jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
που ησουνα ρε τυπε? χαθηκες και το site γεμισε "θεες" και αγαπουληδες
που ησουνα ρε τυπε? χαθηκες και το site γεμισε "θεες" και αγαπουληδες
ρε μάγκες μια ερώτηση να κάνω?
πόσοι από εσάς που γράφετε το μακρύ και το κοντό σας την έχετε συναντήσει - γαμήσει την κοπέλα?
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι το 90% όσων σχολιάζουν αρνητικά δεν έχετε ίδια άποψη
Λοιπόν για να τελειώνουμε, η Νάγια (και μόνο για αυτήν μιλάω γιατί τη Μαριαλένα δεν την γνωρίζω) είναι γαμεύσιμη ως γενική εικόνα (εμφάνιση και συμπεριφορά) και αρκετά καλή στο κρεβάτι.
Την έχω δει μία φορά για 1 ώρα στα 100€ και ήταν με αυτά τα δεδομένα VFM.
Τώρα 280€ δεν τα δίνω ούτε εγώ.
Τα ειπες όλα Nick . Μονο εχω μια ενσταση. Το 95% δεν εχει αποψη αλλα εχει κομπλεξ που δεν γευτηκε !
πόσοι από εσάς που γράφετε το μακρύ και το κοντό σας την έχετε συναντήσει - γαμήσει την κοπέλα?
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι το 90% όσων σχολιάζουν αρνητικά δεν έχετε ίδια άποψη
Λοιπόν για να τελειώνουμε, η Νάγια (και μόνο για αυτήν μιλάω γιατί τη Μαριαλένα δεν την γνωρίζω) είναι γαμεύσιμη ως γενική εικόνα (εμφάνιση και συμπεριφορά) και αρκετά καλή στο κρεβάτι.
δηλαδη ρε νικολακη πρεπει να δοκιμασουμε την καθε ναγια ναυαγια για να πουμε οτι ειναι ασχημη σαν ελονοσια?
αμα δεις σκατα στον δρομο πρεπει να σκυψεις να τα βαλεις στο στομα για να εχεις αποψη οτι αυτο που μοιαζει με κοπρανο εχει γευση κοπρανο αρα ειναι κοπρανο?
φίλε Έκτορα, από κάποιους η κοπρολαγνία μπορεί να θεωρείται εκλεκτή υπηρεσία και την έχουν τεράστια ανάγκη. Μην είσαι αφοριστικός.
Ο κύριος Νίκος, μια χαρά μίλησε. Ο καθένας, επιλέγει ό,τι θέλει, αν θέλει.
Μπα. Ότι και να γινει ή βροχη ή φτυσιμο ,οι κνιτες θα ξεραθουν στο τελος. Θελουν και λιπασμα ξερεις .βρεχει ή μας φτυνουν?
φίλε Έκτορα, από κάποιους, ακόμα και η κοπρολαγνεία μπορεί να θεωρείται εκλεκτή υπηρεσία και να την έχουν τεράστια ανάγκη. Μην είσαι αφοριστικός.
Ο κύριος Νίκος, μια χαρά μίλησε. Ο καθένας, επιλέγει ό,τι θέλει, αν θέλει.
το βλεπω.
Μπα. Ότι και να γινει ή βροχη ή φτυσιμο ,οι κνιτες θα ξεραθουν στο τελος. Θελουν και λιπασμα ξερεις .
δηλαδη ρε νικολακη πρεπει να δοκιμασουμε την καθε ναγια ναυαγια για να πουμε οτι ειναι ασχημη σαν ελονοσια?
αμα δεις σκατα στον δρομο πρεπει να σκυψεις να τα βαλεις στο στομα για να εχεις αποψη οτι αυτο που μοιαζει με κοπρανο εχει γευση κοπρανο αρα ειναι κοπρανο?
εγω δεν εχω δοκιμασει αδερφέ αλλιώς θα έγραφα ...την φιλη της την Μαριαλενα την έχω τζασει πριν παμε ξενοδοχειο ...απο οτι ξέρω όμως απο άλλους παλιούς βλεπε Ρεμπετη , Χορχε και Μαυρολέοντα η γκομενα στο κρεβατι τα δινει ολα και ειναι εμφανησιακά καυλιάρα
(αν θυμασαι παλιά την Αφροδίτη την μελαχροινή καπως έτσι )
αλλα στα 120 αντε βια 140 την ώρα φιλε ,το στανταρακι 280 και διωρο δεν το καταλαβαίνω
.
ΥΓ: η φωτογραφία που κυκλοφορεί με τις δύο κοπέλες, δεν κολακεύει τη Νάγια τόσο πολύ όσο την είδα εγώ από κοντά περιποιημένη, βαμένη και με ωραίο ντύσιμο.
ΥΓ 2: η δεύτερη κοπέλα η κοντή είναι πράγματι και για τα δικά μου γούστα απαράδεκτη. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι είναι η Μαριαλένα (αφού δεν την έχω συναντήσει). Συμπαίκτης όμως που την είδε και τη γνωρίζει με διαβεβαίωσε πως δεν είναι.
συμφωνω στο πρωτο.
στο δευτερο αν εννοεις την φωτο που εινα αγκαλια μπροστα από ένα καφε , είναι η Μαριαλενα.
για ποιον το λες??Κοντονης που μας χρειάζεται.....
δεν ξερω ποσοι έχουν παρει και τις δυο?????
Η Μανια ηταν πολύ όμορφη , πιο ψηλη και αρκετα χρόνια μικρότερη. Όταν μπηκε την πρωτη φορα στο δωματιο έμεινα μαλάκας. (πριν τα σιδεράκια) Στο σερβιτσιο σε καθαριζε σαν αυγο αλλα περισσότερο με την νιοτη της και με αγκαλιτσες.
Η Ναγια είναι σωματικά πανω από το μέσο όρο , δεν θα μείνεις μαλακας όταν μπει στο δωμάτιο αλλα θα έχεις μεινει από δυνάμεις όταν βγει απ αυτό. Το σερβιτσιο της το έχω βρει σε ελάχιστες και όχι σε C.G.
Δεν υπαρχει συγκριση μεταξύ τους.
τώρα οσο αναφορα τα λεφτα ας κάνει ο καθενας κουμάντο στην τσεπη του. Νιτρο , εχουμε φαει τοσα λεφτα στις πουτανες που αυτά εινα σταγονα στον ωκεανο. Καλα να ειμαστε να γαμαμε