Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάω με μια εκ των εξής:
kanesex.com
kanesex.com
kanesex.com
Πρώτη φορά θα πάω me trans, οπότε με ενδιαφέρει αν έχει κάποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία με κάποια από αυτές.
Ανοίγω νήμα γιατί στα Χανιά έρχονται τακτικά κάποιες, αλλά στα σχετικα νήματα δεν υπάρχει κάτι για trans.

ZIZEL Transsexual
Η Δίμετρη Γαζέλα Με Μήκος Ποδιών 1,05 Υψος 1,87 Πράσινα μάτια Ξανθά μαλλιά 75 Κιλά & Σώμα Fit Βρίσκεται Ξανά Στα Χανιά Σε Χώρο Εχέμυθο & Καθαρό Να Σου Προσφέρει Τις Υπηρεσίες της & Όμορφες Στιγμές Όπως Γνωρίζει Μόνο Αυτή... Τηλέφωνο Για Ραντεβού:690 899 1580 Καθημερινά Από 12:00 Μέχρι 19:00...

6992151931 για λίγες μέρες Χανιά
Μόλις έφτασε από τη Βραζιλία, μετά από πολύ καιρό, η πιο θηλυκή και όμορφη ξανθιά από την Χανιά επέστρεψε. Με εμένα δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις πρώτα, πληρώνεις μόνο αν είμαι πραγματικά αυτό που ψάχνεις. ενεργητικός και παθητικός (προτιμώ να είμαι ενεργός, αλλά είμαι πολύ καλός και...

6976891723 Call me ????☎️????
⭐️ Γεια σου αγάπη! Είμαι η Julie, Trans Luxe ???? Πολύ όμορφο, θηλυκό, ευγενικό, κομψό, πάντα καλοντυμένο, με δικό του στυλ ⭐️ Διαθέσιμα Incal και Outcall Μην μου ζητάτε να στείλω φωτογραφίες και βίντεο, Μπορώ απλώς να κάνω βιντεοκλήση για να επιβεβαιώσω ότι είμαι πραγματικά εγώ στις φωτογραφίες...

Πρώτη φορά θα πάω me trans, οπότε με ενδιαφέρει αν έχει κάποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία με κάποια από αυτές.
Ανοίγω νήμα γιατί στα Χανιά έρχονται τακτικά κάποιες, αλλά στα σχετικα νήματα δεν υπάρχει κάτι για trans.