Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
γιατί δε μπορώ να σβήσω τα μηνύματα μου από το
πυρφορο-thread σας ????
πυρφορο-thread σας ????
αχαχαχα.....δεν εχεις δει τιποτα ακομα!!!Ενώ σε χοντρικές γραμμές, αυτά που γράφεις έχουν κάποιο νόημα, ο τρόπος που τα γράφεις είναι τουλάχιστον ενοχλητικός...αυτό αυξάνεται από το γεγονός ότι συνέχεια τα χώνεις σε όλον τον κόσμο, και εσύ δεν έχεις ποστάρει ούτε μία κριτική
Φίλε μου καλημέρα δεν εχω να προσθέσω κατι απλα διαβάζω με ενδιαφέρον τα γραφόμενα του νήματος.Με πείσατε να μην ξανασυναντήσω τη Ναγια.Μεχρι τώρα νόμιζα οτι δεν είχατε προβλημα αλλα τώρα που το απαγορεύετε λέω να σταματήσω.Αν αλλάξετε γνώμη πάντως και μου δώσετε το δικαιωμα να την ξαναδώ θα ηθελα να με ενημερώσετε εγκαίρως.Αν πάλι θέλετε στο Mail που εμφανίζεται στο προφίλ μου στέλνετε βιογραφικό αφού στο τέλος του 2015 λήγει η σύμβαση με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας και θα τον αντικαταστήσω.Δεν μπορω να διαχειριστώ τα οικονομικά μόνος μου και χρειάζομαι βοήθεια.Να περνάτε καλα και μπορει να συνεργαστούμε.ειμαι τελειως outsider φιλοι μου...Δεν εχω δικαιωμα να ειμαι στο νημα αυτο...μιας και δεν εχω δει την Ναγια (ακομα). Ομως διαβασα (παρα πολυ) Nitro+whois και εχω να κανω μια ερωτηση...
Ο γιωτιδης τι λεει για ολα αυτα?
παψε!παρε Ελενακι να γαμησεις αρχοντικα!
αχαχαχα.....δεν εχεις δει τιποτα ακομα!!!
για την ιστορια, ειναι παλια καραβανα...παλαιοτερα εμπαινε με αλλο νικ.....παντα ετσι καυστικος ηταν (μη σου πω και χειροτερα- οι γαμωμανες επεφταν συνεφο), [size=10pt][size=10pt]αλλα παραμυθια και παπαριες δεν ελεγε [/size][/size][βασικο για μενα]...
κριτικες μ αυτο το προφιλ δεν εχει, αλλα στα "επιμαχα" θρεντ βαζει το λιθαρακι του, εστω με το υφος που τον διακατεχει
α και δεν γαμει στρακιαπου...
αγαπούλα εδώ τα παιδιά δεν ξέρουν οτι εισαι βιτσιόζος μπαζοσπρώχτης (όπως και εγώ από καιρο σε καιρό).οπότε ίσως συγκρινουν με λάθος πουτανόμετρο
οχι, δεν νομιζω...καμια σχεση το μηνυμα μου με το ονομα σου, φιλε...
καλημέρα αρχοντα, ξερεις ότι εχω σπρωξει από μπαζα μεχρι μοντελα αρα μπορω να ομιλω.
ο μπαμπινιωτης γιατι δεν μας λεει τι ρολο παιζει?
πλακιτσα κανω καλε μου φιλε ..εδω θα βγουν μαχαιρια στο τελος
καλημέρα αρχοντα, ξερεις ότι εχω σπρωξει από μπαζα μεχρι μοντελα αρα μπορω να ομιλω.
ο μπαμπινιωτης γιατι δεν μας λεει τι ρολο παιζει?
Μ Μπα εσυ Καρα δεν ξερεις τιποτα απο αυτα, 266 μηνυματα εχεις
Γεια χαρα στους παλιουρες !!!!!
εγω ενας απλος οικοδομος είμαι ή μηπως εχω καδους με μπαζα?
Πάντως ΕΙΜΑΙ περαστικος από εδώ
οφείλω να ομολογήσω πάντως οτι εσυ ειχες γράψει από την αρχή πως πρόκειται για Β'επιλογής γκόμενες η συγκεκριμένη και το παρεάκι ...υπάρχουν όμως τύποι που τις βλέπουν θηρία ανήμερα ...
δεν κρίνουμε όμως τους άλλους γιατί ο καθένας έχει διαφορετική αφετηρία και διαφορετικό προορισμό ...
τοτε φιλακιαπηρα κακες συστάσεις ως προς το service και την τιμή αδερφέ...
συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το τελευταιο . Δεν μπορω όμως τους αυτόκλητους σωτήρες που είναι και ανάγωγοι γι αυτό και μιλησα.
Τελος και από εμενα.
την καλημέρα μου παιχταρα μου