jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
περίμενε την σειρά σου
arnie κ συ εδω? ;)
περίμενε την σειρά σου
περιμένω και εγω την σειρά μουarnie κ συ εδω? ;)
...πόσα 200αρια έχεις επάνω σου????
περιμένω και εγω την σειρά μου
Η υπομονή είναι πολύ πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός ;)πολυ της υπομονης εχει γινει τωρα τελευταια το θεμα > >
,,,,,,,,,, :'( :'( :'( :'( :'(Η υπομονή είναι πολύ πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός ;)
τι πρεπει να κανω για να κλεισω ραντεβου??? εκτος απο ταμα
Καλέ μου άνθρωπε με παρεξήγησες.. Δεν θέλω να την σπιτώσω για όλο τον χρόνο.. Ένα πούτσο θέλω να της ρίξω!
καποιο αγορι εδωσε σε αλλα αγορια τον αριθμου μου και με παίρνουν συνεχεια αγορια και μου στελνουν sms τα αγορια αλλα εγω που ειμαι κοριτσι δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους. το κακο ειναι οτι αναμεσα στα αγορια με περνουν και καποιοι αντρες που εχω τον αριθμο τους και χανονται οι κλησεις και τα μνματα τους αναμεσα στα αγορια..
Συνοπτικα δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους και 40 φορες να παρει ο καθε ενας σας..
Απο σημερα καθ εντολή της αναλαμβάνω χρέη μάνατζερ διαχειριστή ραντεβου διαχειριστη κρίσεων διαχειριστή γενικά εισπράττω και κοινόχρηστα , θα ειμαι υπεύθυνος για το εταιρικό της προφίλ την τιμολογιακή της πολιτική και τις παρεχόμενες υπηρεσίες οσονουπω θα πιστοποιηθούν και με iso 9001 και λετερ οφ κλιαρενς απο Ανδρέας συγγρος . Επιθυμούμε συνεργάτες για προμοτορικες κριτικές με αποδεδειγμένη εμπειρία και οδηγό για την μεταφορά της με δίπλωμα ρυμουλκουμενου . Εντός δικτύου η μεταφορά θα ειναι δωρεάν καθώς και η αντικαταβολή μετρητών εφόσον το προϊόν κολονοσκοπηθει και βρεθεί αντίστοιχο των διαφημιζόμενων προδιαγραφών . Για οποιαδήποτε αλλη απορία επικοινωνήστε με προσωπικό σας μνμ για περισσότερες πληροφορίες , σας χρεωση 0.12 λεπτά ανα πιεμ
Με 200 ευρω θελεις να σπιτωσεις γκομενα για 365 μερες... να την γαμας απο τον κωλο.. να στον περνει ακαποτα και να της χυνεις στο στομα....? Αμα ειναι κουβαρντας ο ανθρωπος.....
και βεβαια το κανονικο...οι πουτανες φιλε δεν ειναι γκομενες....δεν σε ενοχλουν μετα το γαμωευροπουλακι.Υπαρχει κανεις που χρησιμοποιει το κανονικο του τηλεφωνο για τέτοιες δουλειες?
Η υπομονή είναι πολύ πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός ;)
Η υπομονή είναι πολύ πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός ;)
Λογιαμεγαλωνγελοιων αντρων!
Πόσο εύκολα και γρήγορα περάσαμε από τα capital controls και τα 60 ευρα (που max έδιναν τότε κάποιοι) στα 200 ευρα και με τόση μεγάλη μάλιστα ζήτηση... πραγματικά μου προξενεί κατάπληξη.
Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν υπονοώ κάτι για την κοπέλα η οποία μπορεί να τα αξίζει και με το παραπάνω..
Λεφτά ακόμα υπάρχουν
Πόσο εύκολα και γρήγορα περάσαμε από τα capital controls και τα 60 ευρα (που max έδιναν τότε κάποιοι) στα 200 ευρα και με τόση μεγάλη μάλιστα ζήτηση... πραγματικά μου προξενεί κατάπληξη.
Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν υπονοώ κάτι για την κοπέλα η οποία μπορεί να τα αξίζει και με το παραπάνω..