Νέα

Ἀναρχοκομμουνιστὴς ὁ συλληφθεὶς διὰ τὴν ληστείαν μετὰ φόνου εἰς Πάρον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρία της πούτσας,ξέρω πάμπολους αναρχικούς,συριζαίους κ κνίτες που κ δουλεύουν κ σπουδάζουν κ από ιδεολογία άπειρα...

Πλουσιόπαιδο μέχρι σήμερα κανένα.....ορισμένους στην δαπ μόνο κ στην πασπ με έτοιμη στρωμένη δουλίτσα.
Αναρχικός και δουλεύει????? Μούφα αναρχικός θα είναι. Το ότι σπουδάζουν δεν μου λεει κάτι. Με τα λεφτά του μπαμπά το κάνουν άλλωστε. Και εγω αμα σπούδαζα Τσε Γκεβάρα το παιζα. Μετά είδα του κώλου μου την τρύπα.
Για ανάτρεξε λίγο στις εφημερίδες να δεις μερικά μπουμπούκια που έχουνε πιάσει κατα καιρούς απο τι οικογένειες είναι και μετά μίλα. Εγω γι αυτούς μιλάω. Τους παραβατικούς. Όχι για την ανηψιά μου που το παιζει Παπαρήγα στο πανεπιστήμιο και τις στέλνει το 1500αρι ο πατέρας της το μήνα.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε παιχτουρια της δεκσας,γιατι χαλιεστε τοσο δηλαδη?Αφου δημοσια ειναι γραμμενα,να ΜΗΝ σας τσεκαρουμε?Δεν ειναι καν παρανομο.
Αλλα θα μου πεις,ουτε το να τραγουδαγε ο καβατζωμενος μεσοαστος το γιατι χαιρεται ο κοσμος και  χαμογελαει πατερα δημοσια ητανε παρανομο απο  το '74 και δωθε,παρολα αυτα χαλιοτανε να το βγαλει στη φορα το τι ειναι και σε τι θεο πιστευει.Η,πιο σωστα ηταν ΚΟΤΑΡΑ.
Σωστο κι αυτο.Χαμαλικι παντως δεν δουλεψες.Ουτε εχεις ακρη με οποιον δουλεψε.Σιγουρο αυτο.
Το ιδιο και για ντελιβερυ,μοιρασμα φυλλαδιων και αλλα τετοια που περιγραφει το blog.
Το ότι με χαραχτήρισες δεξιο απο 1-2 μου ποστ δείχνει την κατάντια σου κακομοίρη. Το αν εχω δουλέψει χαμαλίκι όπως λες ασε με να το ξέρω μόνος μου. Και όταν σου λέω ότι ψάχνω μεροκάματα γύρω γύρω είσαι το λιγότερο γελοίος για να λες ότι δεν έχω δουλέψει χαμαλίκι.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΑΜΑΛΙΚΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ ΣΟΛΩΜΟΥΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

Επισκέπτης
Το ότι με χαραχτήρισες δεξιο απο 1-2 μου ποστ δείχνει την κατάντια σου κακομοίρη.
Γιατι,ειναι ντροπη να ειναι κανεις δεκσος?
Aρχισες το φακέλωμα βλέπω... Συνήθης τακτική σας.
Τακτικη"ΜΑΣ"?Ποιανωνε ρε παιχτη?Και εναντι ποιανωνε?
Ασε που ακομη να δω καποιον να αντιγραφει πακετο τους πορδοσαλτοπασχισμους περι ανιψιων που το παιζουν παπαρηγα και το λουρι της μανας που να μην ειναι δεκσος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αναρχικός και δουλεύει????? Μούφα αναρχικός θα είναι. Το ότι σπουδάζουν δεν μου λεει κάτι. Με τα λεφτά του μπαμπά το κάνουν άλλωστε. Και εγω αμα σπούδαζα Τσε Γκεβάρα το παιζα. Μετά είδα του κώλου μου την τρύπα.
Για ανάτρεξε λίγο στις εφημερίδες να δεις μερικά μπουμπούκια που έχουνε πιάσει κατα καιρούς απο τι οικογένειες είναι και μετά μίλα. Εγω γι αυτούς μιλάω. Τους παραβατικούς. Όχι για την ανηψιά μου που το παιζει Παπαρήγα στο πανεπιστήμιο και τις στέλνει το 1500αρι ο πατέρας της το μήνα.
Ήθελα να ξέρα που είναι όλα αυτά τα πλουσιόπαιδα ρε γμτ που ΕΝΑ δεν έχω γνωρίσει τόσα χρόνια...όχι τίποτα άλλο να την πέσω κ γω σε καμία πλούσια αναρχικιά να κάμω την τύχη μου.....

Μάθατε μια καραμέλα κ την πιπιλάτε επειδή έτυχε σε μια-δυο περιπτώσεις κ αν.... :jerking: :jerking: :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Ο αλέξης που εκτέλεσε ο αστυνομικός ήταν πλουσιόπαιδο...

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
"ο αναρχικος" δεν παραδεχεται οτι εκανε την λιστεια και οτι σκοτωσε ανθρωπο  :grin:  αυτα ειναι τα αρχιδια που κουβαλανε αυτα τα παιδακια... χτυπαν κ τρεχουν κ οταν τους πιασεις βαζουν τα κλαματα σαν πουτανακια και φωναζουν τον μπαμπακα τους..

δεν γινεσαι αναρχικος ουτε απο την τβ ουτε με κλοπες και φονους.  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αναρχικός γίνεσε όταν φοράς την φανέλα του τσε γκεβάρα

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο αλέξης που εκτέλεσε ο αστυνομικός ήταν πλουσιόπαιδο...
Ρε δεν είχε κάνει τίποτα το παιδάκι. Εγω μιλάω για τα άλλα τα τσογλάνια. Που ληστεύουνε, σκοτώνουνε και βάζουνε βομβες.
Δεν μιλάω ουτε για αριστερούς, ούτε για αναρχικούς. Μιλάω για υποκείμενα σαν τον άλλον που ληστεύει και σκοτώνει λόγω ιδεολογίας.
Που ίσως τυγχάνει να είναι αριστεροί ή αναρχικοί. Μπορεί να είναι και χρυσαυγίτες όμως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Γιατί ρε φίλε ποιά η διαφορά ο τύπος πήγε και τον καθάρισε τον πιτσιρικά..στην λέξη κάνεισ την διαφορά ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Kαι κάπου εδώ έφτασε η ώρα να θυμηθούμε κ τους νεκρούς της μααρφίν νομίζω....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αλήθεια το κοπρόσκυλο που θα βρεί το χρήμα να πλερώσει τον Φυτράκη??

φαντάζομαι έχει κρυφή ακούμπα από προηγούμενες "απαλλοτριώσεις" ή θα τα δώσουν οι γονείς του (ταλαίπωροι άνθρωποι)...

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

φαντάζομαι έχει κρυφή ακούμπα από προηγούμενες "απαλλοτριώσεις" ή θα τα δώσουν οι γονείς του (ταλαίπωροι άνθρωποι)...
Θα τον πληρώσει σε σολωμούς  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Θα πληρώσει η Δούρου κ ο Στρατούλης που είναι κολλητάρια στο fb.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Δεν σε καταλαβαίνω  :think:

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι,ειναι ντροπη να ειναι κανεις δεκσος?
Oχι. Αλλά επειδή δεν είμαι, δεν θέλω και να με χαραχτηρίζεις έτσι, επειδή σου κάπνισε.
Τακτικη"ΜΑΣ"?Ποιανωνε ρε παιχτη?Και εναντι ποιανωνε?
Των αριστεροδεξιο φαστιστών, έναντι στους υπόλοιπους που τυγχάνει να μην συμφωνούν μαζί τους.

Ασε που ακομη να δω καποιον να αντιγραφει πακετο τους πορδοσαλτοπασχισμους περι ανιψιων που το παιζουν παπαρηγα και το λουρι της μανας που να μην ειναι δεκσος.
Είδες έμενα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η ένοπλη πολιτική βία στην Ελλάδα είχε ένα και ΜΟΝΟΝ χρώμα μεταπολιτευτικά: ΚΟΚΚΙΝΟ ...

για μένα η ένοπλη πολιτική βία δεν έχει χρώμα. Η άκρα αριστερά και η άκρα δεξιά ενώνονται και είναι ουσιαστικά το ίδιο. Απλα οι πρώτοι αυτοβαπτίζονται ως επαναστάτες ενω τους δεύτερους προσπαθούν να μας πείσουν οτι να τους αποκαλούμε δυνάστες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
για μένα η ένοπλη πολιτική βία δεν έχει χρώμα. Η άκρα αριστερά και η άκρα δεξιά ενώνονται και είναι ουσιαστικά το ίδιο. Απλα οι πρώτοι αυτοβαπτίζονται ως επαναστάτες ενω τους δεύτερους προσπαθούν να μας πείσουν οτι να τους αποκαλούμε δυνάστες.

Οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι σε οργανώσεις "ένοπλης λαϊκή βίας" και "αντάρτικου πόλης" αυτοπροσδιορίζονται διαχρονικά - μετά το '74 - είτε ώς αριστεροί είτε ώς αντιεξουσιαστές αναρχικοί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Κύριος πολιτικός εκφραστής και τον μέν και τον δε στις μέρες μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ άπαντες οι δράστες απόλαυσαν μεταπολιτευτικά της ΠΛΗΡΟΥΣ ιδεολογικής κάλυψης της εγχώριας αριστερής διανόησης και δημοσιογραφίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom