Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι σε οργανώσεις "ένοπλης λαϊκή βίας" και "αντάρτικου πόλης" αυτοπροσδιορίζονται διαχρονικά - μετά το '74 - είτε ώς αριστεροί είτε ώς αντιεξουσιαστές αναρχικοί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Κύριος πολιτικός εκφραστής και τον μέν και τον δε στις μέρες μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ άπαντες οι δράστες απόλαυσαν μεταπολιτευτικά της ΠΛΗΡΟΥΣ ιδεολογικής κάλυψης της εγχώριας αριστερής διανόησης και δημοσιογραφίας.
ανυπαρκτοι ειναι οι συγκεκριμενοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακόμη ένα υποπροιόν της Ψυτάλλειας ομιλεί περί του γεγονότος της Πάρου και για τον φόνο του ατυχου ταξιτζή

Ξεκινάω να γράφω επ' αφορμής της πρόσφατης στοχοποίησης μου απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ως συνεργό σε δολοφονία ενός ρουφιάνου κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στην Πάρο. Ο βασικός λόγος που γράφω είναι για να σπάσω το μονοπώλιο του λόγου της εξουσίας, τουλάχιστον γύρω απ' το πρόσωπό μου και τις επιλογές μου.

................................

Και τέλος, τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους αναρχικούς,μαχητές και ανυπότακτους κρατούμενος όπως και στους φυγάδες συντρόφους ανά τον κόσμο.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Για την επανάσταση και την αναρχία

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Απ' την άγνωστη κρυψώνα μου

Γιάννης Μιχαηλίδης

που θα πας μουνόπανο.. θα σε βρούμε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ακόμη ένα υποπροιόν της Ψυτάλλειας ομιλεί περί του γεγονότος της Πάρου και για τον φόνο του ατυχου ταξιτζή

Ξεκινάω να γράφω επ' αφορμής της πρόσφατης στοχοποίησης μου απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ως συνεργό σε δολοφονία ενός ρουφιάνου κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στην Πάρο. Ο βασικός λόγος που γράφω είναι για να σπάσω το μονοπώλιο του λόγου της εξουσίας, τουλάχιστον γύρω απ' το πρόσωπό μου και τις επιλογές μου.

................................

Και τέλος, τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους αναρχικούς,μαχητές και ανυπότακτους κρατούμενος όπως και στους φυγάδες συντρόφους ανά τον κόσμο.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Για την επανάσταση και την αναρχία

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Απ' την άγνωστη κρυψώνα μου

Γιάννης Μιχαηλίδης

που θα πας μουνόπανο.. θα σε βρούμε...
To χεις ξεπατικώσει το indy γεροτράμυ...ούτε ανάρχας να'σουν.

Καημένε..... :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Απ' την άγνωστη κρυψώνα μου..
εχω ανεβασει κριτικη για την μανα του
πουστρακο των πυρηνων της κλανιας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αθήνα
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Λαμία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του 30χρονου δράστη της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, Τάσου Θεοφίλου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την ανάλυση κλήσεων διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος αντιεξουσιαστής, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ληστεία στην Πάρο και την επιστροφή του στην Αθήνα, διέμεινε για δύο ημέρες στην περιοχή της Λαμίας.

Έτσι γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του μέρους όπου διέμεινε, μήπως εκεί βρίσκονται όπλα και χρήματα από την ληστεία στην Πάρο. Η έρευνα επεκτείνεται μέχρι και το Καρπενήσι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί οτιδήποτε.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ, «στην πόλη της Λαμίας και στις γύρω περιοχές υπάρχει ένας εξαιρετικά μικρός πυρήνας αντιεξουσιαστών -περίπου 10 άτομα-, αλλά ο δράστης δεν φαίνεται να έχει φιλοξενηθεί από αυτούς».

Οι συνεργοί

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ συγκεντρώνει στοιχεία για την ταυτότητα των συνεργών του 30χρονου. Για αυτόν τον λόγο επανεξετάζεται ο τρόπος άφιξης και αναχώρησης του Θεοφίλου με το πλοίο της γραμμής από την Πάρο, οι κλήσεις των τηλεφώνων του και άλλα δεδομένα.

Επιπλέον έχει σταλεί επείγον σήμα σε αστυνομικές υπηρεσίες στην περιφέρεια για να υπάρξει ενημέρωση αν οι φιγούρες των ληστών της Πάρου εικονίζονται και σε άλλα βίντεο ληστειών τραπεζών.

Με βάση αυτούς τους φακέλους η ΕΛΑΣ διερευνά άτομα, για τα οποία έχουν ήδη υπάρξει στοιχεία ότι είχαν συμπληρωματικό ρόλο στην δράση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Προχωρούν ακόμη σε αναλύσεις κλήσεων του τηλεφώνου του Τάσου Θεοφίλου, προκειμένου να εντοπισθεί με ποιους συνομιλούσε πριν και κυρίως μετά την ληστεία της Πάρου, ενώ έρευνα γίνεται και για άλλους αντιεξουσιαστές στην συμπρωτεύουσα.

Παράλληλα, εξετάζονται οι φάκελοι άλλων επιθέσεων από ομάδες αντάρτικου πόλης που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, όπως η απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης στο μετρό της Αθήνας τον Φεβρουάριο, αλλά και ενέργειες που έχουν αποδοθεί στις οργανώσεις «Μηδενική Ανοχή», «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές» και άλλες.

Newsroom ΔΟΛ
φτωχαδακι και αυτος τυπε :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ανυπαρκτοι ειναι οι συγκεκριμενοι

Και να φανταστείς ότι το σύνθημα του φοιτητικού βραχίονα της "άλλης" αριστεράς ... εκείνης που έτρωγε ξύλο και πλήρωνε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ιδεολογία της με αποκλεισμούς και ξερονήσια 50 χρόνια πρίν ήταν το "πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα" ...

Τσογλάνια του κερατά, ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής με τα λεφτά του μπαμπάκα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και να φανταστείς ότι το σύνθημα του φοιτητικού βραχίονα της "άλλης" αριστεράς ... εκείνης που έτρωγε ξύλο και πλήρωνε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ιδεολογία της με αποκλεισμούς και ξερονήσια 50 χρόνια πρίν ήταν το "πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα" ...

Τσογλάνια του κερατά, ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής με τα λεφτά του μπαμπάκα.
Ποιας ''άλλης'' αριστεράς,της κνε ήταν κ είναι το συνθηματάκι. :idiot: :uglystupid:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ποιας ''άλλης'' αριστεράς,της κνε ήταν κ είναι το συνθηματάκι. :idiot: :uglystupid:

Ναι έ!?

Εννοώ της αριστεράς που πλήρωνε για όσα έλεγε ... και που δεν πούλαγε τσάμπα μαγκιές σε αμφιθέατρα και δρόμους.

Το τσουλάκι του βίντεο θα είχε φάει διαγραφή και μόνον για την δήλωση "δικαίωμα μου είναι να μαι 7 χρόνια φοιτήτρια" από την αριστερά του "τότε".

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι έ!?

Εννοώ της αριστεράς που πλήρωνε για όσα έλεγε ... και που δεν πούλαγε τσάμπα μαγκιές σε αμφιθέατρα και δρόμους.

Το τσουλάκι του βίντεο θα είχε φάει διαγραφή και μόνον για την δήλωση "δικαίωμα μου είναι να μαι 7 χρόνια φοιτήτρια" από την αριστερά του "τότε".
Πολύ κάψα πάντως για το ''τσουλάκι''....πολύ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...όμοια με αυτή των σχολιαστών κάτωθεν του βίντεο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
ρε πζ να σε ρωτήσω κατι θέλω, έχεις ανέβει τώρα τελευταία σε ζυγαριά ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
για μένα η ένοπλη πολιτική βία δεν έχει χρώμα. Η άκρα αριστερά και η άκρα δεξιά ενώνονται και είναι ουσιαστικά το ίδιο. Απλα οι πρώτοι αυτοβαπτίζονται ως επαναστάτες ενω τους δεύτερους προσπαθούν να μας πείσουν οτι να τους αποκαλούμε δυνάστες.

Οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι σε οργανώσεις "ένοπλης λαϊκή βίας" και "αντάρτικου πόλης" αυτοπροσδιορίζονται διαχρονικά - μετά το '74 - είτε ώς αριστεροί είτε ώς αντιεξουσιαστές αναρχικοί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Κύριος πολιτικός εκφραστής και τον μέν και τον δε στις μέρες μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ άπαντες οι δράστες απόλαυσαν μεταπολιτευτικά της ΠΛΗΡΟΥΣ ιδεολογικής κάλυψης της εγχώριας αριστερής διανόησης και δημοσιογραφίας.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνεται όσοι υποστηρίζεται το ένα "άκρο" ή το άλλο. Και τα δύο άκρα πολιτικής βίας παίζουν ρόλο καθαρά υπερ του συστήματος. Ο βασικός εχθρός της κοινωνίας είναι η φιλελεύθερη ολιγαρχία που μας κυβερνά μέσα σε ένα δήθεν δημοκρατικό πολίτευμα. Όσο τα άκρα χτυπιούνται μεταξύ τους ή "χτυπούν" το σύστημα τόσο περισσότερο νομιμοποιούν την ύπαρξη της ολιγαρχίας στα μάτια του λαού που φοβάται τα άκρα.

Για παράδειγμα. Όσο εσείς χτυπιέστε εδώ μέσα για την άποψή σας και τα πιστεύω σας για τον συλληφθέντα στην Πάρο, ο Στουρνάρας υπέγραψε «Συμφωνία Συμβιβασμού» με τη Siemens.

Με 200εκ. ευρώ και 100 υποτροφίες η Siemens αγοράζει την αθωότητά της και το δικαίωμά της να έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Θα βρεθούν πολλοί που θα πουν μπράβο για την συμφωνία. Ξεχνούν όμως ότι η Siemens είναι μέλος της Ολιγαρχίας που μας κυβερνά και ότι αυτά τα λεφτά που θα "δώσει" τα έχει ήδη πάρει από τον Έλληνα φορολογούμενο πολλές δεκαετίες τώρα (τα πιο πρόσφατα σκάνδαλα εδώ).

Αυτή είναι η πραγματική βία και ο βιασμός του λαού με τις υπογραφές των ΠΑΣΟΚοΝΔ και την ανοχή των άκρων. Αν τα "άκρα" νοιαζόντουσαν για τον λαό θα έκαναν λαμπόγυαλο (όχι σήμερα, χρόνια τώρα) τα γραφεία/εργοστάσια/εγκαταστάσεις της Siemens και κάθε Siemens. Αλλά που τολμούν.

Επισκέπτης
ΟΚ,και εγω σου λεω μιλωντας(καπως αυθαιρετα,ειναι αληθεια)εκ μερους του ενος ακρου οτι πρωτον το σκηνικο στην Παρο(ειτε αληθεουν οι κατηγοριες,ειτε οχι)ανοιγει ξανα μεσα στο ημετερο ακρο μια κλασσικη συζητηση(που δεν θα γινει εδω ομως)και δευτερον δεν ειμαστε το ιππικο που θα καθαρισει για τον"μεσαιο χωρο"-απο τη σκοπια του οποιου σαφεστατα μιλας-οποτε αυτος ο"μεσαιος χωρος"νομιζει οτι πρεπει να καθαρισουμε,πολυ περισσοτερο δεν προκειται να γινει κατι τετοιο σε συνεργασια με το αλλο ακρο.

Αυτα.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ποτέ δεν πρότεινα τα άκρα να γίνουν το ιππικό για να καθαρίσουν κανένα χώρο (μεσαίο ή ακραίο) - εκτός αν θεωρείς τις Siemens ως μεσαίο χώρο (αυτές είπα ότι είναι ο πραγματικός εχθρός της κοινωνίας).

Επισκέπτης
Ποτέ δεν πρότεινα τα άκρα να γίνουν το ιππικό για να καθαρίσουν κανένα χώρο (μεσαίο ή ακραίο) - εκτός αν θεωρείς τις Siemens ως μεσαίο χώρο (αυτές είπα ότι είναι ο πραγματικός εχθρός της κοινωνίας).
Δεν εγραψα οτι το ζητημα της Siemens ειναι δευτερευον η αναξιο λογου.

Οσο για την Siemems,και την καθε Siemens,δεν ειναι ακριβως εχθρος της κοινωνιας,ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ενος κομματιου της κοινωνιας για να παταει στον σβερκο ενα αλλο,πολυ μεγαλυτερο,κομματι της κοινωνιας-γιατι δεν ειμαστε ολοι ισα κι ομοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom