TRANS SYLVI
Trans
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 26
αρχιδια δεν εχεις να μου τα πεις τετ α τετ αυτα μωρη λουλου και προσεχε γιατι αμα παω στη διοξη ηλεκτρονικου εγκληματος και σε βρω τη γαμησεςμια σφερα ειναι ενα τραβελι λιγοτερο
αρχιδια δεν εχεις να μου τα πεις τετ α τετ αυτα μωρη λουλου και προσεχε γιατι αμα παω στη διοξη ηλεκτρονικου εγκληματος και σε βρω τη γαμησεςμια σφερα ειναι ενα τραβελι λιγοτερο
βουλεσο το μωρη σε βαρεθηκα ασταδιαλαθα ακουσουν τα μαντατα σου γιατι σε τροει ο κολο σου θα μαθεις πιος ειναι η λουλου κε πιος θα βαλει πουτσα στο κολο του αλου πασταρδε
χαχαχα σουργελονα προσεχεις που ανιγεις τιν πορτα σου απο δω κε περα
Παντος και η Συλβη και η νασνυ είναι καλά κομμάτια εμφανισιακά, την νασνυ σκέφτομαι να την πάρω (μην αρχιζεις να βρίζεις, καλοπροερετα το λέω)χαχαχα σουργελο
τυπε γαμησες καμια καλη τελευταια να μας πεις?
τυπε γαμησες καμια καλη τελευταια να μας πεις?
[/quoteξεκηνα ν τ δικές σου μούτρο να μάθουμε κ μεις που δεν ασχολούμαστε
βατραχε ειμαι αγαμητος καιρο.....δεν βοηθας ομως, στο αλλο νημα τραβελια γενικη συζητηση που σε ρωτησα για μια με εγραψεςτυπε γαμησες καμια καλη τελευταια να μας πεις?
[/quoteξεκηνα ν τ δικές σου μούτρο να μάθουμε κ μεις που δεν ασχολούμαστε
Δουλειά είναι όταν καποιος έχει προσληφθει ή υπάρχουν χαρτιά για παροχή υπηρεσιών. .οτιδήποτε άλλο λέγεται αρπαχτή. ..όπως εσύ. ..ξεσκιζομαι στη δουλεια μωρη ζηλιαρα αντε βουλεσο τωρα
όλα είναι Μ τ πρόγραμμα μούτρο έτσι κ αλλιώς όλοι στην παρανομία είμαστε λίγο πολυ..τ θέμα είναι να περνάς καλαΔουλειά είναι όταν καποιος έχει προσληφθει ή υπάρχουν χαρτιά για παροχή υπηρεσιών. .οτιδήποτε άλλο λέγεται αρπαχτή. ..όπως εσύ. ..
βατραχε βοηθα τον λαο και πες μου γι αυτηνόλα είναι Μ τ πρόγραμμα μούτρο έτσι κ αλλιώς όλοι στην παρανομία είμαστε λίγο πολυ..τ θέμα είναι να περνάς καλα
δεν Μ ανοίγει τ λινκ Μαλων επειδή είμαι από κινητόβατραχε βοηθα τον λαο και πες μου γι αυτην
αυτηδεν Μ ανοίγει τ λινκ Μαλων επειδή είμαι από κινητό
Έχουν γραφτεί διάφορα. Ψάξε καλά και θα τα βρεις.
Δεν βρίσκω κάτιΈχουν γραφτεί διάφορα. Ψάξε καλά και θα τα βρεις.
αστο να πάει στο διάολο τότε..Δεν βρίσκω κάτι
Δεν βρίσκω κάτι
Ψάξε στα παρακάτω. Θα σου πάρει ώρες αλλά θα βρειςΔεν βρίσκω κάτι