Νέα

nansy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
τέλος πάντων δεν κάνει για σένα είναι λίγο τ αρπαχτης ..από εμφάνιση ότι βλέπεις από έργο μέτριο πρως χαλιά ...μην ξεχνάς ότι είσαι άνεργος ακόμα οπότε βρες κάτι ποιο στάνταρ

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Λογικό
όταν μπαίνουν άτομα, παράδειγμα όπως εσύ, στο θέμα μιας συγκεκριμένης τρανς και ρωτάνε πληροφορίες για μια άλλη άκυρη τρανς, είναι φυσιολογικό νομίζω να χάνονται πληροφορίες σημαντικές
ειχα ρωτησει αν ειναι αυτη και για να φανταστεις ποσο μοιαζουν ενας μου ειπε οτι ειναι αυτη στην αρχη.....τελος παντων τι ακριβως χαθηκε? τα χαρτια γεννησης της? η τα χαρτια του γαμου της? η της μονιμης κατοικια της να παω στο δημαρχειο να της βγαλω αλλα?

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
τέλος πάντων δεν κάνει για σένα είναι λίγο τ αρπαχτης ..από εμφάνιση ότι βλέπεις από έργο μέτριο πρως χαλιά ...μην ξεχνάς ότι είσαι άνεργος ακόμα οπότε βρες κάτι ποιο στάνταρ
οταν λες εργο μετριο προς χαλια? λεει οτι ποναει και τετοια?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
τοτε ποιο ειναι το προβλημα αν τον τρωει και δεν λεει κουβεντα?
ισχυει οτι οταν την γαμας μιλαει στο τηλ ?
δεν έχουμε καταλήξει μούτρο ......παντός εγώ κ τ γάμησα και κουβέντα δεν έπιασε στ τηλ αλλά μ ταλαιπωρισε,σαν παρθένα έκανε

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
δεν έχουμε καταλήξει μούτρο ......παντός εγώ κ τ γάμησα και κουβέντα δεν έπιασε στ τηλ αλλά μ ταλαιπωρισε,σαν παρθένα έκανε
ενταξει στο τηλ τι να σου πει δλδ, το θεμα ειναι απο κοντα να ειναι επικοινωνιακη, δεκτικη στο κρεβατι και καθαρη πανω απ ολα

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
434
Πόντοι
21
ενταξει στο τηλ τι να σου πει δλδ, το θεμα ειναι απο κοντα να ειναι επικοινωνιακη, δεκτικη στο κρεβατι και καθαρη πανω απ ολα
Μυστη ρωτάς για Ναταλί 2 βδομάδες εγώ λέω πήγαινε και ότι γίνει ας γίνει. Το πολύ πολύ να κλαψεις ένα 50αρικο τουλάχιστο θα έχεις χυσει στο στόμα της

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.821
Πόντοι
456
τυπε να κατσω να διαβασω 3000 σελιδες?
Ναι. Εκτός κι αν θες να κάτσω να τις διαβάσω εγώ για σένα και να σου πω την περίληψη. Για να σε βοηθήσω όμως, επειδή είσαι πιτσιρίκος, θα σου πω ότι στο διαδίκτυο, υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο που ονομάζεται αναζήτηση...

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Ναι. Εκτός κι αν θες να κάτσω να τις διαβάσω εγώ για σένα και να σου πω την περίληψη. Για να σε βοηθήσω όμως, επειδή είσαι πιτσιρίκος, θα σου πω ότι στο διαδίκτυο, υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο που ονομάζεται αναζήτηση...
Ναι τυπε το ξέρω αυτό το μαγικό εργαλείο,  αν βρεις εσύ κάτι εκεί σφυρα, την έχω ψάξει δεν βγάζει κάτι, τουλάχιστον με το όνομα nataly

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
Ναι τυπε το ξέρω αυτό το μαγικό εργαλείο,  αν βρεις εσύ κάτι εκεί σφυρα, την έχω ψάξει δεν βγάζει κάτι, τουλάχιστον με το όνομα nataly
μούτρο έχεις ενημερωθεί πάνω κάτω γνωρίζεις ότι μόνο θα στ παίξει κ θ ξερωχισεις γιατί είσαι πρωτάρης κ θ σ πάρει γραμμή από κ κ πέρα η το χάνεις τ 50 η κρατάτω για να τ χαλάσεις κάπου αλλού έτσι κ αλλιώς από τ βλέπω κάποιο λαμόγιο θα σ φάει .....

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.821
Πόντοι
456

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
μούτρο έχεις ενημερωθεί πάνω κάτω γνωρίζεις ότι μόνο θα στ παίξει κ θ ξερωχισεις γιατί είσαι πρωτάρης κ θ σ πάρει γραμμή από κ κ πέρα η το χάνεις τ 50 η κρατάτω για να τ χαλάσεις κάπου αλλού έτσι κ αλλιώς από τ βλέπω κάποιο λαμόγιο θα σ φάει .....
μονο θα μου την παιξει?

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
μην κάνεις έτσι είναι στ πρόγραμμα κ αυτά ,εγώ πάντως στην θέση σου θ είχα πάει εδώ κ καιρό..
αφου εχεις ηδη παει....παντος ειναι πολυ δυνατη εμφανισιακα, anyway θα με αφησει να μπω στον κωλο της τελικα η θα μου λεει μαλακιες?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
αφου εχεις ηδη παει....παντος ειναι πολυ δυνατη εμφανισιακα, anyway θα με αφησει να μπω στον κωλο της τελικα η θα μου λεει μαλακιες?
γιατί ρ μούτρο δεν εκτημας ότι θ στ παίξει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom