Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
να γίνουν υπηρέτες του συστήματος για να αποκατασταθούν επαγγελματικά και να εχουν ένα μισθουλάκο, γλύφοντας εκεί που πριν έφτυναν...

απαπαπα που κάνει η Αριστερά τέτοια πράγματα, μήπως το μεγαλύτερο ποσοστό τρωκτικών, τεμπέληδων και χαραμοφάηδων Δ/Υ ψήφισε Συριζα; Ουτε καν, πιπέρι!

Επισκέπτης
Εντάξει μια φορά το έγκριτο καθεστωτικό Βήμα μας παρέθεσες εσύ στο άρθρο σου πάντως. Καταλαβαίνω έχεις μια αγωνία για τον εκδημοκρατισμό των Σωμ.Ασφαλείας και αποδελτιώνεις θέματα που τα αφορούν. Λογικό.
Αντι να προσπαθεις να το παιξεις ξερεις ποιο νικ,δωστου το password...αλλαξοκωλιες τα δεκσα εχετε κανει και στο παρελθον εδω μεσα,δεν τρεχει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ποτε δηλαδη μπορουμε να αποκαλουμε μαλακα καποιον νεκρο που ηταν εν ζωη ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ?

Στη βδομαδα?Στα σαραντα?

Μην έχεις κολλήματα εσύ αγόρι μου! Εσύ είσαι επαναστάτης όποτε θέλεις το λες!

Βρε στόκε ας πούμε 20 χρόνια μετά τον θάνατό του δεν μπορούμε να κριτικάρουμε τον οποιονδήποτε; Δεν μπορώ εγώ να πω σήμερα πως ο ΑΓΠ ήταν πολιτικός απατεώνας; Το ίδιο θα ήταν να το έλεγα πριν τα εννιάμερά του; :idiot:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απαπαπα που κάνει η Αριστερά τέτοια πράγματα, μήπως το μεγαλύτερο ποσοστό τρωκτικών, τεμπέληδων και χαραμοφάηδων Δ/Υ ψήφισε Συριζα; Ουτε καν, πιπέρι!
Ψιτ τομίτο κ μπαρουφογιατρέ κάποια στατιστική έρευνα σας βρίσκεται;;;

Γιατί εγώ ξέρω πως σε νομικές κ ιατρικές ΜΑΣ κ τα αριστερά σχήματα έχουν τα μικρότερα ποσοστά...πόσο μάλλον στις αστυνομικές(εκεί δεν υπάρχουν καν τέτοια πράγαμτα).

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Προσωπικα, θεωρω τον Μανδραβελη και το Μπαμπη και τους Τελογλου- Παπαχελα, και ολους αυτους στην ελιτ του κλαδου (μαζι με 5-6 αντιστοιχους αριστερους)
Φαντασου για τι δημοσιογραφικο σιναφι μιλαμε
Ισως το μεγαλυτερο καρκινωμα της χωρας

Ειδικα το συγκεκριμενο αρθρο αποτελει περιβαλλοντολογικη συμφορα, δεδομενων των κιλων πεταμενου χαρτιου.
Να το λαβει υποψιν ο πρασινος ακτιβιστης Αλαφουζος
ε εισαι ασχετος.Στον σκαι εχουν ολοι αι παντ δεν χαλανε χαρτι.δεν ξερεις και προσβαλεις ολη την ελιτ της δημοσιογραφιας μας

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αντι να προσπαθεις να το παιξεις ξερεις ποιο νικ,δωστου το password...αλλαξοκωλιες τα δεκσα εχετε κανει και στο παρελθον εδω μεσα,δεν τρεχει.

Δεν προσπαθώ να το παίξω κανένας.
Πρόσεχε το αυτό με την ανακάλυψη κλώνων. Μπορεί να εξελιχθεί σε πιο σοβαρές νόσους. Αν και όπως κάθε μεσσιανιστής οφείλεις να ανακαλύπτεις παντού εχθρούς, διαβόλια και τριβόλια για να γίνεσαι απαραίτητος.  

Επισκέπτης
Βρε στόκε ας πούμε 20 χρόνια μετά τον θάνατό του δεν μπορούμε να κριτικάρουμε τον οποιονδήποτε; Δεν μπορώ εγώ να πω σήμερα πως ο ΑΓΠ ήταν πολιτικός απατεώνας; Το ίδιο θα ήταν να το έλεγα πριν τα εννιάμερά του; :idiot:
Στα 20 χρονια δηλαδη?Ετσι λεει το βιβλιο?

Ρωταω επειδη απο τον θανατο του Αντρε δεν εχουν περασει 20 χρονια.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μισο να τσεκαρουν το σαιτ του Πασχου,δεν μπορει να μην εχει γραψει ο μεγιστος...

Πες μου ότι εκτός από μπουγελόφατσας δεν ήσουν κ λίγο πιο έξυπνος από τον παπατρόλη στην ηλικία του.
Γιατί πραγματικά είμαι έτοιμος να χάσω πάσα ιδέα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ποια αριστερή οικογένεια ρε μπαρουφογιατρέ σμπρώχνει τα παιδιά τους να γίνουν μπάτσοι με το κριτήριο του μισθού;;;;

Με δουλεύεις τώρα;;;

ή μόνο οι μπάτσοι είναι επάγγελμα που έχει δουλειά;;;

Και δεν βλέπω κάποια στατιστική έρευνα του Π.Μ. εκτός από το στερεότυπο ότι ζούμε στα σοβιέτ,επομένως η πλειοψηφία πάει με τις αρχές του καθεστώτος.

Τί γράφει το άρθρο σου λέω βρε βλάκα! Δεν λέω πως ασπάζομαι όλη την συλλογιστική του.
Αλλά εσύ προφανώς το έκρινες χωρίς καν να το διαβάσεις! Και στο είπα! Διάβαστο το ρημαδιασμένο. Εκτός πια αν δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μισο να τσεκαρουν το σαιτ του Πασχου,δεν μπορει να μην εχει γραψει ο μεγιστος...
Θέλω να πάμε παρέα στην αστυνομική σχολή που θα φιγουράρει η κοκκινόμαυρη σημαία των αναρχικών ή το σφυροδρέπανο κ θα βλέπεις τον ριζοσπάστη στα γραφεία ή την σελίδα του indy στα pc

αλήθεια....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τί γράφει το άρθρο σου λέω βρε βλάκα! Δεν λέω πως ασπάζομαι όλη την συλλογιστική του.
Αλλά εσύ προφανώς το έκρινες χωρίς καν να το διαβάσεις! Και στο είπα! Διάβαστο το ρημαδιασμένο. Εκτός πια αν δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.
Πόση ασπάζεσαι,την μισή;;;;

Το άρθρο λέει μπούρδες...απλά κ νετά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πες μου ότι εκτός από μπουγελόφατσας δεν ήσουν κ λίγο πιο έξυπνος από τον παπατρόλη στην ηλικία του.
Γιατί πραγματικά είμαι έτοιμος να χάσω πάσα ιδέα.

Εγώ την έχω ήδη χάσει. Κάποτε νόμιζα πως ήταν μεν φανατικός, αλλά διέθετε κριτική σκέψη. Τώρα πια κατάλαβα πως ο φανατισμός του του την στέρησε, ανεπιστρεπτί.

Επισκέπτης
Μεταφραση:ο Πασχος γραφει μαλακιες και το ξερω,απλα πουλαω τρελιτσα.

Επισκέπτης
Εγώ την έχω ήδη χάσει. Κάποτε νόμιζα πως ήταν μεν φανατικός, αλλά διέθετε κριτική σκέψη. Τώρα πια κατάλαβα πως ο φανατισμός του του την στέρησε, ανεπιστρεπτί.
Ευτυχως που βρεθηκατε και 'σεις οι μετριοπαθεις,ας ειναι καλα τα ψυχολογικα σας δηλαδη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Και για πες μου που λέι πως "οι μπάτσοι δεν είναι αρκετά δεξιοί" και τις υπόλοιπες ανοησίες σου πως "ο Σαμαράς είναι κομμούνι" κπλ;

Και με παράθεση του κειμένου και με δικά σου λόγια το δέχομαι. :sunglasses:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τώρα πια κατάλαβα πως ο φανατισμός του του την στέρησε, ανεπιστρεπτί.

Το άρθρο πάντως μια φορά λεει όντως μπούρδες.
Γιατί;
Μα απλά γιατί το λέει ο Παπατρόλης.
Το ότι ο Παπατρόλης είναι αδύνατον να γράψει ούτε 2η παράγραφο για να υποστηρίξει την άποψη του είναι αδιάφορο. Είναι θέσφατο στην Ελλάδα.
Ότι υποστηρίζει η Αριστερά/οι ισχύει. Οι Αριστεροί στην Ελλάδα μέχρι κ φονιάδες μπορούν να είναι κ να φταίει το θύμα πχ. Όταν τις τρώνε βέβαια όπως ο Κουσουρής αυτός που τον φάπωσε πάει για απόπειρα ανθρωποκτονίας άμεσα. Η Αστική Δικαιοσύνη να είναι καλά.
Άντε καληνύστες γιατί βαρέθηκα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και για πες μου που λέι πως "οι μπάτσοι δεν είναι αρκετά δεξιοί" και τις υπόλοιπες ανοησίες σου πως "ο Σαμαράς είναι κομμούνι" κπλ;

Και με παράθεση του κειμένου και με δικά σου λόγια το δέχομαι. :sunglasses:
Από το θεόσφατο συμπέρασμα πως αυτοί που πετούσαν πέτρες το 08 είναι σήμερα μπάτσοι επειδή έχει ψουμί κ γάλα η δουλειά προκύπτουν τα όσα είπα....

Λες κ τα δεξιόπουλα δεν διαβάζουν....ή δεν υπάρχουν δεξιόπουλα;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom