Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στη φωτογραφια στο αυτοκινητο με τα σπυρακια ολα τα λεφτα ο "29χρονος"...Θα του κανουν τον κωλο ταληρο τωρα..Μπασταρδο του κερατα εκτελεσε εν ψυχρω εναν ανθρωπο...
Αφού θα πληρώσει,γιατί σκούζετε;;;

Άντε να σκούξετε για κανέναν από όλους αυτούς που ΔΕΝ θα πληρώσουν.

Επισκέπτης
Ωραιο μπλογκακι...
Τον παω τον τυπο
Θα τον πηγαινα λιγο περισσοτερο αν εβαζε -αι στις παθητικες φωνες
Tωρα το τσεκαρα και λογου μου.

Καλη περιπτωση,αντιγραφω ενα αποσπασμα που μου αρεκε.

"...Μπαίνω στο σούπερ μάρκετ. Οι ταμίες στα ταμία. Οι χαμάλιδες στα ράφια. Οι ταμίες χτυπάνε κωδικούς και μαζεύουν λεφτά. Οι χαμάλιδες τοποθετούν εμπορεύματα στα ράφια. Ζωή κι αυτή. Έχω την λίστα με τα χρειαζούμενα έτοιμη. Την τσάντα μισάνοιχτη. Γεμίζω το καλάθι. Μπαίνω στο ασανσέρ. Μια πινακίδα προειδοποιεί: Υπάρχει κάμερα. Όχι έτσι αλλά επίσημα. Σε στυλ: για την ασφάλεια σας ο χώρος ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα και τα τέτοια. Την κοιτάω. Κοντοστέκομαι. Μπλόφα, αποκρίνεται στον εαυτό μου. Δεν υπάρχει τίποτα. Μπαίνω μέσα και αρχίζω να γεμίζω την τσάντα μου με εμπορεύματα. Χωρίς αδρεναλίνη πια. Σαν κάτι φυσικό. Μα είναι κάτι φυσικό. Βγαίνω από το ασανσέρ. Κάνω μια βόλτα. Ένας υπάλληλος με στραβοκοιτάζει. Ιδέα μου είναι. Ιδέα μου θα είναι σκέφτομαι. Πηγαίνω στα ράφια με τα κωλόχαρτα. Μεγάλα σε όγκο και σε προσφορά. Δεν χωράνε στην τσάντα και αξίζουν τα λεφτά τους. Θα τα αγοράσω για το ξεκάρφωμα. Ο υπάλληλος κοιτάει ξανά. Δεν είναι υπάλληλος αλλά υπάνθρωπος. Καριόλη. Πούστη. Τι κοιτάς; Σκέφτομαι. Είναι η ιδέα μου. Μήπως μ' έφαγαν; Μπα. Είναι η ιδέα μου. Κατεβαίνω από τις σκάλες. Κατευθύνομαι προς τα ταμεία. Ο υπάλληλος από πίσω. Πούστη καριόλη. Προλαβαίνω να ξεφορτώσω διακριτικά. Όχι. Είναι ζήτημα ηθικών αρχών. Δεν κάνω πίσω. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Λάθος.

Περιμένω στο ταμείο. Φτάνει η σειρά μου. Καρτούλα έχετε. Τσουκ. Χαμογελάω. Δίνω τα κωλόχαρτα. Δυο ευρώ. Νταξ την έβγαλα και για σήμερα με δυο ευρώ. Παρμεζάνα, σολομό, λιαστή ντομάτα, ρύζι αρμπόριο, αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι. Α! Και ψωμί του τοστ. Κάνω να φύγω. Άραγε θα χτυπήσει ο συναγερμός στην έξοδο; Είναι το τελευταίο οχυρό του εχθρού. Τρία βήματα ακόμα. Δύο ακόμα. Μια φωνή. Με συγχωρήτε λίγο μπορείτε να με ακολουθήσετε; Όχι ρε καριόλη δεν μπορώ σκέφτομαι. Τα χάνω. Λέω ναι..."

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δυο ευρώ. Νταξ την έβγαλα και για σήμερα με δυο ευρώ. Παρμεζάνα, σολομό, λιαστή ντομάτα, ρύζι αρμπόριο, αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι. Α! Και ψωμί του τοστ. Κάνω να φύγω. Άραγε θα χτυπήσει ο συναγερμός στην έξοδο; Είναι το τελευταίο οχυρό του εχθρού. Τρία βήματα ακόμα. Δύο ακόμα. Μια φωνή. Με συγχωρήτε λίγο μπορείτε να με ακολουθήσετε; Όχι ρε καριόλη δεν μπορώ σκέφτομαι. Τα χάνω. Λέω ναι..."[/i]
Ηθελε και γκουρμέ το απολοιφάδι...
Χαμάλης και υπάνθρωπος ο άλλος που δουλεύει να βγάλει το ψωμί του... Ε ρε καθάρματα που κυκλοφορούνε και νομίζουνε ότι έχουνε και δίκιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Tωρα το τσεκαρα και λογου μου.

Καλη περιπτωση,αντιγραφω ενα αποσπασμα που μου αρεκε.

"...Μπαίνω στο σούπερ μάρκετ. Οι ταμίες στα ταμία. Οι χαμάλιδες στα ράφια. Οι ταμίες χτυπάνε κωδικούς και μαζεύουν λεφτά. Οι χαμάλιδες τοποθετούν εμπορεύματα στα ράφια. Ζωή κι αυτή. Έχω την λίστα με τα χρειαζούμενα έτοιμη. Την τσάντα μισάνοιχτη. Γεμίζω το καλάθι. Μπαίνω στο ασανσέρ. Μια πινακίδα προειδοποιεί: Υπάρχει κάμερα. Όχι έτσι αλλά επίσημα. Σε στυλ: για την ασφάλεια σας ο χώρος ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα και τα τέτοια. Την κοιτάω. Κοντοστέκομαι. Μπλόφα, αποκρίνεται στον εαυτό μου. Δεν υπάρχει τίποτα. Μπαίνω μέσα και αρχίζω να γεμίζω την τσάντα μου με εμπορεύματα. Χωρίς αδρεναλίνη πια. Σαν κάτι φυσικό. Μα είναι κάτι φυσικό. Βγαίνω από το ασανσέρ. Κάνω μια βόλτα. Ένας υπάλληλος με στραβοκοιτάζει. Ιδέα μου είναι. Ιδέα μου θα είναι σκέφτομαι. Πηγαίνω στα ράφια με τα κωλόχαρτα. Μεγάλα σε όγκο και σε προσφορά. Δεν χωράνε στην τσάντα και αξίζουν τα λεφτά τους. Θα τα αγοράσω για το ξεκάρφωμα. Ο υπάλληλος κοιτάει ξανά. Δεν είναι υπάλληλος αλλά υπάνθρωπος. Καριόλη. Πούστη. Τι κοιτάς; Σκέφτομαι. Είναι η ιδέα μου. Μήπως μ' έφαγαν; Μπα. Είναι η ιδέα μου. Κατεβαίνω από τις σκάλες. Κατευθύνομαι προς τα ταμεία. Ο υπάλληλος από πίσω. Πούστη καριόλη. Προλαβαίνω να ξεφορτώσω διακριτικά. Όχι. Είναι ζήτημα ηθικών αρχών. Δεν κάνω πίσω. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Λάθος.

Περιμένω στο ταμείο. Φτάνει η σειρά μου. Καρτούλα έχετε. Τσουκ. Χαμογελάω. Δίνω τα κωλόχαρτα. Δυο ευρώ. Νταξ την έβγαλα και για σήμερα με δυο ευρώ. Παρμεζάνα, σολομό, λιαστή ντομάτα, ρύζι αρμπόριο, αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι. Α! Και ψωμί του τοστ. Κάνω να φύγω. Άραγε θα χτυπήσει ο συναγερμός στην έξοδο; Είναι το τελευταίο οχυρό του εχθρού. Τρία βήματα ακόμα. Δύο ακόμα. Μια φωνή. Με συγχωρήτε λίγο μπορείτε να με ακολουθήσετε; Όχι ρε καριόλη δεν μπορώ σκέφτομαι. Τα χάνω. Λέω ναι..."

δεν περιμέναμε να σου αρέσει κάτι άλλο εσένα... παρά ότι έχει σχέση με λαμογιά΄,κλεψιά, τεμπελιά και συναφή...

δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από ένα προιόν της Ψυτάλλειας

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν περιμέναμε να σου αρέσει κάτι άλλο εσένα... παρά ότι έχει σχέση με λαμογιά΄,κλεψιά, τεμπελιά και συναφή...

δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από ένα προιόν της Ψυτάλλειας
Από ένα προϊόν εκένωσης σαν εσένα έχουμε να περιμένουμε πράγματα ε;;;

Επισκέπτης
Ηθελε και γκουρμέ το απολοιφάδι...
Χαμάλης και υπάνθρωπος ο άλλος που δουλεύει να βγάλει το ψωμί του... Ε ρε καθάρματα που κυκλοφορούνε και νομίζουνε ότι έχουνε και δίκιο.
Κατ'αρχην το χαμαλικι ειναι χαμαλικι,το υπανθρωπος πηγε για τον υπαλληλο που τον πηγε απο κοντα(συμφωνα με το κειμενο ολα αυτα).

Δε με λες ομως,το πορσικο στη φωτο δικο σου ειναι?Ρωταω γιατι εχεις και αποψαρα για οσους τη βγαζουν με δυο ευρω τη μερα,που δεν ειναι λιγοι πλεον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Από ένα προϊόν εκένωσης σαν εσένα έχουμε να περιμένουμε πράγματα ε;;;

σιλάνς γατοξέρασμα, υποπροιόν ελαττωματικού προφυλακτικού...

και μάθε ελληνικά ηλίθιε...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ναι ειναι αναρχικος και Ελληνας ο δολοφονος του ταξιτζη (αν και κατι καμαρια απο την αστυνομια εβγαζαν δρακους για Αλβανους, γιατι αραγε????) τες πα το θεμα δεν ειναι τι ειναι ο τυπος, εχουν υπαρξει τετοια καμαρια απο πολλους ιδεολογικους χωρους και εθνικοτητες, το θεμα κατ' εμενα ειναι η μεταβαση εγκληματιων στα νησια το οποιο θα διωξει και την τελευταια πηγη εσοδων της κατακρεουργημενης οικονομικα ψωρο-κωσταινας. Υποτηθεμενη "ενισχυση" της "αστυνομευσης" με "τυπικους ελεγχους" θα εχει τραγικα αποτελεσματα καθως κανεις δεν θελει να κανει διακοπες και να τον ψαχνουν καθε τρις και λιγο τα καμαρια του Δενδια, αυτα....

Μπαρούφες!

Η ένοπλη πολιτική βία στην Ελλάδα είχε ένα και ΜΟΝΟΝ χρώμα μεταπολιτευτικά: ΚΟΚΚΙΝΟ ... Τα περί "πολλών ιδεολογικών χώρων" με προφανή στόχο εξυπνακίστικους συμψηφισμούς δεν είναι και τόσο πειστικά λοιπόν.

Το ζήτημα δεν είναι καν το τι έκανε ο Χ μοσχαναθρεμμένος κανακάρης Θεοφίλου ... το ζήτημα είναι η υποστήριξη που απολαμβάνει από διαμορφωτές της κοινής γνώμης ακόμα και σήμερα. Θαυμάστε ενυπόγραφο απολογητικό δοκίμιο από πρώην δημοσιογράφο της "αυγής" και σεσημασμένο προοδευτικό θολοκουλτουριάρη

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κατ'αρχην το χαμαλικι ειναι χαμαλικι,το υπανθρωπος πηγε για τον υπαλληλο που τον πηγε απο κοντα(συμφωνα με το κειμενο ολα αυτα).

Δε με λες ομως,το πορσικο στη φωτο δικο σου ειναι?Ρωταω γιατι εχεις και αποψαρα για οσους τη βγαζουν με δυο ευρω τη μερα,που δεν ειναι λιγοι πλεον.
Nαι ρε φωστήρα... Δικιά μου είναι η Πόρσε, που το κατάλαβες??? Εγω νομίζεις ρε οτι τη βγάζω με περισσότερα δηλαδή? Και εγω έμεινα άνεργος γιατί εκλεισε η επιχείρηση που δούλευα 10 χρόνια... Και μερικές φορές ούτε τα 2 ευρώ δεν έχω φωστήρα...
Δεν πήγα να κλέψω και να γεμίσω τη στομάχα μου με σολωμούς όμως και να αποκαλέσω και υπάνθρωπο τον άλλο που πήγε να κάνει τη δουλειά του και να πιάσει τον κλέφτη. Κοιτάω μπας και κάνω κανα μεροκάματο να τη βγάλω και ας έχω και τα πτυχία μου.
Όπου βρω μεροκάματο πηγαίνω ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΣΟΛΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!

Επισκέπτης
Η πολιτική βία στην Ελλάδα είχε ένα και ΜΟΝΟΝ χρώμα μεταπολιτευτικά: ΚΟΚΚΙΝΟ ... Τα περί "πολλών ιδεολογικών χώρων" με προφανή στόχο εξυπνακίστικους συμψηφισμούς δεν είναι και τόσο πειστικά λοιπόν.
Παρελθοντας χρονος...οι χρυσαυγουλοι επιβαλλουν την ατζεντα τους,ελεω αδελφου κομματος,οι καβατζωμενοι μεσοαστοι βγαζουν την μεταπολιτευτικη γραβατα,που τοσο τους ταλαιπωρησε τους φουκαραδες,τοσα συμπλεγματα τους συσωρευσε,και δοκιμαζουν κατι πιο σπορτιβ,σε feldgrau ας πουμε...

Μα να μην μπορουν να τραγουδησουν και αυτοι με την παρεα τους το γιατι χαιρεται ο κοσμος σε μια ταβερνα με τους φιλους τους?Πα,πα,πα...πνιγοντουσαν οι ανθρωποι...

Κατα τα αλλα εαν διναμε λιγο δικιο στην ΧΑ,εαν"λυνοταν"το"μεταναστευτικο"η ακροδεξια,λεει,θα πηγαινε κατα διαολου...Απετυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ο"κατευνασμος",η μου φαινεται?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Παρελθοντας χρονος...οι χρυσαυγουλοι επιβαλλουν την ατζεντα τους,ελεω αδελφου κομματος,οι καβατζωμενοι μεσοαστοι βγαζουν την μεταπολιτευτικη γραβατα,που τοσο τους ταλαιπωρησε τους φουκαραδες,τοσα συμπλεγματα τους συσωρευσε,και δοκιμαζουν κατι πιο σπορτιβ,σε feldgrau ας πουμε...

Μα να μην μπορουν να τραγουδησουν και αυτοι με την παρεα τους το γιατι χαιρεται ο κοσμος σε μια ταβερνα με τους φιλους τους?Πα,πα,πα...πνιγοντουσαν οι ανθρωποι...

Κατα τα αλλα εαν διναμε λιγο δικιο στην ΧΑ,εαν"λυνοταν"το"μεταναστευτικο"η ακροδεξια,λεει,θα πηγαινε κατα διαολου...Απετυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ο κατευνασμος,η μου φαινεται?

Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε στην τρυφερή θαλπωρή των κόκκινων βελούδων της αριστεράς. Ιστορικά η μόνη διαφορά ΕθνικοΣοσιαλισμού και Κομμουνισμού υπήρξε η διεθνιστική παράμετρος ... Ο ασφαλέστερος δρόμος για το 20+% της Χ.Α. είναι η συνέχιση της ιδεολογικής ηγεμονίας και παπαρολογικής ρητορικής της αριστεράς σε συνδυασμό με την αφασική κατάσταση του γνήσια πατριωτικού αστικού πολιτικού συστήματος.

Επισκέπτης
Τελειως συνοπτικα να πω οτι οσοι οντως δουλευουν χαμαλικι,δεν εχουν προβλημα να περιγραψουν την ταλαιπωρια που περνανε χρησιμοποιωντας τη λεξη χαμαλικι.Τσεκαρισμενο.

Κατα τα αλλα τα wannabe μεσοστρωματα,που τρωνε τα μουτρα τους πλεον ελεω κρισης,εχουν να φανε ΠΟΛΛΕΣ ΨΩΛΕΣ ακομη μεχρι να αντιληφθουν μερικα πραματα που ηξερε ο ληστης(γιατι τα εφαγε στη μαπα επι μακρον,αυτο δειχνουν μερικα αποσπασματα,οπως αυτο που παρεθεσα πχ).Και αυτο ασχετως του αν ο δρομος που διαλεξε ηταν σωστος η οχι-προσωπικα νομιζω οχι,αλλα δεν θα το συζητησω με τραμουντανες και γιανεβανεους αυτο.

Α,και απο τρολιες χορτασαμε στο νετ...

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
τωρα που θα του χωσουν τον σολομο στον κωλο και θα γινει η κωλοτρυπιδα του σαν μαραμενη λιαστη ντοματα θα καταλαβει τι παει να πει ζωη

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κατα τα αλλα τα wannabe μεσοστρωματα,που τρωνε τα μουτρα τους πλεον ελεω κρισης,εχουν να φανε ΠΟΛΛΕΣ ΨΩΛΕΣ ακομη μεχρι να αντιληφθουν μερικα πραματα που ηξερε ο ληστης(γιατι τα εφαγε στη μαπα επι μακρον,αυτο δειχνουν μερικα αποσπασματα,οπως αυτο που παρεθεσα πχ).
Πες μας τώρα ότι του χε κόψει το χαρτζηλίκι κανα Σάββατο ο μπαμπάς ελεω κρίσης που λες και συ και βίωσε και την κατάφορη αδικία το σούργελο  :2funny:
Α,και απο τρολιες χορτασαμε στο νετ...
Γι αυτό καλύτερα να τις κόψεις...

Επισκέπτης
Ο ασφαλέστερος δρόμος για το 20+% της Χ.Α. είναι η συνέχιση της ιδεολογικής ηγεμονίας και παπαρολογικής ρητορικής της αριστεράς σε συνδυασμό με την αφασική κατάσταση του γνήσια πατριωτικού αστικού πολιτικού συστήματος.
Μεταφραση:Αμα δεν γινει το δικο μου θα ψηφισω ΧΑ!Για να μαθετε!

Απαντηση:Στα πελε μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πολυ αμφιβάλλω αν ο τύπος είχε δουλέψει ποτέ στην ζωή του... τα λεφτά του μπαμπάκα έτρωγε και τα προιόντα των κλοπών που έκανε...

πιστεύω ότι τα αναγραφόμενα στο μπογκ του είναι αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας του

Επισκέπτης
Πες μας τώρα ότι του χε κόψει το χαρτζηλίκι κανα Σάββατο ο μπαμπάς ελεω κρίσης που λες και συ και βίωσε και την κατάφορη αδικία το σούργελο
Βρες κατι αλλο ρε παιχτη,κατι πιο οριτζιναλ...εχεις και υψηλο IQ,λες.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βρες κατι αλλο ρε παιχτη,κατι πιο οριτζιναλ...εχεις και υψηλο IQ,λες.
Aρχισες το φακέλωμα βλέπω... Συνήθης τακτική σας. Μόνο που δεν ξέρεις να διαβάζεις καλά φαίνεται. Το άλλο το σούργελο
χτυπιότανε με τα iq και τις μαλακίες. Εγω προσπαθούσα να εξηγήσω οτι αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά αριθμοί.
Ορίτζιναλ ξεορίτζιναλ έτσι είναι σ' αρέσει δεν σ' αρέσει. Αυτά τα παιδιά συνήθως προέρχονται απο αρκετά ευκατάστατες οικογένειες και γι αυτό το ρίχνουν και τάχα μου στις ιδεολογίες. Κοπροσκυλιάζουνε μερικά χρονάκια, το παίζουνε επαναστάτες γιατί ξέρουνε ότι θα γυρίσουνε κάποτε στο ζεστό τους κρεβατάκι.
Οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουνε για να γεμίσουνε το στομάχι και δεν έχουνε χρόνο για ιδεολογίες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aρχισες το φακέλωμα βλέπω... Συνήθης τακτική σας. Μόνο που δεν ξέρεις να διαβάζεις καλά φαίνεται. Το άλλο το σούργελο
χτυπιότανε με τα iq και τις μαλακίες. Εγω προσπαθούσα να εξηγήσω οτι αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά αριθμοί.
Ορίτζιναλ ξεορίτζιναλ έτσι είναι σ' αρέσει δεν σ' αρέσει. Αυτά τα παιδιά συνήθως προέρχονται απο αρκετά ευκατάστατες οικογένειες και γι αυτό το ρίχνουν και τάχα μου στις ιδεολογίες. Κοπροσκυλιάζουνε μερικά χρονάκια, το παίζουνε επαναστάτες γιατί ξέρουνε ότι θα γυρίσουνε κάποτε στο ζεστό τους κρεβατάκι.
Οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουνε για να γεμίσουνε το στομάχι και δεν έχουνε χρόνο για ιδεολογίες.
Θεωρία της πούτσας,ξέρω πάμπολους αναρχικούς,συριζαίους κ κνίτες που κ δουλεύουν κ σπουδάζουν κ από ιδεολογία άπειρα...

Πλουσιόπαιδο μέχρι σήμερα κανένα.....ορισμένους στην δαπ μόνο κ στην πασπ με έτοιμη στρωμένη δουλίτσα.

Επισκέπτης
Aρχισες το φακέλωμα βλέπω... Συνήθης τακτική σας.
Καλα ρε παιχτουρια της δεκσας,γιατι χαλιεστε τοσο δηλαδη?Αφου δημοσια ειναι γραμμενα,να ΜΗΝ σας τσεκαρουμε?Δεν ειναι καν παρανομο.
Αλλα θα μου πεις,ουτε το να τραγουδαγε ο καβατζωμενος μεσοαστος το γιατι χαιρεται ο κοσμος και  χαμογελαει πατερα δημοσια ητανε παρανομο απο  το '74 και δωθε,παρολα αυτα χαλιοτανε να το βγαλει στη φορα το τι ειναι και σε τι θεο πιστευει.Η,πιο σωστα ηταν ΚΟΤΑΡΑ.
Σωστο κι αυτο.
Χαμαλικι παντως δεν δουλεψες.Ουτε εχεις ακρη με οποιον δουλεψε.Σιγουρο αυτο.
Το ιδιο και για ντελιβερυ,μοιρασμα φυλλαδιων και αλλα τετοια που περιγραφει το blog.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom