Νέα

nansy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
τελικα εισαι ενα αροστιμενο τραβελη που νομιζεις οτι εισαι καπιος προσεχε τα χνοτα σου καλιτερα γιατι σε βλεπω να τρεχεις κσανα για πλαστικες
προσεχε μη τρεχεις εσυ για πλαστικες μαλακο

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
οτι να ναι, εγω πανω ρωτησα τον φίλο αν εισαι καλη στο σεξ, πως με αυτο σου κοβω την δουλεια? εσυ αρπαχτικες επειδη ειπε οτι εχεις μεγαλο ποδι
αδερφε  τιν γαμισα κ ο κολος ειταν για παλαμακια ποδια χεργια βατραχοπεδιλα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
εντομεταξυ το αστειο πιο ειναι, καθε φορα που βλεπω σχολιο για την συλβη φερνω ποπ κορν γιατι ξερω τι θα ακολουθησει :P

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
εντομεταξυ το αστειο πιο ειναι, καθε φορα που βλεπω σχολιο για την συλβη φερνω ποπ κορν γιατι ξερω τι θα ακολουθησει :P
ειναι μαλακας ο τιπας τελικα εινε μεχρι να φαει τα προτα μπουνιδια κε μετα θα  στροσει

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36

ξεσκιζομαι στη δουλεια μωρη ζηλιαρα αντε βουλεσο τωρα
[/
ξερεις που ειμαι ελα μωρη καριολα να δεις μπουκετα που θα φας
συλβη εχεις 3 ευκαιριες να μαντεψεις ποια τραβεστη ειμαι ( ειρωνικο ηταν )

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
ξερεις που ειμαι ελα μωρη καριολα να δεις μπουκετα που θα φας
μιτσακο εισε για γελια γιατι αν ερθω εκι δεν θα κσερεις που θα κριφτεις οποτε βουλοστο κε μι βριζεις χορις να κσερις σε πιον μιλας γιατι δεν το βλεπω να στεκετε καλα το κεφαλακι σου
warnwarn.gif
 Σταμάτα.[/color[/URL]]

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
να κε η κσεπετα γαμανε τον κολο χονι κ αυτη απανταει εδο
ελα να μου ριξεις τσ μπουνιδια μωρη καριολα να σε παρουν ασηκοτο απ το σπιτι πουσταρα που θα με απηλισεις κιολας γαμηδι του κερστα ελσ μωρη πουτανα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
μιτσακο εισε για γελια γιατι αν ερθω εκι δεν θα κσερεις που θα κριφτεις οποτε βουλοστο κε μι βριζεις χορις να κσερις σε πιον μιλας γιατι δεν το βλεπω να στεκετε καλα το κεφαλακι σου
καλα κλασε μας ταρχιδια ρε πισογλεντη χαχαχα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
καλη η πλακιτσα  αλα αν θες να περνεις ακομα βιζιτουλες μαθε να το βουλονεις μπασταρδακο δεν σε περνη θα το φας το κεφαλι σου πολυ σιντομα
αστο αδερφε μην ασχολησε αλλο με δαυτη

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλη η πλακιτσα  αλα αν θες να περνεις ακομα βιζιτουλες μαθε να το βουλονεις μπασταρδακο δεν σε περνη θα το φας το κεφαλι σου πολυ σιντομα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
οπιος και να σαι ελα νου βαλω μια πουτσα στο κολο στο στομα να ηρεμησεις αγαμητη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom