efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
αυτό να λέγεται έχει γερό νεφρι η κοπέλα είναι ειδικων αποστολων! ;) ;)Πλακα στην πλακα μορτακια, καιρο ειχα να παρω κοπελια σαν την Ναγια.
Με μια λεξη, Εξαιρετικη!!!!
αυτό να λέγεται έχει γερό νεφρι η κοπέλα είναι ειδικων αποστολων! ;) ;)Πλακα στην πλακα μορτακια, καιρο ειχα να παρω κοπελια σαν την Ναγια.
Με μια λεξη, Εξαιρετικη!!!!
πρωινός πρωινός φιλαράκι και εσύ εε!! τη καλημερα μου!Και επειδή έχει πολλές μέρες να μπει δέχομαι εγω (φαντάζομαι και άλλοι συνάδελφοι)αρκετά pm που μου ζητάνε τηλεφωνακι.Να το αναφέρω για μια ακόμη φορά οτι το τηλεφωνο το δινει μονο η ιδια μετα απο επικοινωνία μυνηματων όποτε μην μπαίνετε στο κόπο να στέλνετε σε αλλα μέλη και να το ζητάτε.Ειμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτο που θέλει εκείνη.
Φίλε μου καλησπέρα.Δεν νομιζω οτι παίζει κάποιο ρόλο αυτο.Εγινα μέλος εδώ και μόλις ενεργοποιήθηκαν τα μυνηματα μου (μετα απο 5 ποστ) έστειλα pm στη Ναγια και την επόμενη μέρα πήρα απάντηση.Χαίρεται παίδες . Για να καταλάβω εμείς που απλώς παρακολουθούμε το φορουμ και είμαστε μέλη καιρό δεν παίζει να πάρουμε το τηλέφωνο πέφτει έλεγχος στα ποστ ;; Πρέπει να ξεκινήσουμε τα ποσταρίσματα δηλαδή ;;
Καλησπέρα και σε εσένα . Θα φανεί από το αποτέλεσμα και ελπίζω να είναι θετικό . Πάντως το ότι θεωρείτε τύχη οτι σου απάντησε καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την έλλειψη ποιότητας σε κορίτσια και υπηρεσίες... Για αυτό το λόγο και ότι αξίζει γενικότερα γίνεται δύσκολα προσβάσιμο .Φίλε μου καλησπέρα.Δεν νομιζω οτι παίζει κάποιο ρόλο αυτο.Εγινα μέλος εδώ και μόλις ενεργοποιήθηκαν τα μυνηματα μου (μετα απο 5 ποστ) έστειλα pm στη Ναγια και την επόμενη μέρα πήρα απάντηση.
Προφανώς με αυτά που διαβάζω η θέα τύχη μου χαμογέλασε και δεν χρειάστηκε να περιμενω όσο κάποια αλλα μέλη.Να είμαστε όλοι καλα!!!!
Δεν είναι απαραιτητο να μπει σαν Ναγια. Μπορει να μπει σαν Μπαρμαπετρος , Κατρουγκαλος ( ακου ονομα ) ή Επισκεπτης.Και επειδή έχει πολλές μέρες να μπει δέχομαι εγω (φαντάζομαι και άλλοι συνάδελφοι)αρκετά pm που μου ζητάνε τηλεφωνακι.Να το αναφέρω για μια ακόμη φορά οτι το τηλεφωνο το δινει μονο η ιδια μετα απο επικοινωνία μυνηματων όποτε μην μπαίνετε στο κόπο να στέλνετε σε αλλα μέλη και να το ζητάτε.Ειμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτο που θέλει εκείνη.
Δεν είναι απαραιτητο να μπει σαν Ναγια. Μπορει να μπει σαν Μπαρμαπετρος , Κατρουγκαλος ( ακου ονομα ) ή Επισκεπτης.
Απολύτως σωστός για μια ακόμη φορά συνάδελφε.Ομως κάνε μου μια χάρη.......αυτο το Κατρουγκαλος να το αλλάξεις ειναι πολυ ντεκαυλεΔεν είναι απαραιτητο να μπει σαν Ναγια. Μπορει να μπει σαν Μπαρμαπετρος , Κατρουγκαλος ( ακου ονομα ) ή Επισκεπτης.
Απολύτως σωστός για μια ακόμη φορά συνάδελφε.Ομως κάνε μου μια χάρη.......αυτο το Κατρουγκαλος να το αλλάξεις ειναι πολυ ντεκαυλε
Είναι γάτα η Nagia δεν θα εμπαινε ως Κατρουγκαλος αλλά με κωδικό ποσέτ ;)
επρωινός πρωινός φιλαράκι και εσύ εε!! τη καλημερα μου!
Φίλε μου καλημέρα αλλα δεν πουλάμε παραμύθι.Σκεψου λοιπόν οτι σου δινει κάποιος το τηλεφωνο και μετα απο πολυ επιμονή και αμέτρητες κλήσεις το σηκώνει και ρωτάει πως βρήκες το τηλεφωνο και ΕΣΥ ξεβρακώνεις στεγνά τον συνάδελφο.Γιατι πρεπει να χάσει και εκείνος την επικοινωνία δεν σε καταλαβαίνω!!!ε
Ρε παιδια, δεν αφήνεται το παραμύθι? Επαναλαμβάνουν μερικόι την ίδια Παπαρια " το τηλέφωνο το δίνει η ίδια" δηλαδή αν το δώσει καποιος απο το forum λέτε να παρεξηγηθεί και να μην το δέχεται ως πελάτη ?
Πείτε καλυτερα οτι δε γούσταρετε να το δώσετε. Ειναι πιο τίμιο. Το αν θα απαντήσει η οχι ειναι αλλουνου πρόβλημα. Απο τη μια γράφονται κριτικες παροτρυνςης Για ραντεβου σε σημείο που κάποιοι εχουν ονειρώξεις και απο τη άλλη χαζό συμβουλές τύπου περιμένε , εγω περίμενα ενα μηνα κλπ.
Εχω στείλει και γω μυνημα. Αν μου απαντήσει, καλως, αν οχι στα @@ γιατι εχει και αλλου "πορτοκαλιές"
Μη κολλάτε τοσο πολυ. Η κοπελα κανει τρελό marketing . Έβαλε μια πιαςαρικη ατάκα στο προφίλ της και παραμιλάνε όλοι. Ψυχραιμία.......