giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα. Ετοιμάζομαι να παω να γνωρίσω καποιον που θα μου (ανάλ -υσει) ολα τα προβλήματα μου εις βάθος.
Καλημέρα. Ετοιμάζομαι να παω να γνωρίσω καποιον που θα μου (ανάλ -υσει) ολα τα προβλήματα μου εις βάθος.
εμενα μου εστειλε αυτο το μέλος και πραγματικα αναρωτιεμαι μεχρι που θα φτασουν οι κοπελες και οι προμοτορες της?Αλπούλα, επειδή εμένα δε μου στέλνει κανένας πμ, στείλε ρε μια καλησπέρα να την έχω να τη δείχνω
εμενα μου εστειλε αυτο το μέλος και πραγματικα αναρωτιεμαι μεχρι που θα φτασουν οι κοπελες και οι προμοτορες της?
κριτκη σε πμ,σε λιγα μελη μονο!
το εχεις ξανακουσει?
και στειλανε σε εμενα?όχι ρε φίλε, νέες πρακτικές, το μπου εξελίσσεται συνεχώς, όπως τα αναβολικά είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις μεθόδους αντιντόπινγκ κοντρόλ, έτσι και οι προμότορες ;)
Αλπούλα, επειδή εμένα δε μου στέλνει κανένας πμ, στείλε ρε μια καλησπέρα να την έχω να τη δείχνω
και στειλανε σε εμενα?
που τα λεω χυμα και τους γραφω στα @@ μου?
στο στελνω να το διαβασεις.
Σου στέλνω και γω μια καλησπέρα να έχεις ακόμα μια από πμ. Διότι μια ισον καμιά :p
οκδιάβασα
θα μάθω και θα σου πω ;)
και στειλανε σε εμενα?
που τα λεω χυμα και τους γραφω στα @@ μου?
στο στελνω να το διαβασεις.
εισαι για πολλα
εμενα μου εστειλε αυτο το μέλος και πραγματικα αναρωτιεμαι μεχρι που θα φτασουν οι κοπελες και οι προμοτορες της?
κριτκη σε πμ,σε λιγα μελη μονο!
το εχεις ξανακουσει?
τυπε απο το 2007 εχεις μια κριτικη,συνεισφορα οχι μεγαλη και εγραψες κριτικη για την Ναγια,η οποια τελικα διαλεξε εσενα και οχι καποιο γνωστο μελος και εναν άλλον που στελνει πμ και ισχυριζεται οτι αυτος πηδηξε την Ναγια,οταν γυρισω στο p/c μου εχει print screen την κριτικη-προμοτοριαση του τυπου για την Ναγια!Μαγκες καλησπερα. Χθεσινο ραντεβου και μαλλον πρωτο με τη Ναγια. Εν συντομια. Η κοπελα ειναι γεννημενη για να το κανει αναλ . Χανεται οταν την παιρνεις απο πισω και χυνει σε ριπες οσο αντεχεις. Γουσταρει σκαμπιλια χαστουκια και ξυλο ανευ οριων. Οχι ομως οσο η Μαριαλενα.... Οταν στηνεται στα 4 ειναι θανατος... κωλαρα με καβες για ατελειωτα γαμησια. Γλειφει με συνεχη dt σε σημειο που μονη της προσπαθει να κλαψει. Pse 100% . Ψηλη καθημερινη κοπελα λεπτη με νορμα σωμα και ωραια κωλαρα. Μεχρι εκει ... Τα 200 ειναι πολλα. Προχωραμε....
τυπε απο το 2007 εχεις μια κριτικη,συνεισφορα οχι μεγαλη και εγραψες κριτικη για την Ναγια,η οποια τελικα διαλεξε εσενα και οχι καποιο γνωστο μελος και εναν άλλον που στελνει πμ και ισχυριζεται οτι αυτος πηδηξε την Ναγια,οταν γυρισω στο p/c μου εχει print screen την κριτικη-προμοτοριαση του τυπου για την Ναγια!
Εχετε ξεφυγει και εσεις και οι πουτανες!