kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.184
- Πόντοι
- 6.256
Και σιγα τον κωλο, χοντρος δειχνειΕεεεε οχι και 200 ευρω για να βαλουμε τον πουτσο μας σε μία τρυπα γεματη σκατά.....!!!
Και σιγα τον κωλο, χοντρος δειχνειΕεεεε οχι και 200 ευρω για να βαλουμε τον πουτσο μας σε μία τρυπα γεματη σκατά.....!!!
Εεεεε οχι και 200 ευρω για να βαλουμε τον πουτσο μας σε μία τρυπα γεματη σκατά.....!!!
Τελικα παντου υπαρχει ενας![]()
να πηγαινει εκκλησια κάθε κυριακη πρωι![]()
![]()
Τελικος εδικαιωθει ο Ζ4 βρε Τραβελοκάγκουρα........!!!!![size=12pt]Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, νεανίσκε πεοκρούστη[/size]
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Οταν λεμε οσα δεν φτανει ...εννοουμε τα 200 ?![]()
![]()
![]()
Και ο κωλος μου για άλλους ειναι χοντρος, για αλλους αδύνατος, αλλα ομως για ολους ειναι οπως τον βλεπετε στις φωτογραφίες.![]()
Εκεί που παρακαλάγαμε για 2ωρα και 3ωρα τώρα φτυνουμε ... επειδη δεν κανω ραντεβου σε σπιτια μαλλον.
Και ο κωλος μου για άλλους ειναι χοντρος, για αλλους αδύνατος, αλλα ομως για ολους ειναι οπως τον βλεπετε στις φωτογραφίες.![]()
Εκεί που παρακαλάγαμε για 2ωρα και 3ωρα τώρα φτυνουμε ... επειδη δεν κανω ραντεβου σε σπιτια μαλλον.
Μια χαρα ειναι ο κωλος σου αλλα θα πρεπει να υπαρχουν κι αλλοι 200.000 σαν τον δικο σου στην Ελλαδα.
Τωρα πως σταματησαν να σου ζητανε το τηλεφωνο μολις τελειωσαν τα κοροιδα με τα 200 δεν ειναι γιατι δεν πας σε σπιτια ειναι γιατι εισαι ακριβη. Καταλαβε το!
σωστότατος.Μια χαρα ειναι ο κωλος σου αλλα θα πρεπει να υπαρχουν κι αλλοι 200.000 σαν τον δικο σου στην Ελλαδα.
Τωρα πως σταματησαν να σου ζητανε το τηλεφωνο μολις τελειωσαν τα κοροιδα με τα 200 δεν ειναι γιατι δεν πας σε σπιτια ειναι γιατι εισαι ακριβη. Καταλαβε το!
Ζουμε ΑΚΟΜΗ σε μια καπιταλιστικη χωρα. Ο διος καφες στο Κολωνακι κανει 8 ευρω και στο λιμανι 4 .Μια χαρα ειναι ο κωλος σου αλλα θα πρεπει να υπαρχουν κι αλλοι 200.000 σαν τον δικο σου στην Ελλαδα.
Για να πω και εγω τη μαλακια μου σιγουρα τα 200 ειναι πολλα για ολους μας σχεδον αλλα η κοπελα κανει οτι μπορει για να ευχαριστησει τον πελατη χωρις μη οχι και λοιπες μαλακιες.ΑΝ ειχα τα λεφτα θα την επαιρνα καθε μερα μεχρι να βαρεθω,κατι που θα αργουσε αρκετα.δεν εχω ομως...![]()
Απο την μυγα ξυγκι, ρε πουστη μου.δεν την εχεις παρει δλδ??