Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
μπορεί κ πιο νωρίς..καλά χριστούγεννα δηλαδή....
μπορεί κ πιο νωρίς..καλά χριστούγεννα δηλαδή....
Αμην, ΕυλογηCον...Υπομονή και προσευχή. Όλα είναι πιθανά.
Καλησπέρα. Επειδή κΑποιοι καλοπροαίρετοι διαδίδουν οτι είμαι Αλβανέζα, Αθιγκανη και δεν ξερω και εγώ τι άλλο εχουν σκεφτεί να πούνε στο μέλλον. Θέλω να ενημερώσω οτι είμαι βέρα ελληνίδα και οποίος τρώει να ξέρει οτι καταναλώνει ντόπιο ελληνικό έδεσμα.
Απο Δευτέρα που όλοι γυρίζουμε απο το 3μερο να βρεθώ με όποιον διαχειριστή μπορεί να του δείξω ταυτότητα και διαβατήριο για του λόγου το αληθές. :-* :-* :-*
Καλα κούλουμα.
Καλησπέρα. Επειδή κΑποιοι καλοπροαίρετοι διαδίδουν οτι είμαι Αλβανέζα, Αθιγκανη και δεν ξερω και εγώ τι άλλο εχουν σκεφτεί να πούνε στο μέλλον. Θέλω να ενημερώσω οτι είμαι βέρα ελληνίδα και οποίος τρώει να ξέρει οτι καταναλώνει ντόπιο ελληνικό έδεσμα.
Απο Δευτέρα που όλοι γυρίζουμε απο το 3μερο να βρεθώ με όποιον διαχειριστή μπορεί να του δείξω ταυτότητα και διαβατήριο για του λόγου το αληθές. :-* :-* :-*
Καλα κούλουμα.
Wowww !!!! Μου αρεσε ο αυτοματισμος και ο ρεαλισμος του lopez , εννοειται οτι ολα τα πιστιρικια απο Ηπειρο εχουν ελληνικες ταυτοτητες πλεον , συν ενα απο εμενα σε lopez διοτι αηδιαζω με σαλια και χαριτωμενιες απο αγαπουληδες που γλειφουν αλλαζωνες κυριως κορασιδες , αυτο και μονο καλο απογευμαπροσωπικα δεν ξερω τι εθνικοτητας εισαι, αλλα εσυ ξερεις καμια αλβανικης καταγωγης στην ηλικια σου που να μην εχει ελληνικη ταυτοτητα?
υ.γ. ασχημομουρα παντως εισαι οσο και αν σε ενοχλει αυτο. αρκεσου οτι εχεις ωραιο κορμι και γαμιεσαι καλα και σταματα να παρακαλας για πονταλακια στις βαθμολογιες. αχαριστη.
προσωπικα δεν ξερω τι εθνικοτητας εισαι, αλλα εσυ ξερεις καμια αλβανικης καταγωγης στην ηλικια σου που να μην εχει ελληνικη ταυτοτητα?
υ.γ. ασχημομουρα παντως εισαι οσο και αν σε ενοχλει αυτο. αρκεσου οτι εχεις ωραιο κορμι και γαμιεσαι καλα και σταματα να παρακαλας για πονταλακια στις βαθμολογιες. αχαριστη.
Wowww !!!! Μου αρεσε ο αυτοματισμος και ο ρεαλισμος του lopez , εννοειται οτι ολα τα πιστιρικια απο Ηπειρο εχουν ελληνικες ταυτοτητες πλεον , συν ενα απο εμενα σε lopez διοτι αηδιαζω με σαλια και χαριτωμενιες απο αγαπουληδες που γλειφουν αλλαζωνες κυριως κορασιδες , αυτο και μονο καλο απογευμα
καλό τριήμερο κουκλα..Καλησπέρα. Επειδή κΑποιοι καλοπροαίρετοι διαδίδουν οτι είμαι Αλβανέζα, Αθιγκανη και δεν ξερω και εγώ τι άλλο εχουν σκεφτεί να πούνε στο μέλλον. Θέλω να ενημερώσω οτι είμαι βέρα ελληνίδα και οποίος τρώει να ξέρει οτι καταναλώνει ντόπιο ελληνικό έδεσμα.
Καλα κούλουμα.
Wowww !!!! Μου αρεσε ο αυτοματισμος και ο ρεαλισμος του lopez , εννοειται οτι ολα τα πιστιρικια απο Ηπειρο εχουν ελληνικες ταυτοτητες πλεον , συν ενα απο εμενα σε lopez διοτι αηδιαζω με σαλια και χαριτωμενιες απο αγαπουληδες που γλειφουν αλλαζωνες κυριως κορασιδες , αυτο και μονο καλο απογευμα
Χάχαχα...Γι αυτό είπα και διαβατήριο γλυκούλη μου!!!!
Αλλα τα Σύνορα της Ελλάδας δεν τα εχεις περάσει Γι αυτό εισαι απολίτιστος.
Επι της ευκαιρίας να ενημερώσω για όποιον θέλει να δει την "αςχημομουρα"
οτι μπορω για ράντεβου την Πέμπτη 17/03 για ραντεβου. :-* :-* :-*
Οι άντρες απο οτι ξέρω εχουν διαφορετικές συμπεριφορές.
υπαρχουν και φωτογραφιες πληρεις για οποιον θελει να σε δει και να μην χρειαστει να διαπιστωσει με ραντεβου στα τυφλα στην βορεια ακρη της αθηνας.
αφου εισαι σιγουρη γιατι δεν στελνεις και τη φωτο σου με πμ σε καθε αιτημα?
και ειμαι πολυταξιδεμενος γλυκουλα, δεν ειναι ομως τα ταξιδια επιχειρημα για να ειμαι ή οχι χαφτομουνης να σαρεσω.
και οποιος βγαζει ταυτοτητα βγαζει και διαβατηριο μικρη βλαξ
Χάχαχα...Γι αυτό είπα και διαβατήριο γλυκούλη μου!!!!
Αλλα τα Σύνορα της Ελλάδας δεν τα εχεις περάσει Γι αυτό εισαι απολίτιστος.
Επι της ευκαιρίας να ενημερώσω για όποιον θέλει να δει την "αςχημομουρα"
οτι μπορω για ράντεβου την Πέμπτη 17/03 για ραντεβου. :-* :-* :-*
να σου πω, μηπως εχεις παρει λιγο ψηλα τον αμανε εσυ;Καλο 3μερο αγόρια και να πηγαίνετε με οποίες σας δέχονται
Την Πέμπτη 17/03 το ραντεβου θα το κάνω στο κέντρο της Αθήνας.
Το διαβατήριο λέει ακριβώς την καταγωγή παρόλο που μπορεί ν εχεις πάρει την ελληνική υπηκοότητα το διαβατήριο λέει την ιθαγένεια η οποία δεν άλλαζει
αν ειναι να ζηταμε διαβατηριο για να γαμησουμε καλλιερα να παμε στην Αυστραλια!!!με 1000 σε παμε και ελληνιδα και αλβανιδα, δεν εχουμε πρόβλημα με το δωρακι σου λιγο τα χαλαμε αλλα δεν πειραζει εσυ να 'σαι καλα
Εγώ ρε τυπε ξέρω φίλο Έλληνα εκ Βορείου Ηπείρου που έχει ταυτότητα ομογενή κ όχι σαν τη δική μου.Οπότε δεν παίζει αυτό που λες...αλλά ούτε κ το άλλο παίζει.Ασχημομουρα δεν τη λες με τπτ..μη διαδιδεις ανοησίες.προσωπικα δεν ξερω τι εθνικοτητας εισαι, αλλα εσυ ξερεις καμια αλβανικης καταγωγης στην ηλικια σου που να μην εχει ελληνικη ταυτοτητα?
Εγώ ρε τυπε ξέρω φίλο Έλληνα εκ Βορείου Ηπείρου που έχει ταυτότητα ομογενή κ όχι σαν τη δική μου.Οπότε δεν παίζει αυτό που λες...αλλά ούτε κ το άλλο παίζει.Ασχημομουρα δεν τη λες με τπτ..μη διαδιδεις ανοησίες.