Νέα

Νάντια Μπουλέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 813
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι διαφορα εχει τυπε ο ευρωπαιος απο τον σκετο κομμουνιστη?  :cheesy:
Οι ευρωπαίοι κομμουνιστές είναι οπορτουνιστές,δηλαδή έχουνε ξεφύγει από τα ιερά πιστεύω του κομμουνισμού,δηλαδή είναι όργανα δεύτερης γραμμής του συστήματος.

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
911
Πόντοι
86
Οι ευρωπαίοι κομμουνιστές είναι οπορτουνιστές,δηλαδή έχουνε ξεφύγει από τα ιερά πιστεύω του κομμουνισμού,δηλαδή είναι όργανα δεύτερης γραμμής του συστήματος.
Μεταξυ μας τυπε και η πλειοψηφεια των Ελληνων Κομμουνιστων ειναι ταγμενοι στα ιερα π[ιστευω του Κομμουνισμου μεχρι να διοριστουν στο Δημοσιο... :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μεταξυ μας τυπε και η πλειοψηφεια των Ελληνων Κομμουνιστων ειναι ταγμενοι στα ιερα πιστευω του Κομμουνισμου μεχρι να διοριστουν στο Δημοσιο... :rockon: :rockon: :rockon:
Μεταξύ μας ναι αλλά ας μην το λέμε παρα έξω... :grin:

Πάντως κ αυτό κομμουνιστική συνήθεια είναι=κρατικός ισχυρός μηχανισμός... :cheesy:

Επίσης: ''κάνουμε ότι δουλεύουμε κ το κράτος κάνει ότι μας πλερώνει''!!! :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16

Σταλινας.... :2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
911
Πόντοι
86
Μεταξύ μας ναι αλλά ας μην το λέμε παρα έξω... :grin:

Πάντως κ αυτό κομμουνιστική συνήθεια είναι=κρατικός ισχυρός μηχανισμός... :cheesy:

Επίσης: ''κάνουμε ότι δουλεύουμε κ το κράτος κάνει ότι μας πλερώνει''!!! :2funny:
Ετσι τυπε, διοριζομαστε στις ΔΕΚΟ και τις λοιπες Υπηρεσιες για να καβατζωσουμε σημαντικα ποστα και να μπορεσουμε να τα καταργησουμε ολα μετα ωστε να ειναι ευκολοτερη η μεταβαση στην αταξικη κοινωνια... :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ετσι τυπε, διοριζομαστε στις ΔΕΚΟ και τις λοιπες Υπηρεσιες για να καβατζωσουμε σημαντικα ποστα και να μπορεσουμε να τα καταργησουμε ολα μετα ωστε να ειναι ευκολοτερη η μεταβαση στην αταξικη κοινωνια... :rockon: :rockon:
Γεια σου σύντροφε!!! :sunglasses:

Έκανες μαλακία όμως που αποκάλυψες το σχέδιο έτσι φόρα παρτίδα,έχει πολλούς ταξικούς οχθρούς εδώ!!! :P

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
911
Πόντοι
86
Γεια σου σύντροφες!!! :sunglasses:

Έκανες μαλακία όμως που αποκάλυψες το σχέδιο έτσι φόρα παρτίδα,έχει πολλούς ταξικούς οχθρούς εδώ!!! :P

Αραξε συντροφε και ειναι μετρημενα τα ψωμια τους!!!Περασα απο Περισσο και η Αλεκα αρχισε ηδη την διανομη των οπλων  :2funny:  :2funny:  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αραξε συντροφε και ειναι μετρημενα τα ψωμια τους!!!Περασα απο Περισσο και η Αλεκα αρχισε ηδη την διανομη των οπλων  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αν είναι για σήμερα πες να μην πάω για ύπνο σύντροφε!!! :sunglasses:

Εμένα πάντως δεν μου ήρθε ενημέρωση ακόμα σύντροφε!!! :rolleyes:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
911
Πόντοι
86
Αν είναι για σήμερα πες να μην πάω για ύπνο!!! :sunglasses:

Εμένα πάντως δεν μου ήρθε ενημέρωση ακόμα!!! :rolleyes:
Προοριζομαι για Καπετανιος Στερεας Ελλαδας τυπε, γιαυτο τα μαθαινω 1ος!!!

Πεσε για υπνο να ξεκουραστεις, μετα την πτωση του Κανταφι ερχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!! :P :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προοριζομαι για Καπετανιος Στερεας Ελλαδας τυπε, γιαυτο τα μαθαινω 1ος!!!

Πεσε για υπνο να ξεκουραστεις, μετα την πτωση του Κανταφι ερχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!! :P :P
:o :o :o :o

Τιμή μου να γνωρίζω έναν αξιοματούχο σύντροφο!!! :sunglasses:

Πέφτω για ύπνο σύντροφε να'μαι ξεκούραστος για την ταξικηη επανάσταση... :sunglasses:

Τα σέβη μου,venceremos!!! :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να ρωτήσω κ κάτι άσχετο: