Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Μην ασχολήσθαι με τον νεαρο κύριο... τα όνειρα είναι για όλους...
Ειναι γνωστο πως ο Τσιπρας τα βραδια ζωνεται AK και τριγυρναει στα στενα των Εξαρχειων, περιμενοντας για καποιον Ζητά...
γιατι κακο ειναι να βλεπεις ζωντανο πορνο;Ακόμα χειρότερο...να κάνουν οι χρυσαυγίτες την δουλειά κ εσύ να κοιτάς.
Αγορίνα μου ο Τσίπρας είναι ένα αμόρφωτο (ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως δεν διάβαζε ποτέ) παλιόπαιδο, που είχε πλούσιο μπαμπά, τελείωσε καλά σχολεία στα οποία διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς και τώρα με την προϋπηρεσία αυτή θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
ΑΚ λοιπόν δεν ζώνεται διότι αφ' ενός δεν ξέρει πως λειτουργεί και αφ' ετέρου ενδέχεται να του λερώσει το Λακόστ μπλουζάκι του...
Αγορίνα μου ο ΓΑΠ κ ο Καραμανλής ο νεότερος τί παραπάνω προσόντα είχαν;;;;Αγορίνα μου ο Τσίπρας είναι ένα αμόρφωτο (ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως δεν διάβαζε ποτέ) παλιόπαιδο, που είχε πλούσιο μπαμπά, τελείωσε καλά σχολεία στα οποία διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς και τώρα με την προϋπηρεσία αυτή θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
ΑΚ λοιπόν δεν ζώνεται διότι αφ' ενός δεν ξέρει πως λειτουργεί και αφ' ετέρου ενδέχεται να του λερώσει το Λακόστ μπλουζάκι του...
Ειναι γνωστο πως ο Τσιπρας τα βραδια ζωνεται AK και τριγυρναει στα στενα των Εξαρχειων, περιμενοντας για καποιον Ζητά...
Αγορίνα μου ο ΓΑΠ κ ο Καραμανλής ο νεότερος τί παραπάνω προσόντα είχαν;;;;
Ααα ναι σπούδασαν Αμερική με τα λεφτά του μπαμπά τους....είναι άλλο το κύρος.
όπως επίσης έχει δηλώσει ότι και στον στρατο βυσματίας ήταν...
Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο τρομπόνι...δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια στο Αμέρικα το ίδιο καλά,ούτε καν καλά....και δεν νομίζω να τελείωσε κανένας από τους δύο το Χάρβαρντ.ξέρεις κάτι παπατρόμπα...
όχι βέβαια ότι έχουν και ιδιαίτερα προσόντα οι δύο που αναφέρεις αλλά...
στο αμέρικα το πανεπιστήμιο δεν μετρά αν ο μπαμπάκας σου έχει παράδες... αμα δεν στρώσεις τον κώλο σου μέχρι να βγάλει κάλο πτυχίο δεν βλέπεις ΟΣΟ και να πληρώσεις..
ο Τσιπράκος πήρε το φτυχίο με το "δημοκρατικό" πεντάρι (την παγκόσμια φοιτητική σταθερά)...
Εδώ ομολόγησε πως τελείωσε το Πολυτεχνείο χωρίς ποτέ του να διαβάσει!
Βέβαια για να το παίξει μάγκας είπε πως και καλά αντέγραφε τα μαθήματα, αντί να ομολογήσει πως τον περνούσαν τα μαθήματα χωρίς καν να δίνει εξετάσεις, ως συνδικαλιστή-φοιτητοπατέρα.
Η αντιγραφή φαίνεται θεωρείται πράξη ηρωϊκή-επεναστατική. Το να συνναλλάσεσαι με διεφθαρμένους καθηγητές, οι οποίοι σε περνάνε τα μαθήματα για να τους ψηφίζεις για την Πρυτανεία όχι και τόσο, προφανώς.
Δηλαδή αν αυτός γίνει ποτέ πρωθυπουργός ποιος φοιτητής θα θεωρήσει σωστό να ξαναδιαβάσει;
Αγορίνα μου ο Τσίπρας είναι ένα αμόρφωτο (ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως δεν διάβαζε ποτέ) παλιόπαιδο, που είχε πλούσιο μπαμπά, τελείωσε καλά σχολεία στα οποία διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς και τώρα με την προϋπηρεσία αυτή θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
Σιγά θα χεστείς....δεν θες κ πολύ λόγω ηλικίας.+10000000000000000000000000
Μοναρχοφασιστας για την ακριβεια.Τώρα αν ο άλλος σου δείξει το κομμένο κεφάλι κάποιου κατσαπλιά του κομμουνιστοσυμμοριτοπολέμου (η έκφραση "εμφύλιος" μας τελείωσε και τα πράγματα θα λέγονται πλέον με το όνομά τους. Οι ευγένειες τέλος!) αυτός θα είναι "φασίστας";
Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο τρομπόνι...δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια στο Αμέρικα το ίδιο καλά,ούτε καν καλά....και δεν νομίζω να τελείωσε κανένας από τους δύο το Χάρβαρντ.
Αλήθεια τον βαθμό τους τον ξέρεις ή μόνο του Τσίπρα φρόντισες να ''μάθεις'';;;;
παπαβλημα, ακουγεται στην πιατσα οτι ο συλληφθεις ηταν συμφοιτητης σουΕξαρτάται από το πανεπιστήμιο τρομπόνι...δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια στο Αμέρικα το ίδιο καλά,ούτε καν καλά....και δεν νομίζω να τελείωσε κανένας από τους δύο το Χάρβαρντ.
Αλήθεια τον βαθμό τους τον ξέρεις ή μόνο του Τσίπρα φρόντισες να ''μάθεις'';;;;
Καλον υπνο και καλο ξημερωμα λοιπον.τα όνειρα είναι για όλους...
Εδώ ομολόγησε πως τελείωσε το Πολυτεχνείο χωρίς ποτέ του να διαβάσει!
Βέβαια για να το παίξει μάγκας είπε πως και καλά αντέγραφε τα μαθήματα, αντί να ομολογήσει πως τον περνούσαν τα μαθήματα χωρίς καν να δίνει εξετάσεις, ως συνδικαλιστή-φοιτητοπατέρα.
Η αντιγραφή φαίνεται θεωρείται πράξη ηρωϊκή-επεναστατική. Το να συνναλλάσεσαι με διεφθαρμένους καθηγητές, οι οποίοι σε περνάνε τα μαθήματα για να τους ψηφίζεις για την Πρυτανεία όχι και τόσο, προφανώς.
Δηλαδή αν αυτός γίνει ποτέ πρωθυπουργός ποιος φοιτητής θα θεωρήσει σωστό να ξαναδιαβάσει;