jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Οκ μαζι σου ,ασε που βολευη αν εχει και τιποτα χτισηματα !!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Οκ μαζι σου ,ασε που βολευη αν εχει και τιποτα χτισηματα !!!
Κ το μπαζωμα σαν εμπειρια το βλεπω φιλε
Για μενα σου ειπε τιποταγια σενα μου είπε 80 και το λακόμπα δικό της![]()
παιδιά εγώ φεύγω πριν μας καθαρίσουν σαν αβγό![]()
σιγά ρε μη μας πάρει, εδώ παρακαλάνε να δώσουν 360![]()
Θα κλαψω !!!![]()
πουστρακιαααααααααααααααααα.
Το γκρεμλιν τωρα εγινε "ασχημουλι"?
Ρεμπετης με φουστανια λεμε..
Τι βαθμους εβαζαν στο προσωπο της βλαχαρας οι αγαπουληδες?
Μπριτανια-ερικος ο 5ος:ομορφουλα γραφει κ δινει 8..
Κοστακις27-ψευτονταβατζακος της πουτσας:9 ο απολυτος πειρασμος..
Καλα τραβα Kristina απο Glamour για μια ωριτσα να σε κανει καινουριο και μετα ξανασχολησου με τις Ναγιες και την Tinderομηχανη !!!!
ξεφτιλοπουστας ησουν,εισαι,θα εισαι.Έλα ρε κλώνε πως και θυμήθηκες πάλι τα κορίτσια![]()
![]()
.Διάβασες για τα καινούρια βυζιά της νάγιας και λες ώρα είναι να πω την μαλακία μου
![]()
![]()
![]()
.Βασιλιά της πιρφοριάς,ποιο μαλάκας κι απ'τον τσουκαλά έχεις καταντήσει
![]()
![]()
![]()
ξεφτιλοπουστας ησουν,εισαι,θα εισαι.
Συνεχισε το προμοτοριλικι καραγκιοζακο.
με p.m. στην κοπέλα για να κλείσεις ραντεβού, όπως συμβαίνει και με όλες σχεδόν τις ανεξάρτητεςτι λέει η κοπέλα παιδιά;;; τηλέφωνο πως βρίσκουμε;; αν μπορεί κανείς να μου δώσει αριθμό...θα του χρωστούσα κινητό άλλης κοπέλας ως χάρη![]()
Ακουω...τι λέει η κοπέλα παιδιά;;; τηλέφωνο πως βρίσκουμε;; αν μπορεί κανείς να μου δώσει αριθμό...θα του χρωστούσα κινητό άλλης κοπέλας ως χάρη![]()
και από αλλού να βρεις το τηλέφωνο αν δεν στο έχει δώσει η ίδια χλωμό το βλέπω να το σηκωσει..η μόνη λύση είναι να περιμενεις. ;)τι λέει η κοπέλα παιδιά;;; τηλέφωνο πως βρίσκουμε;; αν μπορεί κανείς να μου δώσει αριθμό...θα του χρωστούσα κινητό άλλης κοπέλας ως χάρη![]()