TRANS SYLVI
Trans
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 26
προσεχε μη τρεχεις εσυ για πλαστικες μαλακοτελικα εισαι ενα αροστιμενο τραβελη που νομιζεις οτι εισαι καπιος προσεχε τα χνοτα σου καλιτερα γιατι σε βλεπω να τρεχεις κσανα για πλαστικες
προσεχε μη τρεχεις εσυ για πλαστικες μαλακοτελικα εισαι ενα αροστιμενο τραβελη που νομιζεις οτι εισαι καπιος προσεχε τα χνοτα σου καλιτερα γιατι σε βλεπω να τρεχεις κσανα για πλαστικες
αδερφε τιν γαμισα κ ο κολος ειταν για παλαμακια ποδια χεργια βατραχοπεδιλαοτι να ναι, εγω πανω ρωτησα τον φίλο αν εισαι καλη στο σεξ, πως με αυτο σου κοβω την δουλεια? εσυ αρπαχτικες επειδη ειπε οτι εχεις μεγαλο ποδι
αν το σινεχισεις θα μαζεβεις δοντια κε σαγονια μιτσακοπροσεχε μη τρεχεις εσυ για πλαστικες μαλακο
ξεσκιζομαι στη δουλεια μωρη ζηλιαρα αντε βουλεσο τωρααδερφε τιν γαμισα κ ο κολος ειταν για παλαμακια ποδια χεργια βατραχοπεδιλα
βουλεσο το μωρη πατσαβουρα και κλασε μου ταρχιδιααν το σινεχισεις θα μαζεβεις δοντια κε σαγονια μιτσακο
ειναι μαλακας ο τιπας τελικα εινε μεχρι να φαει τα προτα μπουνιδια κε μετα θα στροσειεντομεταξυ το αστειο πιο ειναι, καθε φορα που βλεπω σχολιο για την συλβη φερνω ποπ κορν γιατι ξερω τι θα ακολουθησει
ξερεις που ειμαι ελα μωρη καριολα να δεις μπουκετα που θα φαςειναι μαλακας ο τιπας τελικα εινε μεχρι να φαει τα προτα μπουνιδια κε μετα θα στροσει
συλβη εχεις 3 ευκαιριες να μαντεψεις ποια τραβεστη ειμαι ( ειρωνικο ηταν )ξερεις που ειμαι ελα μωρη καριολα να δεις μπουκετα που θα φας
να κε η κσεπετα γαμανε τον κολο χονι κ αυτη απανταει εδοξεσκιζομαι στη δουλεια μωρη ζηλιαρα αντε βουλεσο τωρα
μιτσακο εισε για γελια γιατι αν ερθω εκι δεν θα κσερεις που θα κριφτεις οποτε βουλοστο κε μι βριζεις χορις να κσερις σε πιον μιλας γιατι δεν το βλεπω να στεκετε καλα το κεφαλακι σουξερεις που ειμαι ελα μωρη καριολα να δεις μπουκετα που θα φας
ελα φτανει κουρασες συλβηκαλα κλασε μας ταρχιδια ρε πισογλεντη χαχαχα
ελα να μου ριξεις τσ μπουνιδια μωρη καριολα να σε παρουν ασηκοτο απ το σπιτι πουσταρα που θα με απηλισεις κιολας γαμηδι του κερστα ελσ μωρη πουτανανα κε η κσεπετα γαμανε τον κολο χονι κ αυτη απανταει εδο
καλα κλασε μας ταρχιδια ρε πισογλεντη χαχαχαμιτσακο εισε για γελια γιατι αν ερθω εκι δεν θα κσερεις που θα κριφτεις οποτε βουλοστο κε μι βριζεις χορις να κσερις σε πιον μιλας γιατι δεν το βλεπω να στεκετε καλα το κεφαλακι σου
αστο αδερφε μην ασχολησε αλλο με δαυτηκαλη η πλακιτσα αλα αν θες να περνεις ακομα βιζιτουλες μαθε να το βουλονεις μπασταρδακο δεν σε περνη θα το φας το κεφαλι σου πολυ σιντομα
ελα ξεκολα και εσυ,το νήμα αυτο δεν ειναι καν δικο σου,εχεις δικο σου νημα να σχολιαζειςοπιος και να σαι ελα νου βαλω μια πουτσα στο κολο στο στομα να ηρεμησεις αγαμητη
οπιος και να σαι ελα νου βαλω μια πουτσα στο κολο στο στομα να ηρεμησεις αγαμητημιτσακο εισε για γελια γιατι αν ερθω εκι δεν θα κσερεις που θα κριφτεις οποτε βουλοστο κε μι βριζεις χορις να κσερις σε πιον μιλας γιατι δεν το βλεπω να στεκετε καλα το κεφαλακι σου
μια σφερα ειναι ενα τραβελι λιγοτεροαστο αδερφε μην ασχολησε αλλο με δαυτη