Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Μην ασχολήσθαι με τον νεαρο κύριο... τα όνειρα είναι για όλους...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αμα είναι αμρτία που έχω μάτια να τα βγάλω τότε για να νιώθεις εσύ καλύτερα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ειναι γνωστο πως ο Τσιπρας τα βραδια ζωνεται AK και τριγυρναει στα στενα των Εξαρχειων, περιμενοντας για καποιον Ζητά...

Αγορίνα μου ο Τσίπρας είναι ένα αμόρφωτο (ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως δεν διάβαζε ποτέ) παλιόπαιδο, που είχε πλούσιο μπαμπά, τελείωσε καλά σχολεία στα οποία διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς και τώρα με την προϋπηρεσία αυτή θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
ΑΚ λοιπόν δεν ζώνεται διότι αφ' ενός δεν ξέρει πως λειτουργεί και αφ' ετέρου ενδέχεται να του λερώσει το Λακόστ μπλουζάκι του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αγορίνα μου ο Τσίπρας είναι ένα αμόρφωτο (ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως δεν διάβαζε ποτέ) παλιόπαιδο, που είχε πλούσιο μπαμπά, τελείωσε καλά σχολεία στα οποία διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς και τώρα με την προϋπηρεσία αυτή θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
ΑΚ λοιπόν δεν ζώνεται διότι αφ' ενός δεν ξέρει πως λειτουργεί και αφ' ετέρου ενδέχεται να του λερώσει το Λακόστ μπλουζάκι του...

όπως επίσης έχει δηλώσει ότι και στον στρατο βυσματίας ήταν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αγορίνα μου ο ΓΑΠ κ ο Καραμανλής ο νεότερος τί παραπάνω προσόντα είχαν;;;;

Ααα ναι σπούδασαν Αμερική  με τα λεφτά του μπαμπά τους....είναι άλλο το κύρος. :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Να τα βγάλω τα μάτια μου τελικά ή οχι?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ειναι γνωστο πως ο Τσιπρας τα βραδια ζωνεται AK και τριγυρναει στα στενα των Εξαρχειων, περιμενοντας για καποιον Ζητά...

σιγα τα ωα σπιτι καθεται και αλλαζει πανες στο μπεμπη οταν κοιματε η παγωνα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αγορίνα μου ο ΓΑΠ κ ο Καραμανλής ο νεότερος τί παραπάνω προσόντα είχαν;;;;

Ααα ναι σπούδασαν Αμερική  με τα λεφτά του μπαμπά τους....είναι άλλο το κύρος. :grin:

ξέρεις κάτι παπατρόμπα...

όχι βέβαια ότι έχουν και ιδιαίτερα προσόντα οι δύο που αναφέρεις αλλά...

στο αμέρικα το πανεπιστήμιο δεν μετρά αν ο μπαμπάκας σου έχει παράδες... αμα δεν στρώσεις τον κώλο σου μέχρι να βγάλει κάλο πτυχίο δεν βλέπεις ΟΣΟ και να πληρώσεις..

ο Τσιπράκος πήρε το φτυχίο με το "δημοκρατικό" πεντάρι (την παγκόσμια φοιτητική σταθερά)...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
το μπασταρδακι που πιασανε για την ληστεια και τον φονο θελω να το δω τι θα κανει στην φυλακη,οταν θα του την πεφτουν αλβανοι-πακηδες-αραπηδες-συριοι-ιρακινοι για κολομπαριες και θα τον γαμανε.τοτε θα καταλαβει οτι ο αγωνας του εχει δικαιωθει, ηρθε η ωρα να τον ξεπληρωσουν οι γαμιαδες του για ολα οσα εκανε γιαυτους. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κρεμαλα σε αυτο το μπασταρδο και σε ολα αυτα τα μπασταρδακια. :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
όπως επίσης έχει δηλώσει ότι και στον στρατο βυσματίας ήταν...

Εδώ ομολόγησε πως τελείωσε το Πολυτεχνείο χωρίς ποτέ του να διαβάσει!
Βέβαια για να το παίξει μάγκας είπε πως και καλά αντέγραφε τα μαθήματα, αντί να ομολογήσει πως τον περνούσαν τα μαθήματα χωρίς καν να δίνει εξετάσεις, ως συνδικαλιστή-φοιτητοπατέρα.
Η αντιγραφή φαίνεται θεωρείται πράξη ηρωϊκή-επεναστατική. Το να συνναλλάσεσαι με διεφθαρμένους καθηγητές, οι οποίοι σε περνάνε τα μαθήματα για να τους ψηφίζεις για την Πρυτανεία όχι και τόσο, προφανώς.

Δηλαδή αν αυτός γίνει ποτέ πρωθυπουργός ποιος φοιτητής θα θεωρήσει σωστό να ξαναδιαβάσει;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξέρεις κάτι παπατρόμπα...

όχι βέβαια ότι έχουν και ιδιαίτερα προσόντα οι δύο που αναφέρεις αλλά...

στο αμέρικα το πανεπιστήμιο δεν μετρά αν ο μπαμπάκας σου έχει παράδες... αμα δεν στρώσεις τον κώλο σου μέχρι να βγάλει κάλο πτυχίο δεν βλέπεις ΟΣΟ και να πληρώσεις..

ο Τσιπράκος πήρε το φτυχίο με το "δημοκρατικό" πεντάρι (την παγκόσμια φοιτητική σταθερά)...
Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο τρομπόνι...δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια στο Αμέρικα το ίδιο καλά,ούτε καν καλά....και δεν νομίζω να τελείωσε κανένας από τους δύο το Χάρβαρντ.

Αλήθεια τον βαθμό τους τον ξέρεις ή μόνο του Τσίπρα φρόντισες να ''μάθεις'';;;; :boobies: :boobies: :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βέβαια για να το παίξει μάγκας είπε πως και καλά αντέγραφε τα μαθήματα, αντί να ομολογήσει πως τον περνούσαν τα μαθήματα χωρίς καν να δίνει εξετάσεις, ως συνδικαλιστή-φοιτητοπατέρα.
Η αντιγραφή φαίνεται θεωρείται πράξη ηρωϊκή-επεναστατική. Το να συνναλλάσεσαι με διεφθαρμένους καθηγητές, οι οποίοι σε περνάνε τα μαθήματα για να τους ψηφίζεις για την Πρυτανεία όχι και τόσο, προφανώς.

Δηλαδή αν αυτός γίνει ποτέ πρωθυπουργός ποιος φοιτητής θα θεωρήσει σωστό να ξαναδιαβάσει;

+10000000000000000000000000

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο Αλέξης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και φοίτησε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, όπου στα 16 του πρωτοστάτησε στις καταλήψεις και μάλιστα τότε έδωσε και συνεντεύξεις εκθέτωντας τα δίκαια αιτήματα του μαθητικού κόσμου. Πιο πριν, στα 14 του έγινε μέλος της ΚΝΕ.

Μια ζωη μαλακειες, ασυναρτησιες και ανακριβειες   :jerking:

Επισκέπτης
Τώρα αν ο άλλος σου δείξει το κομμένο κεφάλι κάποιου κατσαπλιά του κομμουνιστοσυμμοριτοπολέμου (η έκφραση "εμφύλιος" μας τελείωσε και τα πράγματα θα λέγονται πλέον με το όνομά τους. Οι ευγένειες τέλος!) αυτός θα είναι "φασίστας";
Μοναρχοφασιστας για την ακριβεια.

Α,και δε φανταζεσαι τι σκασιλα που εχω για τις"ευγενειες"που τελειωσαν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο τρομπόνι...δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια στο Αμέρικα το ίδιο καλά,ούτε καν καλά....και δεν νομίζω να τελείωσε κανένας από τους δύο το Χάρβαρντ.

Αλήθεια τον βαθμό τους τον ξέρεις ή μόνο του Τσίπρα φρόντισες να ''μάθεις'';;;; :boobies: :boobies: :boobies:

αααα βέβαια... το Amherst και το Tufts είναι πανεπιστήμια του κώλου... τι να κλάσουνε μπροστά στα ελληνικά...

τι άλλη μαλακία θα γράψεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

παπαβλημα, ακουγεται στην πιατσα οτι ο συλληφθεις ηταν συμφοιτητης σου  :birdman:

ακουγεται επισης οτι μια μερα ειχατε παει ταυτοχρονα να παρετε καφε στο κυλικειο της σχολης και οτι ειχε δει και την θεατρικη παρασταση που σε εσκιζε ο μουσατος  :zfuck:

το νου σου μη χτυπησει το κουδουνι σου......οι εκαμιτες ξερεις ειναι χρυσαυγιτες και δεν αστειευονται  :2on1: μαρουλι θα σε πανε  :zfuck:

υ.γ. αν καποιος χρυσαυγιτης εκαμιτης θελει φωτογραφιες του παπαζολ καθως και αποδεικτικα ποστ για το οτι ειναι και ο παπαζολης αριστερο φασιστακι, ας στειλει πμ  :2on1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.994
Πόντοι
25.467

Πάγια τακτική των πολιτικών ανδρών. Άλλωστε και ο εξοχώτατος κ. Χρυσοχοΐδης ομολόγησε ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο. Είχε όμως γνώμη επ΄αυτού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom