Νέα

Ντανιέλα trans Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 205621
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης

Παιδιά τη ξέρει κανείς; αξίζει;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.576
Πόντοι
4.006

Παιδιά τη ξέρει κανείς; αξίζει;
Την έσω πετυχη πολλές φορές παλιά Σατωβριάνδου !!! Ειναι πολύ ενεργητική της είχα ξεκαθαρίσει πως είναι ενεργητικός 100% με πίεζε ανα διαστήματα να βάλει δάχτυλο η να πηδηξη κιόλας !!! Τελικά έχυσε καθώς την γαμαγα στην κανονική στάση ήταν πραγματικα σε εξταση !!! Έλεγε συνεχος έλα ξάπλωσε και εσυ λίγο ενώ ήταν πολύ καβλωμενη … όταν ανέβασα ρυθμούς μειλαμε μούγκριζε και εντύπωση μεγάλη μου έκανε ορι άρχισε να χύνει χωρίς να τον παίζει η να της τον παίζω εγώ μόνο με το κάρφωμα και το τρίψιμο στην κοιλιά μου ενώ ειμουν από πάνω της έχυσε έτσι

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.919
Πόντοι
9.846
Οταν κωλοτριβεστε κυριοι με πουλακια προσεξτε....ειναι πολυ λεπτη η γραμμη μεταξύ ενεργητικου και παθητικου. Αφου ηθελες να γαμησεις γιατι πηγες σε αγορακι; Μπορει στο τελος οταν φυγετε αντι για να ειστε εκτονωμενοι να ποναει ο κωλος σας!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.954
Πόντοι
606
Οταν κωλοτριβεστε κυριοι με πουλακια προσεξτε....ειναι πολυ λεπτη η γραμμη μεταξύ ενεργητικου και παθητικου. Αφου ηθελες να γαμησεις γιατι πηγες σε αγορακι; Μπορει στο τελος οταν φυγετε αντι για να ειστε εκτονωμενοι να ποναει ο κωλος σας!!
και τ σ νιαζει εσενα ρε μουτρο τι καβλες εχει ο καθενας ??????

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.383
Πόντοι
4.510
Καμία τελευταία ενημέρωση;

Stories