kavlwmenos_panta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
δες στο ier0doules.com κριτικες...αφησε ο Guino με τη helga στο φυλης 99Την δοκίμασες;
δες στο ier0doules.com κριτικες...αφησε ο Guino με τη helga στο φυλης 99Την δοκίμασες;
Εσύ την έχεις δοκιμάσει;Δεν είναι και πολυ αντικειμενικές οι κρητικές του, αν τις διαβάσεις επειδή εγω τις εχω διαβασει γιατι εχει όντως πολλες παραστάσεις και μονο στο παθ ρολο ολες τις παρουσιάζει σαν καλες, την χειρότερη θα την αναφέρει σαν vfm, είναι και ο τρόπος που γραφει λιγο χαλια... εν τι αυτη περίπτωσή την παρουσιάζει οτι προσπάθησε να του ζητήσει εξτρα χρήματα μεσα στο δωμάτιο ενω ηταν καλη στο ενεργητικό χωρις να εχει και τεράστια προσόντα
για γλυψιμο η τρυπα της ε;;
Ωρε τιν' τουτο ?????????για γλυψιμο η τρυπα της ε;;
χαχα για μερακλήδες που γουστάρουν ξεσκιμένες κωλότρυπες....θα βάζει ολόκληρα χέρια μέσαααΩρε τιν' τουτο ?????????
Για καταδύσεις !!!!έλα ρε κι έχουμε φάει.. τι ναι τουτο το πράμα
Μόνο γιά δύτες - σπηλαιολόγουςΓια καταδύσεις !!!!
αυτή πρέπει να εχει ειντζ το λιγότερο..Μ α κ ρ ι α.
Οχι. To εητζ έχει Χέλγκα.αυτή πρέπει να εχει ειντζ το λιγότερο..
οταν την έπαιρνες ηταν τοσο ανοιχτη από πισω οπως φαινεται στις νεες φωτο;δεν νομιζω να μου ζυτησε ποτε ακαποτο τημ επερνα πολλα χρονια ..τ νου σας μην λετε μαλακιες !!!
εισαι παλιος παιχτης δηλαδη με τα τραβελάκια...πάντως βλέπω στις φωτο της helgas έχει κατι φωτο σε μια αποθήκη με ξυλινους τοιχους...λες να μενει εκει;οταν την επερνα εγ ηταν πριν 25χρονια ρε μουτρο τ μ λες εχω να βρεθω μαζυ της πανωαπο 10
...αλλα ο λογος δεν ηταν ουτενη τρυπα ουτε ο χαρακτρας