jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Το ανάλ - υσα μια χαρά!και τι πετυχανε?
αναλυσε το
Το ανάλ - υσα μια χαρά!και τι πετυχανε?
αναλυσε το
Το ανάλ - υσα μια χαρά!
Το ανάλ - υσα μια χαρά!
Γαμώ την τρέλα μου γαμώ... Κοίτα τι κάνουν δύο - λάθος, τρεις είναι το σωστό - τρύπες... Σε ένα δίωρο παράγουν μισό σημερινό μηνιάτικο. Τελικά, δεν πρέπει να τις λέμε πουτάνες. Οικονομικά μυαλά με PHD στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού και των πόρων του πρέπει να τις αποκαλούμε.
Φυσικά ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του και στην καύλα του. Αλλά εγώ προσωπικά, επειδή θεωρώ ότι μου πιάνουν το κώλο και με θεωρούν θύμα τους κάτι τέτοιες, τους ρίχνω μαύρο δαγκωτό και επιδίδομαι στο κυνήγι των "ελεύθερης βοσκής" που είναι και πιο όμορφο κατά την άποψη μου.
Άκου 200 ευρώ η κιουρία...επειδή της αρέσει το anal. Στις περισσότερες αρέσει αν ο άνδρας κατέχει την τέχνη και την τεχνική του.
Και αυτό το λέει η πείρα των χρόνων μου στο κυνήγι....
Το γαμήσαμε και ψόφησε! 10 μέρες και 40 σελίδες εισαγωγή πριν να "βγει στην σκηνή η καλλιτέχνιδα"!
Κι η Πάολα στο τρίλεπτο βγαίνει.
θα ανεβασεις και κριτικη?πριν καποιες ωρες γνωρισα καποιον εξαιρετικοτατο Κυριο με Κ κεφάλαιο οταν παω σπιτι θα ανεβασω καποια απο τις φωτο που με εβγαλε.
Πλάκα δε θα είχε αυτό?θα ανεβασεις και κριτικη?
πριν καποιες ωρες γνωρισα καποιον εξαιρετικοτατο Κυριο με Κ κεφάλαιο οταν παω σπιτι θα ανεβασω καποια απο τις φωτο που με εβγαλε.
πριν καποιες ωρες γνωρισα καποιον εξαιρετικοτατο Κυριο με Κ κεφάλαιο οταν παω σπιτι θα ανεβασω καποια απο τις φωτο που με εβγαλε.
πηρε αυτη τον στραπωνιαρισε
φανταζομαι σκηνη τον τυπο να ρωταει κανεις αναλ?ηταν μερακλης ο Κυριος?
φανταζομαι σκηνη τον τυπο να ρωταει κανεις αναλ?
ναγια- ναι με 50 ευρω εξτρα
τυπος- παρτα και κανε λιγο στην μπαντα να σκυψω
ναγια που τον εχυσες?
θα ανεβασεις και κριτικη?
στηλε τηλ επικοινωνιας παρακαλωπριν καποιες ωρες γνωρισα καποιον εξαιρετικοτατο Κυριο με Κ κεφάλαιο οταν παω σπιτι θα ανεβασω καποια απο τις φωτο που με εβγαλε.