Γιατί τι εγινεμουτρο εχε τ νου σου εκυ μεσα μπορει ν σ ξετρυπησουν χωρις να τ καταλαβεις αφου ν φανταστεις
εγω μια μερα τ μαζεψα αρων αρων κ δρομο για αγγηρας !!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηelga
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pestoras199
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
poutsarasss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2025
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
πάντως τοσοι αλλοι που πηγαν φιλε δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο...μηπως ηταν ιδέα σου ;μουτρο εχε τ νου σου εκυ μεσα μπορει ν σ ξετρυπησουν χωρις να τ καταλαβεις αφου ν φανταστεις
εγω μια μερα τ μαζεψα αρων αρων κ δρομο για αγγηρας !!!!!!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.286
- Πόντοι
- 4.510
Εγώ όσες φορές πήγα μια χαρά ήταν όλα
πάντως τοσοι αλλοι που πηγαν φιλε δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο...μηπως ηταν ιδέα σου ;
poutsarasss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2025
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
ετσι ειναι...μια χαρά ειναι η φαση εκει....με ποια "κοριτσια" έχεις παει φυλης 99 και ποια σου άρεσε περισσοτερο;Εγώ όσες φορές πήγα μια χαρά ήταν όλα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.286
- Πόντοι
- 4.510
Μακράν Χαρά το καλύτερο σεξετσι ειναι...μια χαρά ειναι η φαση εκει....με ποια "κοριτσια" έχεις παει φυλης 99 και ποια σου άρεσε περισσοτερο;
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.515
- Πόντοι
- 1.446
Πριν από λίγες μέρες έβαλε , με όνομα...δεν θυμάμαι και επίθετο "Cosovare" Μιλάμε για καμμένο λάστιχο όχι παίξε γέλασεΔηλαδη η helga ειναι εκει με το ονομα ζακλιν???για αυτο δεν εχει πλεον αγγελιες στο kanesex?
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.515
- Πόντοι
- 1.446
Παλιά πάντως δεν γάμαγε, είδε και απόειδε φαίνεται πως είμαστε όλοι ψωλαρπάχτρες και το έβαλε κανονικά στο μενού...ρε γαμωτο θελω να παω μαζι της γιατι εχει ψωλαρα..αλλα παω στοιχημα θα με κολλησει τα παντα.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 446
Αν υπάρχει κάποιος σίγουρα θα έχει αποβιώσει από ΣΜΝέχει γαμηθεί κανενας απο helga να μας πει γνωμη ?
δεν νομιζω...αν εισαι τοσο βρωμιαρα δεν θα την αφηναν καν σε στουντιο να δουλεψει..πιστευω.Αν υπάρχει κάποιος σίγουρα θα έχει αποβιώσει από ΣΜΝ
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.823
- Πόντοι
- 606
πιο στουντιο ρε μουτρο!!!!!εγω την γαμαγα παλια συναιχεια ηταν στα στανταρακια μου μουναρα τοτε απιστευτη καβλα ειχαμε επαφες καλες ..καλο παιδι
kavlwmenos_panta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
ναι ενώ οι αλλες οι τρανς ειναι πιο καθαρές...ολες οι τρανς ειναι ομάδα υψηλού κινδυνου για ΣΜΝ, οχι μονο η helga....τοσες βραζιλιάνες τρανς γαμιούνται ακάποτα και παίζει να κουβαλάνε περισσοτερα από τη helgaρε γαμωτο θελω να παω μαζι της γιατι εχει ψωλαρα..αλλα παω στοιχημα θα με κολλησει τα παντα.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.286
- Πόντοι
- 4.510
Θέλει προσοχή και μέτρα προστασίας με όλεςναι ενώ οι αλλες οι τρανς ειναι πιο καθαρές...ολες οι τρανς ειναι ομάδα υψηλού κινδυνου για ΣΜΝ, οχι μονο η helga....τοσες βραζιλιάνες τρανς γαμιούνται ακάποτα και παίζει να κουβαλάνε περισσοτερα από τη helga
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K