company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
Nagia, με έχεις βάλει σε σκέψεις ;)
θα τα διαβαζει αυτα ο Λιλας, και θα βαζει τα γελια.λεει πρωκτικο ¨ΝΑΙ¨ γιατι ειχε βαλει ολο το χερι του (που ειναι 3 φορες πιο μεγαλο απο το δικο μου και σιγουρα πιο χοντρο απο καθε πουλι) στον κωλο μου και με γαμουσε με το χερι του... οποτε πρωκτικο ΝΑΙ.
Με τι να την ξεκωλιασεις ρε τυπε; Με κανενα χερι, με κανεναν κορμο δεντρου; Με αυτο που σκεφτεσαι, δεν το κοβω να γινεται.καλο μου πουτανι αν και η τιμη σου ειναι αλμυρη με βαζεις και μενα σε σκεψεις να κανω το σκατο μου παξιμαδι για να σε ξεκωλιασω
και τι να το κανεις ρε γιατρε αφου ετσι και αλλιωςς δεν γαμας ουτε με ενεση?Νάγια ΔΕΝ έχεις π.μ., αλλά όταν φτάσεις στα ραντεβού των 100 θυμήσου να μου στείλεις εσύ ένα με το τηλέφωνό σου.
Ρε αγόρι μπράβο σου που είσαι ειλικρινής.
Απλά λέμε πως δεν δοκίμασες την σπεσιαλιτέ του (ακριβού) μαγαζιού, που όμως αυτήν ακριβώς προβάλει...
Δεν ντρεπασαι λίγο ? Λένε τον κοντό κοντό ?και τι να το κανεις ρε γιατρε αφου ετσι και αλλιωςς δεν γαμας ουτε με ενεση?
τοσο πολυ σε εχει επηρεασει η κριση,ή λογω γηρατος μαζευεις ευρω για τα σαβανα?
Τύπε μου η κοπέλα (ή αυτός που την συμβουλεύει) το παίζει αριστοτεχνικά λέμε!
Δημιουργεί ντόρο και τεχνητή ζήτηση με το να ξεκινάει το προμόσιον 10 μέρες πριν αποφασίσει να αρχίσει την δουλειά και την συνεχίζει με το να δίνει το τηλέφωνο πολύ επιλεκτικά, ώστε αυτός που θα το πάρει να νομίζει πως του κάνει και χάρη που θα της δώσει 200 για να της πηδήσει τον κώλο.
Άσε που ο πρώτος που έγραψε κριτική "δεν πρόλαβε" να το κάνει ούτε αυτό!
Σε 2,5 ώρες πως στο καλό δεν πρόλαβε δηλαδή; ;)
ρε τουβλα να μην πω τιποτα αλλο αν ηθελα να γραψω ψεματα θα ελεγα οτι ΔΕΝ τη πηρα απο κωλο?οταν μια κριτικη ειναι ψευτικη η ειναι ολοκληρη παραμυθι η μπαινουν σαλτσες και ψεματα σε κατι μετριο.να γραψω ψευτικη κριτικη και να την υποβιβασω λεγοντας αυτο που ειπα δεν καταλαβαινω τι νοημα θα ειχε.και σιγουρα δε θα ηταν προμοταρισμα αλλα σαμποταρισμα.καινουργια ειναι η κοπελα και το προσπαθει.με αλμυρη τιμη βεβαια.αυτο ειναι ολο.πιο ευκολο θα ηταν για μενα να γραψω οτι τη πηρα και απο κωλο.αλλα αφου δε το εκανα γιατι να το γραψω?
Συμφωνώ με τους προγραψήσαντεςρε τουβλα να μην πω τιποτα αλλο αν ηθελα να γραψω ψεματα θα ελεγα οτι ΔΕΝ τη πηρα απο κωλο?οταν μια κριτικη ειναι ψευτικη η ειναι ολοκληρη παραμυθι η μπαινουν σαλτσες και ψεματα σε κατι μετριο.να γραψω ψευτικη κριτικη και να την υποβιβασω λεγοντας αυτο που ειπα δεν καταλαβαινω τι νοημα θα ειχε.και σιγουρα δε θα ηταν προμοταρισμα αλλα σαμποταρισμα.καινουργια ειναι η κοπελα και το προσπαθει.με αλμυρη τιμη βεβαια.αυτο ειναι ολο.πιο ευκολο θα ηταν για μενα να γραψω οτι τη πηρα και απο κωλο.αλλα αφου δε το εκανα γιατι να το γραψω?Τσιγκούνη, από μένα +1. Είσαι οκ, πήρες ότι γούσταρες εσύ να πάρεις και στους υπόλοιπους δεν πέφτει λόγος. Ακόμη και για τις λαγνείες που δεν έγραψες, δική σου η απόφαση.
Δεν είναι ανάγκη να απολογείσαι σε κανένα.
μαγκες θελω και εγω να την ξεπατωσο εχω χρημα μεν αλλα αν ειναι ο κωλος ο σφιχτος με τοσα χερια μεσα να εχει γινι μουνι δεν λεει....καλυτερα να ανοιξω μια τρυπα στον τοιχο και αντι για upa να βαλω τον γιγαντα μου!
ρε τουβλα να μην πω τιποτα αλλο αν ηθελα να γραψω ψεματα θα ελεγα οτι ΔΕΝ τη πηρα απο κωλο?οταν μια κριτικη ειναι ψευτικη η ειναι ολοκληρη παραμυθι η μπαινουν σαλτσες και ψεματα σε κατι μετριο.να γραψω ψευτικη κριτικη και να την υποβιβασω λεγοντας αυτο που ειπα δεν καταλαβαινω τι νοημα θα ειχε.και σιγουρα δε θα ηταν προμοταρισμα αλλα σαμποταρισμα.καινουργια ειναι η κοπελα και το προσπαθει.με αλμυρη τιμη βεβαια.αυτο ειναι ολο.πιο ευκολο θα ηταν για μενα να γραψω οτι τη πηρα και απο κωλο.αλλα αφου δε το εκανα γιατι να το γραψω?
Καλημέρα. Καλο Σαββατοκύριακο να έχουμε με το καλο να τον ρίξουμε τον ψήφο και απο Δευτέρα πάλι μαζι.