g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
Ναγια αντι να ριχνεις ψηφους δεν απαντας σε κανενα πμ καλυτερα
Καλημέρα. Καλο Σαββατοκύριακο να έχουμε με το καλο να τον ρίξουμε τον ψήφο και απο Δευτέρα πάλι μαζι.
Νάγια καλημέρα! καταλαβαίνω πως γίνετε χαμός στο προφίλ σου και είσαι περιζήτητη, όποτε δεις το μήνυμα μου στείλε μου το τηλ σου για ένα 2ωρο ραντεβουδάκι!ευχαριστώ!
Νάγια καλημέρα! καταλαβαίνω πως γίνετε χαμός στο προφίλ σου και είσαι περιζήτητη, όποτε δεις το μήνυμα μου στείλε μου το τηλ σου για ένα 2ωρο ραντεβουδάκι!ευχαριστώ!
Τύπε διακρίνω μία ομοιότητα στις φωτογραφίες σας ?? Απλά αντι για μαύρο μαρκαδόρο εσύ χρησιμοποιείς άσπρο
Αγαπητη.......ειναι Η ψήφος και οχι Ο ψηφος.
το Ο παει με τον ψόφο...
Φιλαρακο οσο και να την γλυφεις εισαι το νουμερο 3,847 για να σου απαντηση!!!!Νάγια καλημέρα! καταλαβαίνω πως γίνετε χαμός στο προφίλ σου και είσαι περιζήτητη, όποτε δεις το μήνυμα μου στείλε μου το τηλ σου για ένα 2ωρο ραντεβουδάκι!ευχαριστώ!
Φιλαρακο οσο και να την γλυφεις εισαι το νουμερο 3,847 για να σου απαντηση!!!!
οριστε το κοριτσακι εκανε 4-5 ραντεβου μαζεψε ενα χιλιαρικακι και καλο τρημερο που λες
και τι να το κανεις ρε γιατρε αφου ετσι και αλλιως δεν γαμας
Μπα. Το θειο εχει πουτσα ? Ιστορικες αναμνησεις . Άκου σάβανο! Γιατί ρε φιλέ. Εβραίος είναι???Μωρή κουφάλα εσύ είχες βάλει τον μετρητή γαμησιών στην πούτσα μου!
Είπα κι εγώ πως στο διάλο τα ξέρεις όλα.
ειναι και κοντοςΔεν ντρεπασαι λίγο ? Λένε τον κοντό κοντό ?
είναι νάνοςειναι και κοντος
είναι νάνος
νανο δεν τον λες,αλλα καραφλοχοντροκοντο σιγουραείναι νάνος
οριστε το κοριτσακι εκανε 4-5 ραντεβου μαζεψε ενα χιλιαρικακι και καλο τρημερο που λες
ζηλευεις τυπε?οριστε το κοριτσακι εκανε 4-5 ραντεβου μαζεψε ενα χιλιαρικακι και καλο τρημερο που λες
ζηλευεις τυπε?
γιατι δεν στηνεις εσυ το κωλαρακι σου να τσιμπησεις περισσοτερα?