pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Bρήκαμε κ σε ποιον άλλον μοιάζει η κοπελια!!!Το duck image έχει παρέλθει ανεπιστρπετί (ευτυχώς) !
Bρήκαμε κ σε ποιον άλλον μοιάζει η κοπελια!!!Το duck image έχει παρέλθει ανεπιστρπετί (ευτυχώς) !
αφου δεν ψοφησε απο ντρογκες ο μουστενης..υπαρχουν....
δυστυχως δε περασε....μπες φεις μπουκ εδω να δεις τι κυκλοφορει...
Next Top Female Model
θα της το πω οτι το ειπες εσυ τυπε
Στην αρχή έκανες κάποια μαλακία κ δεν φάνηκε η φωτογραφία οπότε λέω όπα ανέβασε δικιά της κ φόρεσα τα γυαλιά ηλίου τζάμπα!!!
δυστυχως δε περασε....μπες φεις μπουκ εδω να δεις τι κυκλοφορει...
Next Top Female Model
ατυχος ειναι στην επιτυχια γιατι δεν την ειδε ποτε απο κοντα....
απο 600 φωτο ζητημα να υπαρχουν 5 ανηλικες.εννοει σε οσες ειναι ενηλικες....τα 15χρονα εξαιρουνται....
Στην αρχή έκανες κάποια μαλακία κ δεν φάνηκε η φωτογραφία οπότε λέω όπα ανέβασε δικιά της κ φόρεσα τα γυαλιά ηλίου τζάμπα!!!
Δεν έχω φειςμπουκ μάνα μου.
Αλλά για να το λες το πιστεύω. Τουλάχιστον έχει ψιλομειωθεί.
Μην παραλείψεις.
Μην παραλείψεις.
Καλά το παραγάμησες κι εσύ.
Για τους megadeth μιλάμε.
Τους γουστάρεις δεν τους γουστάρεις δεν μπορείς να πεις ότι δεν έκαναn επιτυχία και μάλιστα πολύ μεγάλη.
End of spam.
κοιτα στις αρχες της δεκαετιας του 90 ειχε επιτυχιες και μεγαλες.ειδικα με το Countdown to Extinctionειναι κωλοφαρδος αυτος στην υγεια...ατυχος ειναι στην επιτυχια γιατι δεν την ειδε ποτε απο κοντα....
ξεπλυμα την ειπα.μη βαζεις λογια στο στομα μου.θα της πω και πως η Λουκ την ειπε μπαζο
Εεε ρε συ ντάξει ασχημούλα είναι η κοπέλα αλλά μην πάθει κ ψυχολογικό πια...κρίμα...θα της πω και πως η Λουκ την ειπε μπαζο
απο 600 φωτο ζητημα να υπαρχουν 5 ανηλικες.
Έχετε πειστεί φαντάζομαι ότι η Λουκ είναι πραγματικά γυναίκα!!!Για ολα εχεις μια απαντηση ε?
ναι.Για ολα εχεις μια απαντηση ε?
ε αφου δε σ'αρεσει τοτε να μη σου κανω πασα τη διδυμη αδελφη της που τρελλαινεται για Ευρωπαιους κουμουνιστες.....Εεε ρε συ ντάξει ασχημούλα είναι η κοπέλα αλλά μην πάθει κ ψυχολογικό πια...κρίμα...
Εγώ δεν είμαι ευρωπαίος κομμουνιστής....ε αφου δε σ'αρεσει τοτε να μη σου κανω πασα τη διδυμη αδελφη της που τρελλαινεται για Ευρωπαιους κουμουνιστες.....
βασικα βλημα εισαι....Εγώ δεν είμαι ευρωπαίος κομμουνιστής....
Εγώ είμαι [size=30pt]ΕΛΛΗΝΑΣ[/size] κομμουνιστής!!!
Εχεί τεράστια διαφορά φασιστάκι,οι άλλοι είναι οπορτουνιστές!!!
ε αφου δε σ'αρεσει τοτε να μη σου κανω πασα τη διδυμη αδελφη της που τρελλαινεται για Ευρωπαιους κουμουνιστες.....