Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ο ανθρωπος δεν τα εκλεψε τα λεφτα τα εκανε απαλλοτριωση
δεν ειναι ουτε κεινος κλεφτης ουτε τομαρι για κρεμασμα ιδεολογος τεμπελαρας ειναι που πανω στην επανασταση σκοτωσε και εναν αθωο
εδω αυτα τα αποβρασματα οι αμερικανοι που δεν θελει κανεις να ζει σαν αυτους σκοτωσαν τοσους στο ιρακ για εναν ταξιτζη κανουμε ετσι τωρα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειναι ουτε κεινος κλεφτης ουτε τομαρι για κρεμασμα ιδεολογος τεμπελαρας ειναι που πανω στην επανασταση σκοτωσε και εναν αθωο
εδω αυτα τα αποβρασματα οι αμερικανοι που δεν θελει κανεις να ζει σαν αυτους σκοτωσαν τοσους στο ιρακ για εναν ταξιτζη κανουμε ετσι τωρα

Ελα ντε. Ποσους σκοτωσαν στο Ιρακ? Ξερεις?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Από το θεόσφατο συμπέρασμα πως αυτοί που πετούσαν πέτρες το 08 είναι σήμερα μπάτσοι επειδή έχει ψουμί κ γάλα η δουλειά προκύπτουν τα όσα είπα....

Λες κ τα δεξιόπουλα δεν διαβάζουν....ή δεν υπάρχουν δεξιόπουλα;;;

Αμ ΔΕΝ το διαβασες!! Και συνεχίζεις να έχεις άποψη!

Σας παρατάω κι εγώ! Αν δεν κοιμηθώ θα πάω στο διπλανό θρεντ που βάζουν ωραίες γκόμενες.
Εσάς σας βαρέθηκα! :grin: :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

θα θελες πολυ να σαι αμερικανος κ το γιουνανισταν αμερικη γυφτο ελληναρα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αμ ΔΕΝ το διαβασες!! Και συνεχίζεις να έχεις άποψη!

Σας παρατάω κι εγώ! Αν δεν κοιμηθώ θα πάω στο διπλανό θρεντ που βάζουν ωραίες γκόμενες.
Εσάς σας βαρέθηκα! :grin: :grin:
Αρχίδια,εσύ δεν το διάβασες κ απλά πουλάς τρελίτσα γιατρέ.

Άντε πάνε δίπλα να πάρεις μάτι. :boobies: :boobies: :boobies:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παντως, αυτη τη στιγμη το Ιρακ λειτουργει σχεδον σαν πολιτισμενη κοινωνια σε θεματα δημοκρατιας/ θεσμικοτητας/ δικαιωματων
Δεν ξερω αν αξιζε τον κοπο τοσο αιμα, αλλα αιμα υπηρχε και επι Σανταμ.
Θα προτιμουσα να ρωτησω εναν Ιρακινο για να μου πει.
Προσωπικα, θα προτιμουσα να τρωω βομβες απο US, με προοπτικη ανατροπης του Σανταμ, παρα να τρωω ξυλο απο το ντοπιο καθεστως

(Ενταξει, ειμαι αναρχοαπλυτος και μπολσεβικος, αλλα την ιδια στιγμη μου σπανε τ' αρχιδια οι Σιιτες γαμιοληδες, οι λιθοβολισμοι γυναικων, οι ιμαμηδες και οι δικτατοριες. Οποτε ΜΠΡΑΒΟ στους Αμερικανους για οπου και οποτε χωνουν τη μουσουδα τους- σε τετοιες περιπτωσεις)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παντως, αυτη τη στιγμη το Ιρακ λειτουργει σχεδον σαν πολιτισμενη κοινωνια σε θεματα δημοκρατιας/ θεσμικοτητας/ δικαιωματων
Δεν ξερω αν αξιζε τον κοπο τοσο αιμα, αλλα αιμα υπηρχε και επι Σανταμ.
Θα προτιμουσα να ρωτησω εναν Ιρακινο για να μου πει.
Προσωπικα, θα προτιμουσα να τρωω βομβες απο US, με προοπτικη ανατροπης του Σανταμ, παρα να τρωω ξυλο απο το ντοπιο καθεστως

(Ενταξει, ειμαι αναρχοαπλυτος και μπολσεβικος, αλλα την ιδια στιγμη μου σπανε τ' αρχιδια οι Σιιτες γαμιοληδες, οι λιθοβολισμοι γυναικων, οι ιμαμηδες και οι δικτατοριες. Οποτε ΜΠΡΑΒΟ στους Αμερικανους για οπου και οποτε χωνουν τη μουσουδα τους- σε τετοιες περιπτωσεις)
βασικα χαζοβιόλης είσαι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom