gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
stile tilefono epikinonias pls
Το δικό της θέλεις τύπε ή του "εξαιρετικού κυρίου";
Διότι με την παράθεση που έκανες μας μπέρδεψες!
stile tilefono epikinonias pls
Το δικό της θέλεις τύπε ή του "εξαιρετικού κυρίου";
Διότι μα την παράθεση που έκανες μας μπέρδεψες!
θέλω να την βάλω αυτή την φώτο στο προφίλ μου άλλα δεν μου έχει κάπου να ανεβάσω και άλλη φώτο, το όριο είναι οι 4 ???
αν ναι πως σβήνω κάποια και να την αντικαταστήσω με αυτή?
eeetsi με τις γοβες να μην βγαινουν ποτε!!
Καυλωτικη κολαρα και η πισω τρυπουλα πολλα υποσχομενη!!!!θέλω να την βάλω αυτή την φώτο στο προφίλ μου άλλα δεν μου έχει κάπου να ανεβάσω και άλλη φώτο, το όριο είναι οι 4 ???
Νάγια ΔΕΝ έχεις π.μ., αλλά όταν φτάσεις στα ραντεβού των 100 θυμήσου να μου στείλεις εσύ ένα με το τηλέφωνό σου.
Ρε παιδια τι καυλα ειναι το μωρο!!!!!!!! Αμα εχει οντως τετοιο κορμι το θελω το μωρο σιγουρα για τετραωρο!!!!!!!θέλω να την βάλω αυτή την φώτο στο προφίλ μου άλλα δεν μου έχει κάπου να ανεβάσω και άλλη φώτο, το όριο είναι οι 4 ???
Νάγια ΔΕΝ έχεις π.μ., αλλά όταν φτάσεις στα ραντεβού των 100 θυμήσου να μου στείλεις εσύ ένα με το τηλέφωνό σου.
η nagia τους εχειγραψει ολους στο μουνι της της ζητανε τηλ σε mail οι συναδελφοι και κανει το κοροιδο ασε μας ρε κοριτσακι μου
μπεπσε μου το τηλ σου να σε παρω να σου πω η ραντεβουδακι να το κανουμε τα δυο μας στο brake..θέλω να την βάλω αυτή την φώτο στο προφίλ μου άλλα δεν μου έχει κάπου να ανεβάσω και άλλη φώτο, το όριο είναι οι 4 ???
Ωπα ρε φιλε χαλαρωσε λιγο..... και εμεις θελουμε να γαμησουμε αλλα δεν κανουμε σαν την χηρα στο κρεβατι....! Η υπομονη ειναι Αρετη!!!η nagia τους εχειγραψει ολους στο μουνι της της ζητανε τηλ σε mail οι συναδελφοι και κανει το κοροιδο ασε μας ρε κοριτσακι μου
Να εισαι σιγουρος οτι ενα brake σε εχει το μωρο μαν.....μπεπσε μου το τηλ σου να σε παρω να σου πω η ραντεβουδακι να το κανουμε τα δυο μας στο brake..
Πουτανα ειναι ρε φιλαρακι.... οχι κωφαλαλη.... Εσενα οταν σου γραφουν μηνυματα τα ακους...?επειδη ειμαι μικρος εγω οπως λες και καθολου δεν με νοιαζει ας γραψει το τηλ τησ για αλλουσ οχι να της γραφουνε μηνηματα και mail και να κανει την κουφη ;)
σε γαμησε με Γ κεφαλαιο δηλαδης?πριν καποιες ωρες γνωρισα καποιον εξαιρετικοτατο Κυριο με Κ κεφάλαιο οταν παω σπιτι θα ανεβασω καποια απο τις φωτο που με εβγαλε.