pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Kάθε σκάρτο προιόν μπορεί να πουλήσει με λίγη καλή διεφήμιση εεεε;;;βασικα βλημα εισαι....
αλλο πως θα σε πλασαριζα ....
Kάθε σκάρτο προιόν μπορεί να πουλήσει με λίγη καλή διεφήμιση εεεε;;;βασικα βλημα εισαι....
αλλο πως θα σε πλασαριζα ....
Έχετε πειστεί φαντάζομαι ότι η Λουκ είναι πραγματικά γυναίκα!!!
δες τον Παπαβλημα να καταλαβειςΤι διαφορα εχει τυπε ο ευρωπαιος απο τον σκετο κομμουνιστη?
Οι ευρωπαίοι κομμουνιστές είναι οπορτουνιστές,δηλαδή έχουνε ξεφύγει από τα ιερά πιστεύω του κομμουνισμού,δηλαδή είναι όργανα δεύτερης γραμμής του συστήματος.Τι διαφορα εχει τυπε ο ευρωπαιος απο τον σκετο κομμουνιστη?
μπα....Kάθε σκάρτο προιόν μπορεί να πουλήσει με λίγη καλή διεφήμιση εεεε;;;
Εμένα που με κατατάσεις δεν έχω καταλάβει....δες τον Παπαβλημα να καταλαβεις
Μεταξυ μας τυπε και η πλειοψηφεια των Ελληνων Κομμουνιστων ειναι ταγμενοι στα ιερα π[ιστευω του Κομμουνισμου μεχρι να διοριστουν στο Δημοσιο...Οι ευρωπαίοι κομμουνιστές είναι οπορτουνιστές,δηλαδή έχουνε ξεφύγει από τα ιερά πιστεύω του κομμουνισμού,δηλαδή είναι όργανα δεύτερης γραμμής του συστήματος.
στους προδοτες δοσιλογους που σε μαχαιρωνουνε πισωπλαταΕμένα που με κατατάσεις δεν έχω καταλάβει....
Εκτός από τα βλήματα!!!
Μεταξύ μας ναι αλλά ας μην το λέμε παρα έξω...Μεταξυ μας τυπε και η πλειοψηφεια των Ελληνων Κομμουνιστων ειναι ταγμενοι στα ιερα πιστευω του Κομμουνισμου μεχρι να διοριστουν στο Δημοσιο...
Οι ευρωπαίοι κομμουνιστές είναι οπορτουνιστές,δηλαδή έχουνε ξεφύγει από τα ιερά πιστεύω του κομμουνισμού,δηλαδή είναι όργανα δεύτερης γραμμής του συστήματος.
Συγγνώμη αλλά οι επιλογές ήταν:στους προδοτες δοσιλογους που σε μαχαιρωνουνε πισωπλατα
το ιδιο ειναιΣυγγνώμη αλλά οι επιλογές ήταν:
Ευρωπαίος κομμουνιστής ή κομμουνιστής!!!
Ρώτησες απάντησα.!!!Σταλινας....
Ετσι τυπε, διοριζομαστε στις ΔΕΚΟ και τις λοιπες Υπηρεσιες για να καβατζωσουμε σημαντικα ποστα και να μπορεσουμε να τα καταργησουμε ολα μετα ωστε να ειναι ευκολοτερη η μεταβαση στην αταξικη κοινωνια...Μεταξύ μας ναι αλλά ας μην το λέμε παρα έξω...
Πάντως κ αυτό κομμουνιστική συνήθεια είναι=κρατικός ισχυρός μηχανισμός...
Επίσης: ''κάνουμε ότι δουλεύουμε κ το κράτος κάνει ότι μας πλερώνει''!!!
Γεια σου σύντροφε!!!Ετσι τυπε, διοριζομαστε στις ΔΕΚΟ και τις λοιπες Υπηρεσιες για να καβατζωσουμε σημαντικα ποστα και να μπορεσουμε να τα καταργησουμε ολα μετα ωστε να ειναι ευκολοτερη η μεταβαση στην αταξικη κοινωνια...
Γεια σου σύντροφες!!!
Έκανες μαλακία όμως που αποκάλυψες το σχέδιο έτσι φόρα παρτίδα,έχει πολλούς ταξικούς οχθρούς εδώ!!!
Αν είναι για σήμερα πες να μην πάω για ύπνο σύντροφε!!!Αραξε συντροφε και ειναι μετρημενα τα ψωμια τους!!!Περασα απο Περισσο και η Αλεκα αρχισε ηδη την διανομη των οπλων
Προοριζομαι για Καπετανιος Στερεας Ελλαδας τυπε, γιαυτο τα μαθαινω 1ος!!!Αν είναι για σήμερα πες να μην πάω για ύπνο!!!
Εμένα πάντως δεν μου ήρθε ενημέρωση ακόμα!!!
:o :o :o :oΠροοριζομαι για Καπετανιος Στερεας Ελλαδας τυπε, γιαυτο τα μαθαινω 1ος!!!
Πεσε για υπνο να ξεκουραστεις, μετα την πτωση του Κανταφι ερχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!!