Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μπουρδελιάρηδες. Θέλω και γω να καταθέσω την άποψη μου σχετικά με το θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας. Με τη Nagia έχω συναντηθεί αρκετές φορές, τους τελευταίους μήνες. Όπως και οι περισσότεροι, έστειλα και γω στην αρχή μερικά pm’s, χωρίς καμία απάντηση βέβαια. Αφού είχα στείλει τουλάχιστον 6-7 μηνύματα, αποφάσισα να στείλω ένα κάπως πιο φλεγματικό μήνυμα, μπας και κεντρίσω την προσοχή της, μόνο και μόνο από τα γραφόμενα μου και μου στείλει το τηλέφωνο της. Όπερ και εγένετο. Το μήνυμα φυσικά, καίτοι προσωπικό, φαντάζομαι είναι στη διάθεση των mod’s για να επιβεβαιώσουν του λόγο μου το αληθές. Μετά από κάποιο διάστημα, μέχρι να ταιριάξει το πρόγραμμα μου, συναντηθήκαμε για 1η φορά για 2 ώρες στο γνωστό hotel του Αμαρουσίου (δεν ξαναπατάω εκεί γιατί το θεωρώ ότι ούτε για πανσιόν δεν κάνει). Μετά ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυναντηθήκαμε σε άλλα χοτέλια. Έχω κάνει ραντεβού και με άλλα από τα λεγόμενα γνωστά ονόματα του bou (ξανθιές, μελαχρινές, κοντές, ψηλές, μιλφόνια, ελληνίδες, ξένες, κλπ). Αυτό που έχω να πω είναι, ότι από κάθε κορίτσι κρατάω και κάτι γιατί μου προσφέρει (κατά τη γνώμη μου) κάτι το ξεχωριστό και έχει κάτι το μοναδικό επάνω της. Μακάρι να υπήρχε μία γκόμενα, που να είχε λίγο από Valeria, λίγο από Nagia, λίγο από Μαριαλένα, λίγο από Μαρίνα60, λίγο από _mari_anna, λίγο από Iris, λίγο από Nayomi, λίγο από Λίζα από Αχιλλέως και πάει λέγοντας. Ας προσπαθήσει να συνθέσει ο καθένας την τέλεια γκόμενα. Απλά δεν υπάρχει !!!!! Επομένως πιστεύω ότι η κριτική που γίνεται στη Nagia από κάποιους φίλους, δεν έχει αντικείμενο, γιατί απλά «περί ορέξεως κολοκυθόσπορος». Το κορίτσι προσφέρει κάτι, γουστάρεις, το «αγοράζεις». Δεν γουστάρεις, δεν το «αγοράζεις». Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Εμένα μου το πρόσφερε, δοκίμασα εν γνώση μου την 1η φορά, μου άρεσε και ξαναπήρα και θα ξαναπάρω. Γιατί πρέπει κάποιος ντε και καλά με το ζόρι να με πείσει, ότι « … εκεί έξω κυκλοφορούν ακόμη ομορφότερες τάνες με ανάλογο σέρβις». Μα είναι αυτονόητο ότι θα κυκλοφορούν !!!! Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει !!!! Κουμάντο στα λεφτά μου και στο πουλί μου κάνω μόνο εγώ !!! Είναι απείρως σεβαστή η άποψη όσων δεν γουστάρουν τη Nagia και το εννοώ. Γιατί όσοι διαφωνούμε με την άποψη αυτή, πρέπει ντε και καλά να είμαστε προμότορες, αγαπούληδες και γω δεν ξέρω τι άλλο. Δεν μπορώ να κατανοήσω, αφού κάποιοι δεν γουστάρουν να την μαμήσουν, τι ζόρι τραβάνε ???? Αφήστε παιδιά να την μαμήσουμε εμείς, να δοκιμάσουμε εμείς το λοκό της και την πίπα της και σεις «ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ» !!!! Α και κάτι άλλο. Όσο για την προφορά της, δεν με χαλάει γιατί δεν την αφήνω να μιλάει, την έχω μόνιμα μπουκωμένη …… Έλεος ρε παιδιά !!!!! Να ρωτήσω και κάτι : όταν η παράσταση είναι καλή, δεν υπάρχει κοσμοσυρροή στα ταμεία για ένα εισιτήριο ??? Δηλαδή, γιατί τώρα μας πείραξε που η Nagia έχει κάποιους στο περίμενε, μετά από όλα αυτά που βλέπει και ακούει γύρω της και έχει (μάλλον) επιλέξει να έχει κάποιους συγκεκριμένους καλούς πελάτες, που τη γουστάρουν και τη σέβονται ??? Δηλαδή, όταν πας σε μια ταβέρνα και το σέρβις είναι καλό και αφήσεις και tip (όπου tip βάλε καλή συμπεριφορά), ο μαγαζάτορας την επόμενη φορά δεν θα σκιστεί να σε εξυπηρετήσει για να ξαναπάς ???? Τι το διαφορετικό κάνει η Nagia ?? Επίσης, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα, που όπως κάνουν όλες οι αντίστοιχες κοπέλες του «επαγγέλματος», ενδιαφέρεται και για την προσωπική της ασφάλεια ή κάνω λάθος ??? Που νοιώθει πιο ασφαλής, με ένα γνωστό αποδεκτό πελάτη ή με έναν άγνωστο ή γκρινιάρη, που συνέχεια της τα χώνει στο forum και την κριτικάρει χωρίς να έχει πάει καν μαζί της ??? Bottom line μάγκες είναι, όσοι δεν γουστάρουν δεν γουστάρουν και αντιληπτό («φαγητό που δεν σ’ αρέσει δεν το τρως»). Όσοι όμως γουστάρουμε, καλά κάνουμε και γουστάρουμε το κορίτσι, καθώς κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι τιμά και με το παραπάνω τα χρήματα που παίρνει. Άλλωστε θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο, που βρίσκεται στη 2η θέση και πίσω από τον κολοσσό Valeria, στη σχετική ψηφοφορία. Αυτά τα ολίγα, χωρίς να έχω καμία πρόθεση προσωπικής αντιπαράθεσης με κανένα συμπαίκτη. Άλλωστε εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε πληροφορίες και κριτικές, με σκοπό ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Καλό βράδυ σε όλους