The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
μαγκια της, στην ηλικια που είναι θα πηδηχτει που θα πηδηχτει, γιατι να μην βγαζει και κατι
έτσι...έτσι, να σενιάρει και το κωλαράκι της...
μαγκια της, στην ηλικια που είναι θα πηδηχτει που θα πηδηχτει, γιατι να μην βγαζει και κατι
τραβα ψηφισε κ μην μας ζαλιζεις τα παπαρια.
εχεις γαμηθει με τον προεδρο του εδεσσαικου?καποιο αγορι εδωσε σε αλλα αγορια τον αριθμου μου και με παίρνουν συνεχεια αγορια και μου στελνουν sms τα αγορια αλλα εγω που ειμαι κοριτσι δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους. το κακο ειναι οτι αναμεσα στα αγορια με περνουν και καποιοι αντρες που εχω τον αριθμο τους και χανονται οι κλησεις και τα μνματα τους αναμεσα στα αγορια..
Συνοπτικα δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους και 40 φορες να παρει ο καθε ενας σας..
καθε φορα που απανταει σε ενα πμ(αν θελει να απαντησει γιατι παει δασκαλεμενη εκ του ασφαλους για καλες κρτικες...)ζηταει τηλεφωνο,αρα εκεινη την ωρα γνωριζει και τηλεφωνο και nick name,βεβαια υπαρχουν κι αλλοι τροποι να την συναντησεις αλλα μαλλον δεν τους εχει καν σκεφτει!Δηλαδη υπάρχουν και γνωστοι αριθμοι?
Κανονικο ληξιαρχειο του Bou εισαι τελικα
καθε φορα που απανταει σε ενα πμ(αν θελει να απαντησει γιατι παει δασκαλεμενη εκ του ασφαλους για καλες κρτικες...)ζηταει τηλεφωνο,αρα εκεινη την ωρα γνωριζει και τηλεφωνο και nick name,βεβαια υπαρχουν κι αλλοι τροποι να την συναντησεις αλλα μαλλον δεν τους εχει καν σκεφτει!
ποιος την δασκαλευει τυπε?καθε φορα που απανταει σε ενα πμ(αν θελει να απαντησει γιατι παει δασκαλεμενη εκ του ασφαλους για καλες κρτικες...)ζηταει τηλεφωνο,αρα εκεινη την ωρα γνωριζει και τηλεφωνο και nick name,βεβαια υπαρχουν κι αλλοι τροποι να την συναντησεις αλλα μαλλον δεν τους εχει καν σκεφτει!
Δηλαδή αυτήν την κριτική του Σκρούτζ την λες εσύ καλή?καθε φορα που απανταει σε ενα πμ(αν θελει να απαντησει γιατι παει δασκαλεμενη εκ του ασφαλους για καλες κρτικες...)ζηταει τηλεφωνο,αρα εκεινη την ωρα γνωριζει και τηλεφωνο και nick name,βεβαια υπαρχουν κι αλλοι τροποι να την συναντησεις αλλα μαλλον δεν τους εχει καν σκεφτει!
Συνοπτικα δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους και 40 φορες να παρει ο καθε ενας σας..
;)Για να πάρει 40 φορές σημαίνει έχει έντονη επιθυμια για άναλ και θα χάσεις τέτοια ευκαιρία για τόσο τρομερή εμπειρία...!!! Αμαρτία
Επίσης δεν είναι πιο καβλωτικό να το φιλήσεις και να το τρελάνεις το αγοράκι και μετά να το ρωτήσεις πως σε λένε για να το κάνεις save στο κινητό?
Πφφφφ Γυναίκες!
Και μετά κανουν παραπονα του στυλ "Αγαπη μου δεν είσαι καθόλου ρομαντικος" ή "Αγαπη μου είσαι πολύ προβλεψιμος"
Ε ναι!!!
Όλο για τον κώλο της μας λέει. Για τα μάτια της που λαχταράμε να ακούσουμε, τίποτα.
Κοίτα φιλε εγω ειμαι της σχολής του ολοκληρωτικου παιχνιδιου. Εαν την ώρα που το ξεκωλιαζεις δεν βλέπεις και ματι που το πετάει εξω η καβλα και που από μεσα πετιεται ακόμα περισσότερη καβλα δεν κάνεις τίποτε!