Δεν έχω ξαναγράψει στο νήμα της Νάγιας. Διάβασα τις τελευταίες 4-5 σελίδες και ζαλίστηκα. Μάλλον η κρίση μας την έχει βαρέσει και παιδιαρίζουμε. Επειδή είναι αδύνατον να απαντήσω σε διάφορα που μου έκαναν εντύπωση και που στη πραγματικότητα κάποια στιγμή σκάνε στα νήματα σ' όλες τις κοπέλες που έχουν εμφανιστεί κατά διαστήματα, θα καταγράψω συνοπτικά την εμπειρία μου για να συναντήσω την Νάγια:
Της έστειλα ένα (1) μήνυμα κάποια στιγμή που της ζητούσα το τηλέφωνο να κανονίσουμε. Φυσικά ούτε στο νήμα μπήκα να παρακαλάω για τηλέφωνο, ούτε το ζήτησα από κάποιον (και μου είναι εύκολο να το βρω αλλά ειλικρινά δε βρίσκω τον λόγο), ούτε ξαναέστειλα άλλο μήνυμα.
Μου απάντησε κάποια στιγμή με ένα ευγενικό μήνυμα, πολύ αναλυτική για το πότε μπορεί κτλ. Συνεννόηση πολύ εύκολη, κανονίσαμε ραντεβού.
Συναντηθήκαμε, πέρασα εξαιρετικά, ευγενικό πλάσμα, προσεγμένη εμφάνιση, service τα πάντα όλα, η κοπέλα εμφανισιακά είναι μια χαρά.
Πολύ καλό ραντεβού, αξίζει η κοπέλα για μένα και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα δεν θα περάσει κάποιος καλά μαζί της, αλλά από την άλλη και να μην απαντούσε ποτέ οκ, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 κοπέλες (πέρα από τα στανταράκια και τα repeat) που θέλω να συναντήσω, χρήματα και χρόνος να υπάρχουν.
Ψυχραιμία παιδιά.