Νέα

nansy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
εσυ μπορει να ξενερωσες ο υπολοιπος αντρικος πληθυσμος κανει ουρα για παρτι μου σε οποια πολη και να παω σωματαρα εχω κολαρα εχω  βυζαρες μες τη καβλα και ποδαρες με λιγα λογια 2 μετρη καβλα εσυ τραβεστι ζηλιαρα παρταρχιδια μου και βαλτα στο κολο σου χαχαχαχαχααα

Συνημμένα

• 20180617_144720.jpg
    20180617_144720.jpg
    5,1 MB · Εμφανίσεις: 294
  • IMG_20180615_021401924.jpg
    IMG_20180615_021401924.jpg
    263,7 KB · Εμφανίσεις: 322
  • IMG_20180615_020226053.jpg
    IMG_20180615_020226053.jpg
    161 KB · Εμφανίσεις: 327
  • IMG_20180615_015923459.jpg
    IMG_20180615_015923459.jpg
    235,3 KB · Εμφανίσεις: 212
  • IMG_20180615_005339380.jpg
    IMG_20180615_005339380.jpg
    260,1 KB · Εμφανίσεις: 263

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχαα απο σενα πολυ καλυτερη τραβεστι αποτυχια με ψευτικο προφιλ
οχι ρε παιδια με κατάλαβαι..... και πανω που πηγα να σας κοροιδεψω οτι ειμαι ο μανθος φουστανος γαμωτο,
δεν ξερω αν εισαι κυπρο ακομα αλλα αν δεν εισαι ξαναπηγαινει εκει να τους πιασεις κοροιδο μιας και οι κυπριοι ειναι αρκετα πιο ματσομενοι απο εμας δεν θα στεναχωρηθούν και πολυ οταν καταλαβουν οτι πεταξαν τα λεφτά τους στα σκουπιδια

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαα απο σενα πολυ καλυτερη τραβεστι αποτυχια με ψευτικο προφιλ
οταν σε γαμουσα δεν μ ελεγες τραβεστι εκανες οτι πονας αν ειχες κε τοσι πελατια γιατι απο το τηλεφονο μοθ ζιτεισες τσιγαρα

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
το ενα εισε μουναρα κ ολα αυτα που λες κε ουρες κε πελατιες δεν θα γεμιζες το νετ με χιλιαδες αγγελιες γιατι δεν θα ειχες κε χρονο οποτε μαγγακι με τα ποδια κουπια χαλαροσε κε ασε τους αλους να σε κρινουν

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
εχω φιλους κυπρο,οποτε θελω μπορω να παω, και τι εννοεις ψευτικο προφιλ? μηπως ηθελες να βαλω φωτογραφια και ονομα αληθινο?

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
για εσας τα τραβελια βαζω τις αγγελιες να σκυλιαζετε σαβουρες καρικατουρες το παιζεται και γκομενες μπαζα ποσα προφιλ ψευτικα εχεις μωρη σαπια εγω στη θεση σου θα χα αποσυρθει και δε θα δουλευα στην ηλικια σουαλλα που μυαλο στα τρωγαν οι γκομενοι χαχαχαχααα
για να εχει καποιος ψευτικο προφιλ εδω μεσα πρεπει να εχει και αληθινο, ολο μαλακιες εισαι, κανεις δεν σε πηδαει αστο,

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
το ενα εισε μουναρα κ ολα αυτα που λες κε ουρες κε πελατιες δεν θα γεμιζες το νετ με χιλιαδες αγγελιες γιατι δεν θα ειχες κε χρονο οποτε μαγγακι με τα ποδια κουπια χαλαροσε κε ασε τους αλους να σε κρινουν
για ορισμενα τραβελια βαζω τις αγγελιες να σκυλιαζουν σαβουρες καρικατουρες το παιζεται και γκομενες ποσα προφιλ ψευτικα εχεις μωρη σαπια εγω στη θεση σου θα χα αποσυρθει και δε θα δουλευα στην ηλικια σουαλλα που μυαλο στα τρωγαν οι γκομενοι χαχαχαχααα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για να ειμαστε σωστοι και αντικειμενικοι θα πω 2 πραγματακια.Καταρχας το μωρο δεν ανεβαζει φωτο επεξεργασμενες.Απο εκει και περα γνωριζω πως ειναι πολυ καλη στην δουλεια της.Τελος δεν χρειαζεται να δωσω λεπτομερεις τι και πως γνωριζω. :heavymetalbig:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Για να ειμαστε σωστοι και αντικειμενικοι θα πω 2 πραγματακια.Καταρχας το μωρο δεν ανεβαζει φωτο επεξεργασμενες.Απο εκει και περα γνωριζω πως ειναι πολυ καλη στην δουλεια της.Τελος δεν χρειαζεται να δωσω λεπτομερεις τι και πως γνωριζω. :heavymetalbig:
γτ ποιος ειπε οτι ανεβαζει επεξεργασμενες? ολοι εδω μεσα γραφουν οτι ειναι ξεπετα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τραβεστολαγνε τους γραφω σταρχιδια μου ολους οπου παω δουλευω οτι και να με πουν ξεπετα ασχημη οτιδηποτε οταν ερθει ο αλλος καταλαβαινει τι ειμαι οποτε...στα παπαρια μου με τα  μουνοπανα τη δουλεια δε μου τη μειωνουν οσο και να χτυπιουνται
;) ;) :cheesy: :grin: :grin: :grin:

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
τραβεστολαγνε τους γραφω σταρχιδια μου ολους οπου παω δουλευω οτι και να με πουν ξεπετα ασχημη οτιδηποτε οταν ερθει ο αλλος καταλαβαινει τι ειμαι οποτε...στα παπαρια μου με τα  μουνοπανα τη δουλεια δε μου τη μειωνουν οσο και να χτυπιουνται

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
γτ ποιος ειπε οτι ανεβαζει επεξεργασμενες? ολοι εδω μεσα γραφουν οτι ειναι ξεπετα
βουλοσετο μωρη σαπια που θες 1 κιλο στοκο να βαλεις στη μουρη σου για να σε δει ο πελατης πριν ερθει χαχαχα οσο και να βαφεσαι χοντρη και σκατοψυχη κολογρια θα σαι μπουχαχαχαααααασ

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
βουλοσετο μωρη σαπια που θες 1 κιλο στοκο να βαλεις στη μουρη σου για να σε δει ο πελατης πριν ερθει χαχαχα οσο και να βαφεσαι χοντρη και σκατοψυχη κολογρια θα σαι μπουχαχαχαααααασ
αααα πες ετσι βρε συ, νομιζεις οτι ειμαι ανταγωνιστρια τρανς.....το μηνυμα ομως που ειχα γραψει λιγο πιο πανω οτι και εσυ και η νανσυ ειστε ωραιες εμφανισιακα το προσπερασες?

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
μιτσακο μιν κανις τον χαζο κε ταχα ειμαστε τραβελια κε σε ζιλεβουμε για να μιν χασεις πελατακια

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
μιτσακο μιν κανις τον χαζο κε ταχα ειμαστε τραβελια κε σε ζιλεβουμε για να μιν χασεις πελατακια
τιποτα δε μπορεις να μου κανεις μωρη παρε φορα και κλασε μου ταρχιδια εσυ και το προφιλ με ονομα προφυλακτικα ειναι δικο σου σου πα τη δουλεια δε μου τη κοβεται οτι και να γραφεται σουργελα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
τιποτα δε μπορεις να μου κανεις μωρη παρε φορα και κλασε μου ταρχιδια εσυ και το προφιλ με ονομα προφυλακτικα ειναι δικο σου σου πα τη δουλεια δε μου τη κοβεται οτι και να γραφεται σουργελα
οτι να ναι, εγω πανω ρωτησα τον φίλο αν εισαι καλη στο σεξ, πως με αυτο σου κοβω την δουλεια? εσυ αρπαχτικες επειδη ειπε οτι εχεις μεγαλο ποδι

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
τελικα εισαι ενα αροστιμενο τραβελη που νομιζεις οτι εισαι καπιος προσεχε τα χνοτα σου καλιτερα γιατι σε βλεπω να τρεχεις κσανα για πλαστικες
αστο τυπε αυτη για να μην σε βρισει πρεπει να της πεις ποσο ομορφη και καλη στο σεξ ειναι

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
τελικα εισαι ενα αροστιμενο τραβελη που νομιζεις οτι εισαι καπιος προσεχε τα χνοτα σου καλιτερα γιατι σε βλεπω να τρεχεις κσανα για πλαστικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom