να φταιει το οτι απολαμβανω το εκκεντρικο χιουμορ. Και οι πυρηνες, οπως κι η Σεχτα, διακατεχονται απο χιουμορ στα κειμενα τους (και μια ελαφροτητα στα ορια του αυτοσαρκασμου)

Ρε φίλε χέστηκα για το χιούμορ της σέχτας και για το "στυλ" των τρομοκρατών. (Τί άλλο θα ακούσουμε θεέ μου!)
Για την απρέπειά σου να αποκαλέσεις τον νεκρό "μαλάκα" θα ζηρήσεις συγγνώμη να τελειώνουμε, ή είναι κι αυτό δείγμα "συντηρητικοποίησης-αστικοποίησης" οπότε το αποφεύγεις;

Επισκέπτης

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Να ξερεις οτι εχω σταματησει τα παντα εδω, και θαυμαζω τα γραφομενα σου.
Ρουφαω σαν τον σπογγο το νερο, τις αναλυσεις και τις κρυφες ερμηνειες των κειμενων σου.
Αν ημουν γυναικα, θα σε ειχα ερωτευθει... :-*

:tired:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
στην ελλάδα επικρατεί η εξής άποψη, η δεξιά είναι του σατανά και αριστερά του καλού θεούλη πατερουλη...οι αριστεροί βέβαια είναι άθεοι...

poster_01_01.jpg

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εχεις ένα δίκιο.

πάντως 2 μπορεί να ισχύουν....
ή το όλο σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο ή εάν έχουμε τέτοιους αντάρτες πόλεων ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ειδικά το ντισγκάιζ στην τράπεζα και το κινητό που έπεσε και το καλούσαν μετά μιλάμε για οργάνωση επιπέδου χ(γ)αμάς.  

Πραγματικά σε ένα μη σοβαρό κράτος πως ακριβώς περιμένεις να είναι είναι οι αντάρτες πόλεων του δλδ?
Όπως έχει πει κ ο Σύντροφος Ζουράρις, τα πάντα σε αυτήν την χώρα είναι γιαλαντζί ή άλλιως επίσης πετυχημένα είμαστε η χώρα του Υπαρκτού Σουρεαλισμού.
Ο τύπος θεωρητικά ήταν καταζητούμενος και μάλιστα παρακολουθείτο κ έφυγε από την Πάρο σαν κύριος τι να λέμε, με το πρώτο καράβι της γραμμής.
Κ άντε στην Πάρο δεν τον πρόλαβαν, στον Πειραιά;  
Οτινανισμός, διαχρονικά υπέρτατη αξία στο Γιουνανιστάν

edit: Θυμίζω επίσης πόσες μέρες η Αστυνομία υποστήριζε πως οι δράστες δεν έχουν εγκαταλείψει την Πάρο, προφανώς για να παρατείνουν τις διακοπές τους στο νησι διάφοροι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πραγματικά σε ένα μη σοβαρό κράτος πως ακριβώς περιμένεις να είναι είναι οι αντάρτες πόλεων του δλδ?
Όπως έχει πει κ ο Σύντροφος Ζουράρις, τα πάντα σε αυτήν την χώρα είναι γιαλαντζί ή άλλιως επίσης πετυχημένα είμαστε η χώρα του Υπαρκτού Σουρεαλισμού.
Ο τύπος θεωρητικά ήταν καταζητούμενος και μάλιστα παρακολουθείτο κ έφυγε από την Πάρο σαν κύριος τι να λέμε, με το πρώτο καράβι της γραμμής.
ρε συ είδα τις φωτός απ τη ληστεία....
ελεος ρε συ. με κοστούμια για απόκριες αντάρτικο πόλεων;  :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

edit: Θυμίζω επίσης πόσες μέρες η Αστυνομία υποστήριζε πως οι δράστες δεν έχουν εγκαταλείψει την Πάρο, προφανώς για να παρατείνουν τις διακοπές τους στο νησι διάφοροι...
Μπάτσοι μουνιά....ορίστε πάλι οι μπάτσοι φταίνε!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μπάτσοι μουνιά....ορίστε πάλι οι μπάτσοι φταίνε!!!!

Οι μισοί κ βάλε υποψήφιοι της Αστυνομίας φέτος παίζει το 08 να πετάγανε πέτρες για τον Αλέξη, άσε τώρα... Ειπαμε γιαλαντζί τα πάντα ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι μισοί κ βάλε υποψήφιοι της Αστυνομίας φέτος παίζει το 08 να πετάγανε πέτρες για τον Αλέξη, άσε τώρα... Ειπαμε γιαλαντζί τα πάντα ...
Έλα ρε σοβαρός άνθρωπος πιστεύεις κ εσύ ότι μπάτσοι πετάνε πέτρες σε μπάτσους;;;;

Αυτά είναι αναρχοαριστερές σαχλαμάρες....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Έλα ρε σοβαρός άνθρωπος πιστεύεις κ εσύ ότι μπάτσοι πετάνε πέτρες σε μπάτσους;;;;

Αυτά είναι αναρχοαριστερές σαχλαμάρες....

Άμα  καταλάβεις τι διάβασες ξανασυζητάμε

Επισκέπτης
Δε το λεγανε μονο τα Χρυσα Αυγα, αλλα και εγκυρα ειδησιογραφικα sites οτι ειναι Αλβανοι.
Θα δουμε συντροφε Lithin τι λαγο θα βγαλουν...
Το θυμάμαι.
Δε θα μου κάνει εντύπωση βέβαια να είναι κι αλλοδαποί εγκληματίες μπλεγμένοι.Εγκληματίας και μόνο είναι κι ο Θεοφίλου.
Τα ιδεολογήματά του τα κατασκεύαζε στο μυαλό του για να κοιμάται ευκολότερα τα βράδια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άμα  καταλάβεις τι διάβασες ξανασυζητάμε
Κοίτα μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψες ή το έγραψες κατά λάθος, αν κ παράξενο να συνέβει μιας κ το νόημα είναι ξεκάθαρο.

Μπάτσοι πετάγανε πέτρες για τον Αλέξη τί εννοείς αν όχι τους κουκουλοφόρους;;;

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Κοίτα μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψες ή το έγραψες κατά λάθος, αν κ παράξενο να συνέβει μιας κ το νόημα είναι ξεκάθαρο.

Μπάτσοι πετάγανε πέτρες για τον Αλέξη τί εννοείς αν όχι τους κουκουλοφόρους;;;

Και όμως εμένα οι πληροφορίες μου, λένε ότι στις εξεγέρσεις του 2008, ήταν μέσα και μπατσοκούναβα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom