Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.763
- Πόντοι
- 2.816
Θέλει να σε ταισει κρέας μάλλονΓτ να με βρει με έχασε;;;;
Θέλει να σε ταισει κρέας μάλλονΓτ να με βρει με έχασε;;;;
Δεν τρώωΘέλει να σε ταισει κρέας μάλλον
Γαμαει καλά,να την δοκιμάσω???Η κοπέλα είναι ενεργή ακόμα;
Είναι λουκάνικο σόγιας αυτό.. το τρως κ νιώθεις ανάλαφραΔεν τρώω
Το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ε;Είναι λουκάνικο σόγιας αυτό.. το τρως κ νιώθεις ανάλαφρα
Την ειχα επισκευθει περυσι δυο-τρεις φορες. Ειναι οντως πολυ θυληκη και φαινεται καλο παιδι. Οι φωτο οντως την αδικουν (εως πολυ), στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο νοστιμη και συμπαθητικη. Κανει καλη κουβεντουλα (περι ανεμων και υδατων βεβαια) και σε κανει να νοιωθεις ανετα.Εχει καλο εργαλειο που το δουλευει μια χαρα, οπως επισης και ωραια πισω πορτα (εχω δοκιμασει και τα δυο). Ο χωρος της ειναι πολυ καθαρος, η ντουζιερα της επισης. Για μενα ειναι πολυ καλη περιπτωση και την συστηνω ανεπιφυλακτα!!
60 και εκατσα περιπου 40 λεπτα, αλλα πιστευω οτι τα ιδια θα χρεωσει για μια ωρα. Τιμη περυσινη.πόσο πάει το μαλλί ? Για μια ώρα την πήρες?
Τύπε κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσεις για να μάθεις.. εσείς οι βιγκαν τρώτε αμασιτες τις μαλακίες που σας πασάρουν.. οπότε αν φας λουκάνικο σόγιας ( εσύ ξέρεις πως θα το φας ) θα νιώσεις ανάλαφρα ( επειδή είναι σόγιας, κ δεν θα σου πέσει βαρύ ή χοντρό ότι διαλέξεις..)Το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ε;
Καλησπέρα γράφω πρώτη φορά εδώ και η Νεφέλη είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στην κατηγορία της και από τα καλύτερα παιδιά που έχω συναντήσει κορίτσια και Trans.χαιρετισμούς προς όλες τις κατευθύνσεις… γνωρίζει τελικά κάποιος-α, αν η εν λόγω φίλη είναι διαθέσιμη για επικοινωνία…; κι εγώ κάλεσα κάποιες φορές και δεν είχα απάντηση… προφανώς και μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά ρωτώντας πας στην πόλη… ή και αλλού…
Δε μας λες όμως , ,, γνωρίζεις αν θα επανέλθει?Καλησπέρα γράφω πρώτη φορά εδώ και η Νεφέλη είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στην κατηγορία της και από τα καλύτερα παιδιά που έχω συναντήσει κορίτσια και Trans.
Νεφέλη θα τα πούμε σύντομα.
Θενξ για την απάντηση…Καλησπέρα γράφω πρώτη φορά εδώ και η Νεφέλη είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στην κατηγορία της και από τα καλύτερα παιδιά που έχω συναντήσει κορίτσια και Trans.
Νεφέλη θα τα πούμε σύντομα.
αν δεν βλέπεις αγγελία της καταλαβαίνεις πιστεύω ότι δεν είναι διαθέσιμη, είτε γιατί είναι διακοπές είτε γιατί απλά δεν θέλειΤι γίνεται με Νεφέλη? Κάλεσα την τελευταία εβδομάδα καθημερινά και δεν ανταποκρίνεται, έχει πάει κανείς πρόσφατα ή έχουμε άλλη ενημέρωση;
ή είτε γιατί απέκτησε σταθερή πελατεία και είναι κομπλέ με αυτή.αν δεν βλέπεις αγγελία της καταλαβαίνεις πιστεύω ότι δεν είναι διαθέσιμη, είτε γιατί είναι διακοπές είτε γιατί απλά δεν θέλει