Νέα

Ηelga

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pestoras199
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ε πες μας κ τι γράψει μη τρώμε την ωρα μας

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
214
Πόντοι
21
Δεν είναι και πολυ αντικειμενικές οι κρητικές του, αν τις διαβάσεις επειδή εγω τις εχω διαβασει γιατι εχει όντως πολλες παραστάσεις και μονο στο παθ ρολο ολες τις παρουσιάζει σαν καλες, την χειρότερη θα την αναφέρει σαν vfm, είναι και ο τρόπος που γραφει λιγο χαλια... εν τι αυτη περίπτωσή την παρουσιάζει οτι προσπάθησε να του ζητήσει εξτρα χρήματα μεσα στο δωμάτιο ενω ηταν καλη στο ενεργητικό χωρις να εχει και τεράστια προσόντα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.181
Πόντοι
4.510
Δεν είναι και πολυ αντικειμενικές οι κρητικές του, αν τις διαβάσεις επειδή εγω τις εχω διαβασει γιατι εχει όντως πολλες παραστάσεις και μονο στο παθ ρολο ολες τις παρουσιάζει σαν καλες, την χειρότερη θα την αναφέρει σαν vfm, είναι και ο τρόπος που γραφει λιγο χαλια... εν τι αυτη περίπτωσή την παρουσιάζει οτι προσπάθησε να του ζητήσει εξτρα χρήματα μεσα στο δωμάτιο ενω ηταν καλη στο ενεργητικό χωρις να εχει και τεράστια προσόντα
Εσύ την έχεις δοκιμάσει;

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
214
Πόντοι
21
Οχι, δεν μενω Αθήνα αλλιώς θα είχα πάει

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.699
Πόντοι
606
δεν νομιζω να μου ζυτησε ποτε ακαποτο τημ επερνα πολλα χρονια ..τ νου σας μην λετε μαλακιες !!!

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
20
Πόντοι
0
δεν νομιζω να μου ζυτησε ποτε ακαποτο τημ επερνα πολλα χρονια ..τ νου σας μην λετε μαλακιες !!!
οταν την έπαιρνες ηταν τοσο ανοιχτη από πισω οπως φαινεται στις νεες φωτο;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.699
Πόντοι
606
οταν την επερνα εγ ηταν πριν 25χρονια ρε μουτρο τ μ λες εχω να βρεθω μαζυ της πανωαπο 10
...αλλα ο λογος δεν ηταν ουτενη τρυπα ουτε ο χαρακτρας

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
20
Πόντοι
0
οταν την επερνα εγ ηταν πριν 25χρονια ρε μουτρο τ μ λες εχω να βρεθω μαζυ της πανωαπο 10
...αλλα ο λογος δεν ηταν ουτενη τρυπα ουτε ο χαρακτρας
εισαι παλιος παιχτης δηλαδη με τα τραβελάκια...πάντως βλέπω στις φωτο της helgas έχει κατι φωτο σε μια αποθήκη με ξυλινους τοιχους...λες να μενει εκει;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.699
Πόντοι
606
κατα παιριοδους βλεπω πολλες που αλαζουν χωρους τη ν σου πω μπορει και ν ειναι πανντου κ πουθενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom