BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
αν πάει θα του αρέσει, είμαι σίγουρος
απλά δεν του αρέσει η τιμή
100 και αν θελει να με παρει τηλεφωνο οπως εκανε η Μανια !!!
αν πάει θα του αρέσει, είμαι σίγουρος
απλά δεν του αρέσει η τιμή
100 και αν θελει να με παρει τηλεφωνο οπως εκανε η Μανια !!!
Δεν εχει και αδικο και ασε τον Καρα να λεει ...300 εχω δωσει σε μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου
Γιατι θα μεινει απο μοναδες ?αυτό έγινε με μένα, δεν μπορεί να το κάνει με όλους
Δεν εχει και αδικο και ασε τον Καρα να λεει ...300 εχω δωσει σε μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου
Γιατι θα μεινει απο μοναδες ?
Να της παρουμε μια καρτα !!!
σιγά ρε μη μας πάρει, εδώ παρακαλάνε να δώσουν 360
σιγά ρε μη μας πάρει, εδώ παρακαλάνε να δώσουν 360
Τα είπε όλα ο Kara, το σερβίς της Νάγιας είναι πολύ καλό,η Μαριαλενα είναι ασχημουλι και το ξέρει γι' αυτό στο σέρβις είναι άριστη. Οπως λέει φιλος η Μαριαλενα κανει την Μαρινα 60 να μοιάζει του Δημοτικού.
Και οι δυο κοπέλες τα δίνουν όλα στον πελάτη ίσως επειδή δεν κάνουν 5 ραντεβού την ημερα και επειδή γουσταρουν το σεξ.
Το θέμα της τιμής είναι αποκλειστικά θέμα του πελάτη.
Εγώ τις έχω δει σε ολους τους συνδιασμούς κάμποσες φιρες και απλά λέω οτι είναι αξιαγαμητες τουλάχιστον για μια φορά.
Και ναι στην φωτό είναι η Μαριαλενα με την Νάγια και ναι κακώς μπήκε σε κοινη θέα.
Αυτά και τέλος απο μένα για τις κοπελιές, ίσως βάλω κάποια στιγμη κριτικες πολύ αντικειμενικές όμως και όχι εν θερμώ
Χαζομάρα της πάντως που κράτησε κρυφή την δημοπρασία. Αν την έβγαζε φορα παρτίδα, θα γινόταν σκοτωμος.
Τοσο καλη μαριαλενα???
Na συγκρινεται με την μαρινα???
Θα σας συνιστούσα να αποκρυπτογραφήσετε το τι προσπαθεί να εννοήσει ο συντάκτης.
κοίτα, μια χαρά κοπέλα είναι όταν τη συναντάς από κοντά. Και πρόσχαρη και προσγειωμένη και μια χαρά μιλάει.
Αυτές τις μαλακίες να μην έγραφε εδώ μέσα που χαλάνε την εικόνα της, όλα θα ήταν τέλεια.
κοίτα, μια χαρά κοπέλα είναι όταν τη συναντάς από κοντά. Και πρόσχαρη και προσγειωμένη και μια χαρά μιλάει.
Αυτές τις μαλακίες να μην έγραφε εδώ μέσα που χαλάνε την εικόνα της, όλα θα ήταν τέλεια.
ναι αμα δεν εγραφε μαλακιες θα ομορφαινε δια μαγειας. εχετε γαμηθει να απαντατε σαν αντιλογο της ασχημιας οτι εχει ωραιο σωμα, γαμιεται πυραυλικα, ειναι προσχαρη. οταν μιλαμε για ΜΟΥΤΡΟ να απαντατε για μουτρο. οχι για ολα τα ασχετα αλλα που δεν τεθηκε διαφωνια.