zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
στα στρωματα
στα στρωματα
Μην πιστευεις οτι γραφετσι....!!! Ακομα στα 60αρια με τις γιαγιαδες ειναι.. και καποιοι <<ποιο>> ποιοτικοι στα γνωστα 80αρια!!! Τα υπολοιπα ειναι για το θεα-Αθηναι..! Υπααρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις που τα χωνουν.... αλλα σε ΤΟΠ μωρα!!!!!!!Πόσο εύκολα και γρήγορα περάσαμε από τα capital controls και τα 60 ευρα (που max έδιναν τότε κάποιοι) στα 200 ευρα και με τόση μεγάλη μάλιστα ζήτηση... πραγματικά μου προξενεί κατάπληξη.
Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν υπονοώ κάτι για την κοπέλα η οποία μπορεί να τα αξίζει και με το παραπάνω..
μην ξεχνας φιλε μου τα 40αρια και τα 50αρια ...στο κοντινο μελλον θα μας χρειαστει η ταριφα αυτη...Μην πιστευεις οτι γραφετσι....!!! Ακομα στα 60αρια με τις γιαγιαδες ειναι.. και καποιοι <<ποιο>> ποιοτικοι στα γνωστα 80αρια!!! Τα υπολοιπα ειναι για το θεα-Αθηναι..! Υπααρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις που τα χωνουν.... αλλα σε ΤΟΠ μωρα!!!!!!!
Μαζι σου και εγω!!μην ξεχνας φιλε μου τα 40αρια και τα 50αρια ...στο κοντινο μελλον θα μας χρειαστει η ταριφα αυτη...
Αφου αξιζει τοσα οποια δινει τον κωλο της για σκισιμο, αναρωτιεμαι ποσα αξιζει καποιος που εσκισε τον κωλο του μονος του για να μαθει να ανοιγει καρδιες, κτλ κτλ..............
Ξύνω, ξύνω νόημα δε βγάζω... (για κάποιον που σπούδασε π.χ γιατρός εννοείς?)
ενταξει μην ξυνεις το πανω κεφαλι αλλο, το βρηκες....συνεχισε το ξυσιμο στο κατω τωρα παλι
Ελα, ενταξει ρε φιλε...τι θελεις να μας πεις τωρα? Θα τα δουμε τελικα ΟΛΑ εδω μεσα...Ξύνω, ξύνω νόημα δε βγάζω... (για κάποιον που σπούδασε π.χ γιατρός εννοείς?)
Γαμάει κανείς κώλο εδώ για να πάρουμε και εμείς σειρα; Η΄τζάμπα ξεροσταλιάζουμε στην αναμονή;
να πηγαινει εκκλησια κάθε κυριακη πρωι[size=12pt]Νάγια, ποιό είναι το κύριο μέλημα σε όλη σου τη ζωή?[/size]
Καλά, το "ήρθα για να μείνω" με 200 δεν παίζει....
Εκτός αν φυγει η πρώτη φουρνιά που σπαταλάει τα 200ρια και μετά πάς σε μείωση τιμής όπως έχει γίνει με άλλες στο παρελθόν.
Και να ξέρεις... διάβαζε και πίσω από τις λέξεις... γιατί όλοι γράφουν και θα γράφουν "είναι φοβερή στον αγώνα" κτλ κτλ... αλλά βλέπω όλους να γράφουν στο τέλος "πολλά τα 200" . Αυτό δεν είναι καλό. Το καλό είναι να σε έχουν vfm. Ευχαριστημένος δεν είναι αυτός που είχε ένα δυνατό αγώνα με ένα call girl. Ευχαριστημένος είναι αυτός που γυρνάει σπίτι και λέει πέρασα super και χαλάλι τα € που έδωσα, τα άξιζε μέχρι τελευταίο cent και στην πρώτη ευκαιρία θα το ξανακάνω. Αλλιώς αυτό που θα κυκλοφορεί στις off the record πληροφορίες (και όχι στην επίσημη κριτική) θα είναι, "κάλη είναι για την εμπειρία, μια φορά και τέλος".
Τελικα παντου υπαρχει ενας[size=12pt]Νάγια, ποιό είναι το κύριο μέλημα σε όλη σου τη ζωή?[/size]
Εεεεε οχι και 200 ευρω για να βαλουμε τον πουτσο μας σε μία τρυπα γεματη σκατά.....!!!Γαμάει κανείς κώλο εδώ για να πάρουμε και εμείς σειρα; Η΄τζάμπα ξεροσταλιάζουμε στην αναμονή;